Royal-Enfield

SHOTGUN 650

9.099,-

Merk:
Royal-Enfield
Type:
SHOTGUN 650
Bouwjaar:
2024
Kilometerstand:
0 Km
Garantie:
36 mnd fabrieks
Kleur:
Sheetmetal Grey
Modeljaar:
2024
Maandbedrag:
Meer info
Contact opnemen

Omschrijving

De Shotgun 650 past qua ziel en vorm niet in een standaardcategorie. Dankzij het modulaire ontwerp schakelt hij moeiteloos tussen drie stijlen, van eenzitter tot tweezitter tot bagagevervoerende toermotor. De vier unieke kleurstellingen van de motorfiets ontlenen hun inspiratie aan de customcultuur en bieden een canvas waar bouwers en beginners zich volledig op kunnen uiten.

De Shotgun 650 is ergonomisch geoptimaliseerd met middelhoge voetsteunen, een lage zadelhoogte van 795 mm en een stuurstang die voor de positie van het zadel en de voetsteunen is uitgekiend. Dankzij de getunede Showa-vering, wielbasis van 1465 mm en het lage zwaartepunt is het net zo leuk om in druk verkeer, op de snelweg en over bochtige plattelandswegen te rijden, zonder dat je aan comfort inlevert. Brede 18-inch voorbanden en 17-inch achterbanden, gecombineerd met remschijven van 320 mm en 300 mm, garanderen een stabiele grip en veel controle bij alle snelheden, of je nu alleen of met extra gewicht rijdt.

Onder de onverwoestbare stalen ruggengraat van de Shotgun 650 gromt onze beproefde 648 cc paralleltwin die is ontworpen voor gebruik op de weg. Met veel kracht in het middengebied en een rijke hoeveelheid koppel bij alle versnellingen blijft de rijder geboeid. Deze motorfiets belichaamt ons pure motor-DNA zonder erdoor te worden beperkt. Met zijn modulaire mogelijkheden, neomoderne esthetiek en unieke kleuren bevrijdt hij zich uit het keurslijf en verlegt hij de grenzen van wat een Royal Enfield kan zijn.

Met 36 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

(BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am

Neem contact met ons op over deze Royal-Enfield SHOTGUN 650

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam