Royal Enfield Himalaya met rijder. Stilstaand voor een pand.

Royal Enfield Demo Days

Op 5 en 6 juli aanstaande openen wij onze deuren voor de Royal Enfield Demo Days!

Op 5 en 6 juli aanstaande openen wij onze deuren voor de Royal Enfield Demo Days!

Beleef de Royal Enfield Demo Days bij ons!

De Royal Enfield Demo Days. Dit evenement biedt een unieke kans om de iconische motoren van Royal Enfield te ervaren, deel te nemen aan proefritten en te profiteren van exclusieve aanbiedingen en diensten.

Tijdens de Royal Enfield Demo Days zullen de demo ritten in groepsverband plaatsvinden. Elke rit wordt begeleid door onze voor- en achterrijder, zodat je in alle rust en veiligheid de motoren kunt ervaren. De ritten starten elk uur vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur, zodat je de hele dag door kunt genieten van de mooiste motoren. Ook voor de A2 rijder!

Boek je proefrit
Royal Enfield Himalayan met rijder voor een pand.
Tank van de Royal Enfield Himalayan 452

Exclusieve Korting op Royal Enfield Accessoires

Het evenement biedt niet alleen een geweldige rijervaring, maar ook fantastische deals. Gedurende de Demo Days ontvang je maar liefst 10% korting op alle originele Royal Enfield accessoires. Dit is het perfecte moment om je motorfiets te upgraden met hoogwaardige onderdelen en stijlvolle accessoires.

Gratis Veiligheidscheck voor jouw Royal Enfield

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom kun je tijdens de Demo Days jouw Royal Enfield gratis laten checken door onze deskundige monteurs. Zij voeren een uitgebreide veiligheidscheck uit, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Royal Enfield Himalayan motor

Waarom je de Royal Enfield Demo Days niet mag missen

De Royal Enfield Demo Days bij ons beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor elke motorliefhebber. Of je nu al een trotse eigenaar bent van een Royal Enfield, of nieuwsgierig bent naar wat deze legendarische motoren te bieden hebben, dit evenement is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de wereld van Royal Enfield. 

Schrijf je in!

Boek je proefrit