Alle Suzuki motoren bij MotorCity Amsterdam

Suzuki motoren is een fenomeen in de motorbranche. Sinds de oprichting in 1909 is het bedrijf uitgegroeid tot een van 's werelds grootste motorfietsfabrikanten. Suzuki motoren staan ​​bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Meer info

usp 12 mnd BOVAG-garantie
usp Aflevering incl. beurt
usp Inruil en leasen mogelijk
usp Proefrit zo geregeld

Suzuki motoren bij MotorCity Amsterdam

Suzuki motoren zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. Naast dat het een naam is die bekend is in elk huishouden, produceren ze kwaliteitsmotoren met een toegankelijk karakter. De variëteit aan motoren die Suzuki biedt zorgt dat elke type motorrijder z'n hart kan ophalen.

Geschiedenis van Suzuki motoren

Suzuki is een Japanse autofabrikant die ook motoren produceert. Ons bedrijf is in 1909 opgericht door Michio Suzuki als weefgetouwfabriek. In de jaren 1920 begon Suzuki met de productie van auto-onderdelen en in 1952 lanceerde het zijn eerste complete voertuig, de Suzulight. Suzuki begon in de jaren zestig ook met de productie van motorfietsen en tegen de jaren zeventig was het bedrijf een van de grootste motorfietsfabrikanten ter wereld.

Suzuki-motorfietsen staan ​​bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn populair bij motorrijders over de hele wereld. Het bedrijf produceert verschillende categorieën motorfietsen, zoals sportmotoren, cruisers, terreinfietsen en scooters. Suzuki is ook aanwezig in het motorracen, met teams die strijden in verschillende disciplines, waaronder wegracen, motorcross en enduro.

Erkend Suzuki dealer

Motorcity Amsterdam is een erkend dealer van Suzuki motoren. Bij ons kun je een ruime selectie verwachten van zowel nieuwe als gebruikte Suzuki motoren. We hebben opgeleid en professioneel personeel die je adviseren bij aankoopbeslissing en het beantwoorden van vragen over Suzuki motoren. We zullen ook onderhoud en reparaties aanbieden voor Suzuki motoren, evenals accessoires en onderdelen. Daarbij kun je de Suzuki motoren ook financieren, leasen of huren. 

Aanbod Suzuki motoren

Toermotoren in het adventure sportsegment

Suzuki toermotoren zijn motoren die bedoeld zijn voor lange afstanden en toeren. Ze zijn meestal groter en krachtiger dan kleinere, sportievere motoren en zitten boordevol functies die ze comfortabeler maken en beter geschikt voor langere ritten. Deze kenmerken kunnen een grotere brandstoftank, rechtopstaande rijpositie, comfortabele stoelen en bagageruimte omvatten. Sommige Suzuki-toermotoren kunnen ook worden uitgerust met extra functies zoals windschermen, verwarmde handgrepen en radio's. Populaire modellen van Suzuki toerfietsen zijn de Suzuki V-Strom en de Suzuki Bandit. Binnen de Suzuki V-STROM heb je nog tal van keuzes in uitvoeringen. Bijvoorbeeld de Suzuki V-STROM 1050DE  Suzuki V-STROM 800DE en de Suzuki V-STROM 650A .

Suzuki motoren in het street segment

In het straatmotorsegment biedt Suzuki een reeks motorfietsen die zijn ontworpen voor rijden in de urban scene, maar ook perfect voor het rijden op bochtige wegen en andere soorten trottoirs. Deze Suzuki motoren zijn over het algemeen kleiner en wendbaarder dan toerfietsen en zijn ontworpen voor een beter rijgedrag en rijcomfort in verkeerssituaties. Populaire modellen van het Suzuki-street segment zijn de Suzuki GSX-S met de onlangs compleet nieuw geïntroduceerde GSX 8S, Suzuki SV650 en de Suzuki Katana. Deze motorfietsen worden vaak niet alleen gebruikt voor woon-werkverkeer, maar ook voor weekendritten en andere recreatieve activiteiten. Het wordt meestal geleverd met functies zoals een sportieve rijpositie, een responsieve wegligging en een krachtige motor.

Suzuki GSX-S1000GT

De Suzuki GSX-S1000GT is de sportieve toermotor van Suzuki. Uitgerust met een 999cc 4-cilinder lijnmotor, uitgerust met een slipkoppeling, tractiecontrole en 3 rijmodi. De GSX-S1000GT is ontworpen om zowel sportieve prestaties als rijcomfort op lange afstanden te bereiken. Het heeft een volledige kuip en windscherm, plus comfortabele stoelen en vering voor een soepele rit. Ook is deze Suzuki uitgerust met gear voor toeren zoals een grote brandstoftank, bagagerek en koffers.

De Suzuki GSX-S1000GT is verkrijgbaar vanaf €16.499

Suzuki SV-650

De Suzuki SV650 is de standaard motor van Suzuki. Uitgerust met een 645cc V-twin-motor, biedt hij zowel sportief rijgedrag als veelzijdigheid. De SV650 heeft een trellis frame, verstelbare vering en een comfortabele rijpositie. Daarnaast is hij uitgerust met een injectiemotor, een versnellingsbak met 6 versnellingen en een slipper clutch. Het is een motorfiets die verschillende rijstijlen ondersteunt, zoals woon-werkverkeer, toeren en sportief rijden. Bekend om zijn betrouwbaarheid, rijplezier en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Suzuki SV-650 is verkrijgbaar vanaf €8.099

Suzuki Katana

De Suzuki Katana is een street-motor geproduceerd door Suzuki. Sinds de eerste introductie in 1981 is het verschillende keren bijgewerkt en opnieuw ontworpen. In 2019 is de nieuwste versie van de Suzuki Katana geïntroduceerd.

De Suzuki Katana wordt aangedreven door een 4-cilindermotor en is ontworpen voor sportieve prestaties en wendbaar rijgedrag. Een scherp en modern ontwerp met een volledige voorkuip en agressieve styling. De Suzuki Katana zit ook boordevol geavanceerde functies, zoals volledig instelbare vering, tractiecontrole en meerdere rijmodi. Het ondersteunt verschillende rijstijlen zoals sportief rijden en woon-werkverkeer.

Suzuki motoren in het supersport segment

Supersportmotoren zijn krachtige fietsen die zijn ontworpen voor sportief rijden en circuitgebruik. Ze hebben meestal aerodynamische stroomlijnkappen, krachtige motoren en geavanceerde veersystemen.

Ook heeft Suzuki supersport motoren: 

Suzuki GSX-R1000:
Een supersportmotor uitgerust met een 999 cc 4-cilinder lijnmotor en geavanceerde elektronica.

Suzuki GSX-R750:
Een compacte en lichtgewicht 750cc supersportmotor.

Suzuki GSX-1300R Hayabusa:

De Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa is de supersport van Suzuki. Deze fiets werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999 en is sindsdien regelmatig bijgewerkt en verbeterd. Hayabusa staat bekend om zijn hoge topsnelheid en krachtige motoren.

Hayabusa's huidige model GSX-R 1300R is uitgerust met een 1.340cc 4-cilinder motor met een maximaal vermogen van 197 pk. De motorfiets heeft een carbon hoofdframe en is voorzien van moderne voor- en achtervering en remmen. De Hayabusa is ontworpen als een sportfiets, dus niet bedoeld voor dagelijks gebruik of gebruik op lange afstanden. Een favoriet onder motorliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige en snelle machine voor straat- en circuitgebruik.

De Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa is verkrijgbaar vanaf €22.399.

Erkende en vertrouwde Suzuki motordealer

Kom naar onze showroom voor een breed scala aan nieuwe Suzuki motoren, Suzuki occasions, accessoires en onderdelen voor uw Suzuki. Als geautoriseerde Suzuki-motorfietsdealer kunt u er zeker van zijn dat we alleen de hoogste kwaliteit en service bieden. Bezoek vandaag nog onze showroom om onze producten te zien en laat ons u helpen de perfecte motorfiets voor u te vinden. 

Wil je de motoren van Suzuki live bekijken, kom dan naar onze showroom.

Heb je vragen of wil je een proefrit plannen? Neem contact met ons op.