Kawasaki

Kawasaki Z900 RS SE

De Kawasaki Z900RS. De populairste motor in het retro segment.

Boek een proefrit
Kawasaki Z900 RS SE
Modeljaar: 2024
 
v.a. 16.049,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Iconische “Yellow Ball” Styling

Radiale Rempomp

Hoogwaardige remmen

KTRC (Kawasaki TRaction Control)

Lifestylefoto van geelzwarte Kawasaki Z900 RS in oude garage met een old timer versie van de Kawasaki z900 rs

Het summum van de Modern Classics

It's lonely at the top. De 900RS is de koning van het retrosegment. Dit is echter geen reden voor de Kawasaki engineers om stil te blijven zitten. Met de Z900RS SE doet Kawasaki er nog een schep bovenop. Met onder andere Öhlins vering, Brembo remklauwen en een waanzinnige Yellow Ball kleurstelling brengt de Z900RS SE de succesvolle mix van het heden en het verleden naar een nóg hoger niveau.

Actiefoto geelzwarte Kawasaki Z900 RS met motorrijder die een bocht neemt
Lifestylefoto geelzwarte Kawasaki Z900 RS op lege weg die in de verte verdwijnt

Iconische Yellow Ball design

De styling van de Z900RS SE is geïnspireerd op legendarische Kawasaki machines uit het verleden en doet denken aan de iconische “Yellow Ball”, een zwart/gele versie van de “Fireball”-lak van de originele Z1. De twee Traction Control standen zijn berekend op een breed scala aan rijomstandigheden. Ze zijn een aanvulling op de sportieve prestaties of bieden juist de gemoedsrust om onder bepaalde omstandigheden met vertrouwen over gladde ondergronden te rijden. Het systeem is ook uitschakelbaar.

Het SE model van deze moderne klassieker is voorzien van zeer hoogwaardige veercomponenten. Zo is er achter een Öhlins S46 schokdemper met instelbare veervoorspanning gemonteerd. De grote zuiger van ø46 mm en de interne lucht- en gaskamers, hebben een aluminium body met enkele buisconstructie. Om deze nieuwe schokdemper te complimenteren zijn de veerinstellingen van de ø41 mm grote voorvork gewijzigd. Dit resulteert in een superieur gevoel van grip en handling.

Actiefoto geelzwarte Kawasaki Z900 RS met heuvels op achtergrond met blauwe lucht en wolken
Cockpit zicht op een Kawasaki Z900 RS

Sterke, soepele vier-in-lijn motor

De Z900RS SE is uitgerust met het geliefde 948cc vier-in-lijn motorblok. Door zijn koppelrijke karakter, soepele motorloop en getunede uitlaatgeluid sluit dit blok perfect aan de bij de rijervaring. De radiale Nissin hoofdremcilinder zorgt voor meer controle en gevoel tijdens het remmen.

Hoewel de Kawasaki vier-in-lijn-motoren van oudsher bekend staan om hun geweldig klinkende uitlaten, blijft er onder onderzoek gedaan worden naar het perfecte geluid binnen de geldende de normen. Het getunede uitlaatsysteem van de Z900RS SE is zo gemaakt dat het de ideale geluidsbeleving oplevert voor de berijder.

Boek een proefrit

DE KAWASAKI 900RS SE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Productfoto geelzwarte Kawasaki Z900 RS SE
Kawasaki Z900 RS SE v.a. 16.049,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 16.049,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?