Can-Am Days

Can-Am Days

Beleef de Can-Am Days bij Motorcity Amsterdam: Acties en Winacties die je niet wilt missen!

Beleef de Can-Am Days bij Motorcity Amsterdam: Acties en Winacties die je niet wilt missen!

Can-Am Days

De Can-Am Days zijn terug, en dit jaar is het evenement bij Motorcity Amsterdam spannender dan ooit! Van 11 tot 27 oktober kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen, fantastische prijzen en de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste modellen van Can-Am. Of je nu al een trouwe fan bent van Can-Am of gewoon nieuwsgierig bent naar wat dit merk te bieden heeft, dit evenement is voor iedereen die houdt van avontuur en kracht op drie (of vier) wielen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Can-Am Days
Can-Am Days

KOM. SCAN. WIN.

Tijdens de Can-Am Days heb je de kans om een gloednieuwe Can-Am Renegade EFI XXC 110 (Jeugd ATV) te winnen. Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig: bezoek ons, Motorcity Amsterdam, tussen 11 en 27 oktober en scan de QR-code die aanwezig is in onze showroom en je maakt direct kans op deze geweldige prijzen. Een kans die je niet wilt missen!

100% CASHBACK OP CAN-AM HELMEN

Ben je toe aan een nieuwe helm of wil je je Can-Am rijervaring compleet maken? Dit is het moment! Koop tussen 11 en 27 oktober een Can-Am voertuig en een Can-Am helm (Pyra, Exome of Advex), registreer je aankoop op de officiële Can-Am website en ontvang 100% cashback op de helm. Dit betekent dat je jouw nieuwe helm helemaal gratis krijgt! Of je nu voor stijl of bescherming gaat, deze aanbieding geeft je de mogelijkheid om met vertrouwen en comfort op pad te gaan.

TOT €1.500 INRUILBONUS

Heb je een voertuig dat je wilt inruilen voor een nieuwe Can-Am? Dan is dit je kans! Tijdens de Can-Am Days krijg je tot wel €1.500 inruilbonus bij de aankoop van een nieuw Can-Am model. En het mooie is: deze aanbieding kan ook worden gecombineerd met andere lopende acties, waardoor je nóg meer voordeel kunt behalen. Dit is hét moment om te upgraden naar een nieuwe Can-Am met de laatste technologie en nog meer comfort.

Can-Am Days

Can-Am Days

De Can-Am Days bij Motorcity Amsterdam beloven een evenement te worden vol acties en aanbiedingen waar iedere rijder van kan profiteren. Of je nu je huidige voertuig wilt upgraden, je gear wilt vernieuwen, of gewoon een kijkje wilt nemen naar de nieuwste modellen – dit is jouw kans. Zorg dat je erbij bent en wie weet rijd jij binnenkort weg op een gloednieuwe Can-Am, met je gratis helm en een flinke inruilbonus op zak!

Mis deze unieke kans niet en bezoek ons tijdens de Can-Am Days!

Can-Am