Yamaha

TRACER 9 GT

v.a. 75,00 per dag
Bouwjaar:
2024
Rijbewijssoort:
A
Vrije kilometers per dag:
150 km
Meerprijs per kilometer:
0,25 euro
Krijg in het weekend 1 dag gratis
 

Omschrijving

Vandaag nog de complete Yamaha Tracer 9 GT huren?

Perfect voor langeafstandsritten en een megacomfortabele rijervaring. Look no further, de Yamaha Tracer 9 GT is de ideale keuze. Met de CP3 890cc-motor, de relaxte zitpositie en geavanceerde technologie is deze motorfiets gebouwd voor comfort en prestaties.

Enkele van de belangrijkste specificaties die het rijden op de Tracer 9 GT zo geweldig maken, zijn onder andere de elektronisch verstelbare vering, het geavanceerde remmen en accelereren, en de praktische zijtassen voor extra opslagruimte. Of je nu een langeafstandsrit maakt of gewoon de wegen van Nederland verkent, de Tracer 9 GT biedt een unieke combinatie van comfort en prestaties die je niet wilt missen. Huur vandaag nog een Yamaha Tracer 9 GT en ervaar het zelf!

Met onze huurspecials en snelboek-systeem rijd jij vandaag nog de Yamaha Tracer 9 GT.

De voordelen:

  • Bij het huren van een motor krijg jij van ons 150,- gratis te rijden kilometers. Rij je meer kilometers, dan is dat uiteraard geen probleem. De extra kilometers verrekenen wij achteraf.
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend krijg je van ons 1 dag gratis en 150km vrij te rijden extra. Dus 450km totaal voor een weekend rijden.
  • Claim interessante kortingen op het huren van een motor vanaf 3 dagen
  • Bevalt jouw huurmotor zo goed, en wil je overgaan tot aanschaf? Dan verrekenen wij de huurprijs van max. 1 huurdag.
  • Handig: in de checkout kan je een optionele: helm, telefoonhouder of kofferset bijhuren.

Handig om te weten:

  • Jouw huurmotor kan je ophalen vanaf 09:30
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend kan je deze op zaterdag komen ophalen, en de motor dient op dinsdag tussen 08:30 en 09:00 teruggebracht worden.
  • Het eigenrisico voor het huren van deze motor bedraagt 2000,- welke niet als borg op voorhand betaald hoeft te worden.
  • Motoren worden uitsluiten meegegeven op vertoning van een dubbele legitimatie. Een officieel geldig Europees motorrijbewijs in combinatie met een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Heb je meer vragen? Vul dan het contactformulier in of mail naar verhuur@motorcityamsterdam.nl 
Let op! Annuleren kan alleen binnen 48 uur na de boeking. Motorcity Amsterdam B.V. kan niet anticiperen op basis van het weer of persoonlijke invloeden en niet aansprakelijk gesteld worden. Het verplaatsen van een datum is alleen mogelijk binnen de 48 uur. Na 48 uur kan er dus geen datum gewijzigd worden of een annulering worden doorgevoerd. De hieruit komende risico's en kosten vallen volledig ten kosten van de huurder.
1 dag: € 99,00 per dag
3 dagen: € 90,00 per dag
Vanaf 7 dagen: € 75,00 per dag
Meerprijs per gereden kilometer: 0,25 euro

Neem contact met ons op over deze Yamaha TRACER 9 GT

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam