Modeljaar: 2023
 
v.a. Tijdelijk: €28.790,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Super Sport Grille

Cruisecontrol

Gasgevulde KYB† schokdempers voor

19,8 cm (7,8″) brede digitale meter met BRP Connect

Sport mode [on]

Wil je nog meer sportiviteit? Kies dan voor de F3-S special series. Deze driewielige motor heeft een speciaal ontwikkelde sportmodus waarmee je ongekende speelmogelijkheden hebt. Zo kan je de machine controleren op het asfalt en de show stelen.

Wat zijn de extra's op de F3-S? De F3-S heeft sportievere lijnen met een sportgrill die in dezelfde kleur is gespoten, een waanzinnige kleurencombinatie van monolith satin black en sparkle blue, een afdekcover om snel en eenvoudig een éénzits look te creëren, strak afgewerkte en gestikte zittingen, KYB instelbare vering aan de voorzijde, een volledig digitale TFT-kleurenweergave met BRP-connect, een sportscherm en cruise control. Bovendien kan de Spyder met veel accessoires worden uitgerust om hem te personaliseren op het gebied van performance, bagage en comfort. Kortom, alles is mogelijk!

 
Can-Am spyder F3 S Special Series 2023 model
2023 can-am spyder f3s special series in stedelijk gebied

Can-Am Spyder F3 Limited vs Veiligheid

De Spyder F3 modellen zijn standaard uitgerust met een aantal veiligheidssystemen, zoals traction control, ESP en stuurbekrachtiging om oneffenheden op de weg te verwerken. Ook hebben ze een ABS (anti-blokkeersysteem) en een G-krachtsensor die meet hoeveel krachten er op de motor staan, zodat de systemen tijdig kunnen ingrijpen.

De Spyder F3 heeft een gemiddeld brandstofverbruik van ongeveer 6,3 liter per 100 kilometer, wat redelijk zuinig is. Als je nog zuiniger wilt rijden, heeft de Spyder F3 ook een ECO-modus. Hiermee kun je efficiënter omgaan met brandstof tijdens het cruisen.

De Spyder F3 heeft ook een semi-automatische versnellingsbak, wat het rijden relaxed maakt. Je moet zelf nog wel schakelen, maar de Spyder kan zelf terugschakelen. Als je sportiever wilt rijden, kun je op de terugschakelknop tikken en genieten van het krachtige koppel van deze driecilindermotor.

diverse 2023 can-am spyder modellen

Verstelbaar voor elke Lengte

De Spyder F3-S zal in 2023 terugkomen in twee speciale series, die sportiviteit, comfort en luxe combineren. De F3-S modellen zijn standaard uitgerust met een reeks veiligheidssystemen, zoals traction control en ESP, en hebben stuurbekrachtiging om oneffenheden in het weggedrag op te vangen.

Ze hebben ook een ABS (anti-blokkeer systeem) en een G-krachtsensor die meet hoeveel krachten op de machine staan, zodat de systemen tijdig kunnen ingrijpen. De Spyder F3-S is ook uitgerust met het UFIT-systeem, dat door BRP is ontwikkeld en elke denkbare zitpositie mogelijk maakt.

Dit is mogelijk dankzij vijf verschillende stuur- en voetsteunposities, zodat iedereen van 150 cm tot 210 cm op een Spyder kan zitten. Als je op zoek bent naar meer luxe en comfort dan de Ryker-serie, is de Spyder F3-S de juiste keuze. Deze driewielige motors bieden alles wat je zoekt. Boek een proefrit om het zelf te ervaren. Alle Spyders worden standaard geleverd met twee jaar garantie en pechhulp in Europa.

DE CAN-AM SPYDER F3 S LIMITED SERIES IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

gele Can-Am Spyder F3 Limited Special Series op witte achtergrond. te zien vanuit voorzijaanzicht.
zwart met blauwe Can-Am Spyder F3 Limited Special Series op witte achtergrond. te zien vanuit voorzijaanzicht
Can-Am Spyder F3 Special Series '23 v.a. Tijdelijk: €28.790,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Tijdelijk: €28.790,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?