Can-Am

Can-Am SPYDER F3 LIMITED

Ontvang nu €2500,- korting op de Can-Am Spyder F3 Limited Special Series, inclusief 3 jaar garantie en wegenhulp.

Boek een proefrit
Can-Am Spyder F3 Limited
Modeljaar: 2023
 
v.a. Tijdelijk: €33.190,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Meer comfort met extra bescherming

geïntegreerde ruggensteun voor passagier,

138 liter bergruimte

Premium audiosysteem van BRP

Can-Am Spyder F3 Limited

De Can-Am Spyder F3 Limited is een cruisermotor met extra luxe features vergeleken met de sportievere F3-S. Hij is uitgerust met een grote kofferruimte, handvatverwarming, floorboard en windschermen, wat hem geschikt maakt voor comfortabele tours met zijn tweeën. De F3 Limited heeft ook een afneembare koffer en extra opties voor de passagier, zoals eigen speakers, een gedempte rugleuning en handvatverwarming.

Zo kan het zijn dat je heerlijk comfortabel met zijn tweeën op pad kunt gaan met muziek aan boord voor een nog completere beleving. Wat de F3 Limited onderscheidt van de gewone F3 en F3-S modellen zijn onder andere extra bescherming tegen de wind, luchtvering achter, geïntegreerde ruggensteun voor de passagier, voetsteunen en verwarmde handgrepen, 138 liter bergruimte met bagageruimte achteraan, en het premium audiosysteem van BRP met 6 luidsprekers, toetsenbord voor audiobediening en cruise control. De meter is ook breder met 19,8 cm (7,8") en heeft BRP Connect.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

 

foto zijaanzicht can-am spyder f3 limited
Can-am Spyder F3 limited 2022 met meer en stad op achtergrond

Can-Am Spyder F3 Limited vs Veiligheid

Spyder F3 modellen zijn standaard voorzien van een grote diversiteit in veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan “traction control” en “ESP”. Daarnaast zijn alle Spyders voorzien van stuurbekrachtiging, welke allerlei oneffenheden weg filteren uit het weggedrag. En vergeet ook zeker niet het ABS (anti blokkeer systeem) niet. Ook kunnen we op een Spyder terug vinden de G kracht sensor welke exact meet hoeveel krachten erop de machine staan, zodat elk van de bovengenoemde systemen tijdig in kunnen grijpen.

Het UFIT systeem is intelligent ontwikkeld door de mannen van BRP. Zo kun je elke denkbare zitpositie genereren op een Spyder. Iemand van 150 cm tot iemand 210 cm is eenvoudig te passen op een Spyder. 5 verschillende sturen en voetsteunposities maken dit mogelijk. Onze ervaren verkopers zien al snel wat voor jou de juiste lengte is en zou kun je dus heel relaxed genieten van jouw machine. 

 

DE CAN-AM SPYDER F3 LIMITED IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

Zwarte Can-Am Spyder F3 Limited op witte achtergrond, te zien vanuit voorzijaanzicht.
Can-Am Spyder F3 Limited v.a. Tijdelijk: €33.190,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Tijdelijk: €33.190,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?