Cfmoto

700 CL-X SPORT

v.a. 60,00 per dag
Bouwjaar:
2024
Rijbewijssoort:
A
Vrije kilometers per dag:
150 km
Meerprijs per kilometer:
0,20 euro
Krijg in het weekend 1 dag gratis
 

Omschrijving

Direct de CF Moto 700 CL-X Sport  huren?

De CF Moto 700 CL-X Sport is geen gewone motorfiets. Het is een verrassing op wielen, een machine die vraagt om gereden te worden.

Met zijn stijlvolle design en ongelooflijke prestaties, zal de CF Moto 700 CL-X Sport je zeker doen opvallen op de weg. Maar deze motorfiets is niet alleen maar uiterlijk vertoon. Hij is gebouwd om te presteren en dat doet hij dan ook. Of je nu op de snelweg of op landelijke wegen rijdt, deze motorfiets zal je nooit teleurstellen. Hij is comfortabel, betrouwbaar en biedt een ongelooflijke rijervaring die je niet snel zult vergeten.

Dus waar wacht je nog op? Huur de CF Moto 700 CL-X Sport en laat de wegen sidderen onder je banden. Voel de adrenaline pompen terwijl je door de bochten scheurt en geniet van de vrijheid die alleen een motorfiets kan bieden.

Met onze huurspecials en snelboek-systeem rijd jij vandaag nog de CF Moto 700 CL-X Sport.

De voordelen:

  • Bij het huren van een motor krijg jij van ons 150,- gratis te rijden kilometers. Rij je meer kilometers, dan is dat uiteraard geen probleem. De extra kilometers verrekenen wij achteraf.
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend krijg je van ons 1 dag gratis en 150km vrij te rijden extra. Dus 450km totaal voor een weekend rijden.
  • Claim interessante kortingen op het huren van een motor vanaf 3 dagen
  • Bevalt jouw huurmotor zo goed, en wil je overgaan tot aanschaf? Dan verrekenen wij de huurprijs van max. 1 huurdag.
  • Handig: in de checkout kan je een optionele: helm of telefoonhouder bijhuren.

Handig om te weten:

  • Jouw huurmotor kan je ophalen vanaf 09:30
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend kan je deze op zaterdag komen ophalen, en de motor dient op dinsdag tussen 08:30 en 09:00 teruggebracht worden.
  • Het eigenrisico voor het huren van deze motor bedraagt 1500,- welke niet als borg op voorhand betaald hoeft te worden.
  • Motoren worden uitsluiten meegegeven op vertoning van een dubbele legitimatie. Een officieel geldig Europees motorrijbewijs in combinatie met een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Heb je meer vragen? Vul dan het contactformulier in of mail naar verhuur@motorcityamsterdam.nl 
Let op! Annuleren kan alleen binnen 48 uur na de boeking. Motorcity Amsterdam B.V. kan niet anticiperen op basis van het weer of persoonlijke invloeden en niet aansprakelijk gesteld worden. Het verplaatsen van een datum is alleen mogelijk binnen de 48 uur. Na 48 uur kan er dus geen datum gewijzigd worden of een annulering worden doorgevoerd. De hieruit komende risico's en kosten vallen volledig ten kosten van de huurder.
1 dag: € 79,00 per dag
3 dagen: € 71,00 per dag
Vanaf 7 dagen: € 60,00 per dag
Meerprijs per gereden kilometer: 0,20 euro

Neem contact met ons op over deze Cfmoto 700 CL-X SPORT

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam