lifestyle foto Spyder rt limited sea to sky 2024

Can-am Spyder modellen 2024

Alle Can-Am Spyder modellen van 2024 uitgelicht
Ontdek de nieuwe Can-Am Spyder Modellen van 2024

Alle Can-Am Spyder modellen van 2024 uitgelicht
Ontdek de nieuwe Can-Am Spyder Modellen van 2024

lifestyle foto spyder rt limited sea to sky

Can-Am Spyder RT Limited Sea to Sky

Het Toppunt van Luxe Touring

Ben je klaar om een buitengewone reis te maken? De Can-Am Spyder RT Limited Sea to Sky-editie biedt een ongeëvenaarde touringervaring en herdefinieert comfort en gemak. Hier is wat het onderscheidt:

  • 10,25-inch Aanraakscherm: Blijf verbonden en in controle met het intuïtieve 10,25-inch aanraakscherm, uitgerust met BRP Connect en Apple CarPlay. Krijg gemakkelijk toegang tot essentiële informatie en entertainment.
  • Adaptieve Schuimstoelen: Zak weg in de schoot van luxe met ultracomfortabele adaptieve schuimstoelen die lendensteun en Sea-to-Sky-borduursel bevatten. Elke rit voelt als een eersteklas ervaring.
  • Premium LED-koplampen:  Verlicht de weg voor je met premium LED-koplampen, die zowel stijl als veiligheid garanderen tijdens het rijden onder alle omstandigheden.
  • Verwarmde Handgrepen en Stoelen: Blijf warm tijdens koude ritten met verwarmde handgrepen voor zowel de bestuurder als de passagier, evenals verwarmde stoelen die extra comfort bieden.
  • Geïntegreerde Harde Zijbagage: Pak alles in wat je nodig hebt voor je avontuur met geïntegreerde harde zijbagage die voldoende opbergruimte biedt.
  • Verstelbare Elektrische Voorruit: Pas je rijervaring aan met een verstelbare elektrische voorruit die is uitgerust met een geheugenfunctie, zodat je de perfecte windbescherming kunt vinden.
  • Cruise control en Stuurbedieningsmodule: Behoud een constante snelheid en controleer je rit moeiteloos met cruise control en een stuurbedieningsmodule.

  • Kenmerkende Ledverlichting:  Trek de aandacht op de weg met kenmerkende Ledverlichting die zowel de zichtbaarheid als de stijl verbetert.
  • Trekcapaciteiten: Als je van plan bent om wat extra uitrusting mee te nemen, wees dan gerust, want de Sea to Sky-editie is gekalibreerd voor het trekken van een Can-Am aanhanger.

Can-Am Spyder RT Limited

De Can-Am Spyder RT Limited blijft indruk maken met zijn combinatie van luxe en prestatiekenmerken. Hier is wat je kunt verwachten:

  • BRP Audio Premium Geluidssysteem: Dompel jezelf onder in je favoriete nummers met het BRP Audio Premium 6-speaker geluidssysteem, compleet met radio, USB en Bluetooth-connectiviteit.
  • Verstelbare Passagiersvoetplanken: Het comfort van je passagier is ook belangrijk, en de verstelbare passagiersvoetplanken zorgen voor een ontspannen en plezierige rit.
  • Geïntegreerde Harde Zijbagage: Neem moeiteloos je spullen mee in de geïntegreerde harde zijbagage, waardoor lange reizen een eitje worden.
  • LinQ Compatibele Topkoffer: De topkoffer biedt niet alleen extra opbergruimte, maar bevat ook een rugleuning voor de passagier, zodat hun comfort gedurende de hele rit gegarandeerd is.
  • Can-Am Spyder F3 S en F3 Limited: Een Sportieve Rand
  • Voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve uitstraling, bieden de Can-Am Spyder F3 S en F3 Limited modellen een combinatie van stijl en functionaliteit:
  • Strak Ontwerp: LED-koplampen en geïntegreerde LED-verlichting in de voorspatborden zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling.
  • 10,25-inch Aanraakscherm: Blijf verbonden en vermaakt met het 10,25-inch aanraakscherm dat BRP Connect en Apple CarPlay ondersteunt.
  • Cruise control: Houd een constante snelheid aan met het gemak van cruise control.
  • Sportieve Voorruit: Het F3 Limited-model is uitgerust met een sportieve voorruit die een vleugje agressie toevoegt aan de algehele uitstraling.
Product foto Spyder RT Limited 2024
productfoto spyder f3 limited special series 2024 cognac

Can-Am Spyder F3 Limited Special Series

Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van luxe en verfijning, is de Can-Am Spyder F3 Limited Special Series een droom die uitkomt:

  • Verstelbaar stuur : Ervaar een comfortabele en gecontroleerde rit met het speciaal ontworpen verstelbare stuur.
  • Topkofferrek: Draag extra items gemakkelijk mee met het topkofferrek.
  • Comfortabele Stoel: De comfortabele stoel zorgt ervoor dat elke rit een genot is, zodat je je kunt concentreren op de weg voor je.

 

Met een reeks modellen die verschillende voorkeuren en behoeften bedienen, belooft de Can-Am Spyder 2024 line-up een opwindende en comfortabele rit voor elke avonturier. Van innovatieve technologie tot luxe kenmerken, deze voertuigen zijn klaar om je rijervaring opnieuw vorm te geven. Of je nu een lange tour gaat maken of gewoon je omgeving wilt verkennen, de Can-Am Spyder 2024 modellen hebben alles wat je nodig hebt. Maak je klaar om in stijl en comfort de weg op te gaan!

Can-Am Motorcity Amsterdam

Bij Motorcity draait alles om het bieden van avontuur, vrijheid, comfort en onbegrensde mogelijkheden met onze Can-Am modellen

Met een scala aan opties en accessoires om uit te kiezen, kun je jouw voertuig volledig personaliseren en jouw eigen unieke stijl tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar ultiem comfort, geavanceerde technologie of een op maat gemaakte uitstraling, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw rit te transformeren in een waar kunstwerk op wielen.

Bezoek Motorcity vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die de Can-Am te bieden heeft. 

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. 

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats