Suzuki

GSX-S 1000 ABS

v.a. 75,00 per dag
Bouwjaar:
2024
Rijbewijssoort:
A (LET OP! A rijbewijs minimaal 2 jaar in het bezit)
Vrije kilometers per dag:
150 km
Meerprijs per kilometer:
0,25 euro
Krijg in het weekend 1 dag gratis
 

Omschrijving

Vandaag nog de Suzuki GSX-S 1000 huren? LET OP, je moet 2 jaar in het bezit zijn van het A rijbewijs voor deze motor! Zie hieronder meer informatie.

Ben je klaar voor de ultieme rijervaring? Dan is de Suzuki 2023 GSX-S 1000 de motorfiets voor jou. Deze krachtige machine is gebouwd voor snelheid en prestaties! Maar de GSX-S 1000 is niet alleen een snelheidsduivel. Hij biedt ook comfort en betrouwbaarheid, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over uitputting of mechanische problemen.

En het beste van alles is dat deze motorfiets er ook nog eens fantastisch uitziet. Met zijn strakke lijnen en metallic afwerking zal de GSX-S 1000 je zeker opvallen op de weg en bewonderende blikken opleveren. Dus als je op zoek bent naar een motorfiets die zowel krachtig als betrouwbaar is, en er ook nog eens strak uitziet, dan is de Suzuki 2023 GSX-S 1000 ABS Metallic Triton de perfecte keuze voor jou. Huur hem vandaag nog en voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je over de wegen scheurt.

Met onze huurspecials en snelboek-systeem rijd jij vandaag nog de Suzuki GSX-S1000.

De voordelen:

  • Bij het huren van een motor krijg jij van ons 150,- gratis te rijden kilometers. Rij je meer kilometers, dan is dat uiteraard geen probleem. De extra kilometers verrekenen wij achteraf.
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend krijg je van ons 1 dag gratis en 150km vrij te rijden extra. Dus 450km totaal voor een weekend rijden.
  • Claim interessante kortingen op het huren van een motor vanaf 3 dagen
  • Bevalt jouw huurmotor zo goed, en wil je overgaan tot aanschaf? Dan verrekenen wij de huurprijs van max. 1 huurdag.
  • Handig: in de checkout kan je een optionele: helm of telefoonhouder bijhuren.

Handig om te weten:

  • Jouw huurmotor kan je ophalen vanaf 09:30
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend kan je deze op zaterdag komen ophalen, en de motor dient op dinsdag tussen 08:30 en 09:00 teruggebracht worden.
  • Het eigenrisico voor het huren van deze motor bedraagt 2000,- welke niet als borg op voorhand betaald hoeft te worden.
  • Motoren worden uitsluiten meegegeven op vertoning van een dubbele legitimatie. Een officieel geldig Europees motorrijbewijs in combinatie met een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Heb je meer vragen? Vul dan het contactformulier in of mail naar verhuur@motorcityamsterdam.nl 
Let op! Annuleren kan alleen binnen 48 uur na de boeking. Motorcity Amsterdam B.V. kan niet anticiperen op basis van het weer of persoonlijke invloeden en niet aansprakelijk gesteld worden. Het verplaatsen van een datum is alleen mogelijk binnen de 48 uur. Na 48 uur kan er dus geen datum gewijzigd worden of een annulering worden doorgevoerd. De hieruit komende risico's en kosten vallen volledig ten kosten van de huurder.

LET OP! Vanwege het hogere vermogen van de deze motor eisen wij een 2 jarig bezit van het A (VOL VERMOGEN RIJBEWIJS). Bij boeking die niet voldoet aan deze eis is de huurder zelf aansprakelijk voor het geleden financiële verlies van de boeking. Geld wordt niet retour gestort. Kom je zelf voor 2 weken tot de boeking achter deze fout, dan kunnen we een andere huur motor reserveren of het geld terug storten.
1 dag: € 99,00 per dag
3 dagen: € 90,00 per dag
Vanaf 7 dagen: € 75,00 per dag
Meerprijs per gereden kilometer: 0,25 euro

Neem contact met ons op over deze Suzuki GSX-S 1000 ABS

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam