Suzuki

Suzuki KATANA

Stoere en strijdlustige machine

Suzuki Katana
Modeljaar: 2023
 
v.a. 14.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

IMMOBILIZER SYSTEM

LOW RPM ASSIST

ABS

TRACTION CONTROL 3 STANDEN/OFF

Actiefoto 2023 Suzuki Katana met motorrijder die hangend door de bocht rijdt in heuvelachtig landschap

Gedurfde look voor de Oer-Katana

De Katana is scherp, gedurfd en uniek. Het ontwerp van deze nieuwe naked bike doet denken aan de legendarische oer-Katana, waarmee Suzuki destijds een designstatement maakte. Hij oogt als een strijdlustige machine, waarmee elke bocht met de hoogst mogelijke precisie is aan te snijden.

Behalve de zilverkleurige variant is er ook een volledig zwarte variant van de spraakmakende nieuwe motorfiets. Waar het zwarte motorblok en de zwarte uitlaat bij de zilverkleurige Katana zorgen voor contrast, versterken ze bij de zwarte variant juist het stoere en scherpe uiterlijk. Hier zijn het de rode letters SUZUKI die voor contrast zorgen. Om de prestaties extra kracht bij te zetten, staat de Katana op een sportieve band van Dunlop: de sportmax Roadsport 2. Deze band is speciaal voor de nieuwe Katana ontworpen.

Actiefoto 2023 Suzuki Katana vooraanzicht close-up van motorrijder die ineen gekropen op de motorfiets zit voor minimale weerstand
Studiofoto 2023 Suzuki Katana met koplamp licht dat door de mist heen schijnt met donker achtergrond

Motorblok

Het vloeistofgekoelde viercilinderblok van 999 cc blinkt uit door souplesse met een maximaal vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 108 Nm. Ruimschoots voldoende om de slechts 215 kg wegende naked bike vlot van zijn plek te krijgen.

Samen met het stijve frame maakt dit de Katana tot een zeer scherp sturende motorfiets. ABS en in drie standen in te stellen tractiecontrole zorgen voor de nodige assistentie om vermogen en remkracht efficiënt en vooral veilig aan het asfalt over te dragen.

Standaard is de Katana sportief en comfortabel afgesteld: de 310 mm grote remschrijven zijn afkomstig van Fujico en voorzien van Brembo-remklauwen met vier zuigers, waarmee de remkracht perfect te doseren is.

Styling

Met de nieuwe Katana zet Suzuki volledig in op design. Het ontwerp is modern, maar verwijst tegelijkertijd overduidelijk naar de oer-Katana.

Katana is de naam van een vlijmscherp, handgemaakt zwaard dat Japanse Samoerai-strijders gebruikten. De naam past bij de scherpe vormen van deze onderscheidende naked bike. Met een puntige en compacte cockpit, LED-verlichting, een opvallend hoge tankpartij en een ranke korte achterzijde oogt hij als een strijdlustige machine. Kies voor zilvergrijs of ga voor de duistere, volledig zwarte variant.

Verlichting

De nieuwe Katana is voor en achter voorzien van LED-verlichting. Aan de voorzijde is de motorfiets voorzien van een gestapelde LED-koplamp, LED-positielichten en LED-knipperlichten. Deze geven de Katana zijn karakteristieke gezicht. Aan de achterzijde is de nieuwe Katana ook voorzien van LED-knipperlichten. Een LED-achterlicht met een prachtig lichtpatroon maken het plaatje compleet

Lifestylefoto 2023 Suzuki Katana van motorrijder met motorfiets van bovenaf genomen.

DE SUZUKI KATANA IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Productfoto 2023 Suzuki Katana zilver op witte achtergrond
Productfoto 2023 Suzuki Katana zwart op witte achtergrond
Suzuki Katana v.a. 14.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?