2024-kawasaki-z900-RS-yellow-green-nieuwe-kleuren

De nieuwe 2024 Kawasaki Z900 RS

De nieuwe Kawasaki Z900 RS 2024
The Kawasaki Z900 RS, the same vibe, only better!

De nieuwe Kawasaki Z900 RS 2024
The Kawasaki Z900 RS, the same vibe, only better!

Herbeleef de Tijdloze Pracht met de 2024 Kawasaki Z900 RS!

De Kawasaki z900 RS 2024 is er bijna. De klassiekers der klassiekers. Ben je klaar om een reis terug in de tijd te maken, terwijl je tegelijkertijd geniet van de nieuwste technologie en prestaties? Maak kennis met de 2024 Kawasaki Z900 RS, de motorfiets die klassieke elegantie combineert met moderne flair. Met het 2023 model al rijdend op Hollandse wegen, groeit de opwinding en verwachting voor de 2024 versie. En terecht, want deze motorfiets belooft niet alleen een esthetisch genot, maar ook een ongeëvenaarde rijervaring.

 

 

 

2024-kawasaki-z900-RS-black-greynieuwe-kleuren

Een Tijdloze Schoonheid, Nu Nog Beter

Stel je een motorfiets voor die het verleden eert en het heden omarmt, en je hebt de 2024 Kawasaki Z900 RS. Terwijl het model al geïnspireerd was op de gloriedagen van het motorrijden, brengt het nieuwe jaar een opwindende toevoeging: de Yellow Ball verfkleur. Dit verleidelijke kleurenschema voegt een prachtige tweekleurige uitstraling toe aan de brandstoftank en het achterspatbord.

Met gele zijkanten op de brandstoftank, in contrast met een verfijnde zwarte bovenkant, is het een visueel feest voor liefhebbers van esthetiek. Het zwarte achterspatbord krijgt een speelse twist met gele strepen die het geheel echt laten opvallen. Maar vergeet niet de tijdloze elementen die deze motorfiets definiëren: de ronde koplamp, het twin-pod instrumentencluster met zijn moderne LCD-scherm, de sierlijke traanvormige brandstoftank, het comfortabele oplopende zadel, de kenmerkende zijwaarts geplaatste uitlaat en de glanzende 17-inch lichtmetalen wielen aan beide uiteinden.

Krachtig en Onveranderd

Onder die oogverblindende buitenkant ligt een motorisch meesterwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan. De 2024 Kawasaki Z900 RS wordt aangedreven door een 948cc inline viercilinder, vloeistofgekoelde motor die zijn kracht via een zesversnellingsbak naar de weg brengt.

Het resultaat? Een verbazingwekkende 110 pk bij 8.500 tpm en een koppel van 98,5 Nm bij 6.500 tpm. Of je nu de stad doorkruist of de snelweg domineert, deze motorfiets biedt kracht en prestaties in overvloed, precies zoals je mag verwachten van een Kawasaki.

Een Technologisch Meesterwerk

Laat je niet misleiden door de retro charme; de 2024 Kawasaki Z900 RS is uitgerust met moderne technologie die je rit naar een hoger niveau tilt. Dankzij de volledige LED-verlichting heb je niet alleen beter zicht, maar straalt de motorfiets zelf als een futuristisch kunstwerk.

Het semi-digitale instrumentencluster is het perfecte huwelijk tussen klassiek en modern, met analoge snelheids- en toerenteller naast een digitaal scherm dat je voorziet van essentiële informatie zoals brandstofniveau, versnellingspositie en tripgegevens. Met dual-channel ABS en een tractiecontrolesysteem heb je volledige controle over de motorfiets, wat zorgt voor een veiligere en zelfverzekerdere rijervaring.

Rijden in Stijl en Comfort

De 2024 Kawasaki Z900 RS is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een verfijnde rijervaring. Met een vakwerkframe dat zowel sterkte als wendbaarheid biedt, ben je verzekerd van precisie en stabiliteit, of je nu door bochten snijdt of rechtdoor gaat.

De upside-down voorvorken en de achterste monoschokdemper absorberen de hobbels en houden je rit soepel en comfortabel. Het remsysteem, met dubbele schijven van 300 mm aan de voorkant en een enkele schijf van 250 mm aan de achterkant, biedt betrouwbare stopkracht, waardoor je met vertrouwen kunt vertragen.

kawasaki-z900rs-instrument-cockpit-Motorcity

Bekijk de Kawasaki 2024 Z900 RS bij MotorCity Amsterdam

Maak je klaar voor een rit naar een tijdloze toekomst de Kawasaki Z900 RS 2024. Je krijgt het beste van beide werelden - een eerbetoon aan het verleden en een blik op de toekomst van motorrijden. Het is een machine die niet alleen opvalt in een menigte, maar ook je hart verovert met zijn kracht, stijl en innovatie. Of je nu een liefhebber van klassiek design bent of een enthousiaste rijder op zoek naar ongeëvenaarde prestaties, deze motorfiets heeft alles te bieden. Dus bereid je voor om de wegen te veroveren en je eigen hoofdstuk toe te voegen aan de legende van Kawasaki.

MotorCity Amsterdam is sinds jaar en dag de dealer voor Kawasaki modern classics en cruisers. Tevens vind je te gekke ocassions bij ons in de showroom met meer dan 400 modellen. Neem contact op voor meer informatie. Ben je benieuwd naar accessoires of onderdelen voor jouw Kawasaki, we leveren alles!