Suzuki

GSX-S 950

v.a. 67,00 per dag
Bouwjaar:
2024
Rijbewijssoort:
A
Vrije kilometers per dag:
150 km
Meerprijs per kilometer:
0,20 euro
Krijg in het weekend 1 dag gratis
 

Omschrijving

Direct de Suzuki GSX-S 950 huren?

De Suzuki GSX-S950. Altijd al gedroomd van het rijden van een dikke naked bike, zoals de GSX S1000, maar gooide je rijbewijs roet in het eten? Daar heeft Suzuki een oplossing voor. De GSX-S950! En ja, wat deze motorfiets speciaal maakt, is dat hij geschikt is voor A2-rijders.

Dit betekent dat je als beginnende rijder kunt genieten van de prestaties en het plezier van deze dikke motorfiets, terwijl je nog steeds voldoet aan de vereisten van het A2-rijbewijs. Met de wendbare en responsieve handling en sportieve styling, is de GSX-S950 de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar een spannende en toegankelijke motorfiets.

Met onze huurspecials en snelboek-systeem rijd jij vandaag nog de Suzuki GSX S950.

De voordelen:

  • Bij het huren van een motor krijg jij van ons 150,- gratis te rijden kilometers. Rij je meer kilometers, dan is dat uiteraard geen probleem. De extra kilometers verrekenen wij achteraf.
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend krijg je van ons 1 dag gratis en 150km vrij te rijden extra. Dus 450km totaal voor een weekend rijden.
  • Claim interessante kortingen op het huren van een motor vanaf 3 dagen
  • Bevalt jouw huurmotor zo goed, en wil je overgaan tot aanschaf? Dan verrekenen wij de huurprijs van max. 1 huurdag.
  • Handig: in de checkout kan je een optionele: helm of telefoonhouder bijhuren.
Handig om te weten:
  • Jouw huurmotor kan je ophalen vanaf 09:30
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend kan je deze op zaterdag komen ophalen, en de motor dient op dinsdag tussen 08:30 en 09:00 teruggebracht worden.
  • Het eigenrisico voor het huren van deze motor bedraagt 1750,- welke niet als borg op voorhand betaald hoeft te worden.
  • Motoren worden uitsluiten meegegeven op vertoning van een dubbele legitimatie. Een officieel geldig Europees motorrijbewijs in combinatie met een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Heb je meer vragen? Vul dan het contactformulier in of mail naar verhuur@motorcityamsterdam.nl 
Let op! Annuleren kan alleen binnen 48 uur na de boeking. Motorcity Amsterdam B.V. kan niet anticiperen op basis van het weer of persoonlijke invloeden en niet aansprakelijk gesteld worden. Het verplaatsen van een datum is alleen mogelijk binnen de 48 uur. Na 48 uur kan er dus geen datum gewijzigd worden of een annulering worden doorgevoerd. De hieruit komende risico's en kosten vallen volledig ten kosten van de huurder.
1 dag: € 89,00 per dag
3 dagen: € 80,00 per dag
Vanaf 7 dagen: € 67,00 per dag
Meerprijs per gereden kilometer: 0,20 euro

Neem contact met ons op over deze Suzuki GSX-S 950

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam