De nieuwe Cardo Packtalk in een zwarte studio.

Cardo Packtalk Pro

Bij Motorcity Amsterdam zijn we trots om motorrijders de nieuwste en beste technologieën aan te bieden om hun rijervaring te verbeteren.

Bij Motorcity Amsterdam zijn we trots om motorrijders de nieuwste en beste technologieën aan te bieden om hun rijervaring te verbeteren.

Cardo Packtalk Pro

Een van onze topaanbevelingen op dit moment is de Cardo Packtalk Pro, een communicatie- en entertainmentsysteem dat speciaal is ontworpen voor motorrijders. Of je nu lange ritten maakt of gewoon dagelijks pendelt, de Cardo Packtalk Pro zal je reis aanzienlijk verbeteren.

Cardo Packtalk met verpakkingsdoos.
Packtalk Pro en helm in zwarte studio.

Wat is de Cardo Packtalk Pro?

De Cardo Packtalk Pro is een geavanceerd communicatiesysteem dat gebruik maakt van de nieuwste DMC (Dynamic Mesh Communication) technologie. Dit betekent dat je kunt communiceren met je mederijders op een geheel nieuwe manier. In tegenstelling tot traditionele Bluetooth-systemen, die afhankelijk zijn van een lineaire verbinding tussen apparaten, creëert DMC een dynamisch netwerk dat zichzelf voortdurend optimaliseert. Dit zorgt voor een stabielere en betrouwbaardere communicatie, zelfs als een van de rijders tijdelijk de groep verlaat.

Dynamic Mesh 2.0 en Bluetooth 5.2

Dynamic Mesh 2.0: Dit revolutionaire systeem stelt tot 15 rijders in staat om tegelijkertijd met elkaar te communiceren binnen een bereik van maximaal 8.0 kilometer. Dit maakt het ideaal voor groepsritten en zorgt ervoor dat iedereen in contact blijft, ongeacht de omstandigheden.

Bluetooth 5.2: Naast DMC ondersteunt de Packtalk Pro ook traditionele Bluetooth-verbindingen, wat betekent dat je je systeem kunt koppelen met je smartphone, GPS en andere Bluetooth-apparaten.

Cardo logo
Packtalk Pro unit,

Natural Voice Operation, waterdicht en duurzaam

Natural Voice Operation: Met spraakgestuurde bediening kun je het systeem bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Simpelweg een commando uitspreken is voldoende om muziek af te spelen, een telefoongesprek te starten of naar de volgende track te gaan.

Waterdicht en duurzaam: De Packtalk Pro is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Regen, sneeuw of stof – dit systeem blijft altijd operationeel.

 

Premium geluid & lange batterijduur

Premium geluid: De Packtalk Pro wordt geleverd met JBL-speakers die zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Of je nu naar muziek luistert of een gesprek voert, je geniet altijd van helder en krachtig geluid.

Lange batterijduur: Met een gesprekstijd tot 13 uur en een stand-by tijd van een week hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten tijdens lange ritten.

Packtalk Pro in een witte studio
Cardo Packtalk unit in een witte studio.

Waarom kiezen voor de Cardo Packtalk Pro?

Bij Motorcity Amsterdam begrijpen we dat veiligheid en gemak essentieel zijn voor motorrijders. De Cardo Packtalk Pro biedt niet alleen een betrouwbaar communicatiesysteem, maar verhoogt ook de veiligheid op de weg. De Cardo Packtalk Pro is het eerste communicatiesysteem met crashdetectie. De unit is uitgerust met sensoren die een crash kunnen detecteren. In combinatie met Cardo Cloud en de Cardo oCnnect App kan het systeem ICE-contacten informeren.

Bovendien, met de mogelijkheid om naadloos te schakelen tussen muziek, GPS-instructies en telefoongesprekken, wordt je rit niet alleen veiliger, maar ook veel aangenamer. De spraakgestuurde bediening zorgt ervoor dat je ogen altijd op de weg blijven, wat je concentratie en reactietijd ten goede komt.

Cardo Packtalk Pro kopen bij Motorcity Amsterdam

De Cardo Packtalk Pro is nu verkrijgbaar bij Motorcity Amsterdam. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het installeren en optimaliseren van je nieuwe communicatiesysteem. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de voordelen van de Cardo Packtalk Pro. We bieden ook uitgebreide aftersales-ondersteuning om ervoor te zorgen dat je altijd het meeste uit je aankoop haalt.

Kortom, de Cardo Packtalk Pro is een must-have voor elke serieuze motorrijder. Bezoek Motorcity Amsterdam en ontdek hoe dit innovatieve systeem je rijervaring naar een hoger niveau kan tillen. Veiligheid, communicatie en entertainment – alles in één compact en krachtig apparaat.

 

Motoronderdelen