3 CanAms met rijders

“ Driewieler motor ?” CAN-AM

Driewieler motor. De Can-am familie: Een unieke ervaring, spanning onder controle met een onvergelijkbare stijl.

Driewieler motor. De Can-am familie: Een unieke ervaring, spanning onder controle met een onvergelijkbare stijl.

DRIEWIELER MOTOR en DE CAN-AM FAMILIE

Driewieler motor. Can-am heeft 3 verschillende modellen beschikbaar. De Ryker, Spyder F3 en Spyder RT  zijn alle 3 op zichzelf staande series, met hun eigen stijl en uitstraling, met hun overeenkomende familie gezicht heeft Can-am er een mooi compleet gamma van gemaakt. Dankzij de uitgebreide accessoire mogelijkheden is iedere Can-am totaal naar persoonlijke wens af te werken, of je nu van sportief, off-Road  of comfort houdt, met Can-am is het allemaal mogelijk!

Bekijk de Can-Am modellen
CanAm in het zand
Ryker rijdend op straat met rijder

Driewieler motor kopen

De rijke geschiedenis van Can-am ging al van start vanaf 1973. De Can-am Spyder was bij zijn introductie in 2007 een revolutie in de markt, dankzij zijn stabiliteit, veiligheid en eenvoudige bediening mag de Can-am met een autorijbewijs (B)* door de gehele EU worden bestuurd.

* Het rijbewijs dient ontvangen te zijn voor 13 Febr. 2013, anders heb je een motorrijbewijs (A) nodig.

Elke Can-am een krachtig Rotax krachtbron

Elke Can-am heeft standaard een Rotax kachtbron, de Ryker is leverbaar met een 600cc, 50PK,37KW of een 900cc,80PK, 59KW blok, beide Ryker blokken zijn gekoppeld aan een automatische transmissie (CVT) met achteruitrijfunctie. De Spyder F3 en Spyder RT worden uitgevoerd met een 1330cc, 115PK, 85KW blok, gekoppeld aan een semi-automatische transmissie met achteruitrijfunctie. Driewieler motor met keuze in motorblok dus.

Grijp het leven met beide handen vast en beleef eindeloze vrijheid met een Can-am, waarmee rijden zowel eenvoudig als spannend wordt. Met een snelle leercurve hoef je alleen te denken aan hoe je de volgende bocht wilt nemen.

Motorblok van de 2023 Can-Am Ryker
Blauw met zwarte drie wieler op een zandpad

Can-am Ryker

De Ryker is niet zomaar een driewieler motor. De Ryker er voor beginnende en ervaren bestuurders, de Ryker 600 is altijd voorzien van een handschoenenkastje en een USB oplaadpunt, de Ryker 900 zijn er in een Standaard, Sport en Rally uitvoering, waarbij afhankelijk van de uitvoering de Ryker uitgevoerd is met KYB HPG ophangingen, cruisecontrole en zelfs een Akrapovič uitlaat. De Ryker kan altijd compleet persoonlijk worden opgebouwd aangezien er zeer diverse verschillende kleurpanelen beschikbaar zijn in zowel de Classic, Epic en Exclusive series, en aan accessoires geen gebrek, zo behoren een duo seat, rugsteun, audioinstallatie en zelfs zijkoffers tot de mogelijkheden. Teveel om op te noemen, je kunt de Ryker helemaal naar jouw persoonlijke smaak neerzetten.

Als je op zoek bent naar een machine die u een unieke rijervaring biedt en die is ontworpen voor de veiligheid van de bestuurder, dan is de Can-Am Ryker de perfecte keuze voor jou.

Can-am Spyder F3 een driewieler motor?

De Spyder F3 is er in Standaard, S-Special series, Limited en limited speciale serie leverbaar. Zo beschikt iedere Spyder over de 115 Rotax motor, semi-automatische transmissie, ECO-modus en voertuigstabiliteitscontrole, 24.4L bagageruimte, voorbumpers met geintregeerde LED verlichting en een 11,4cm digitale meter. De S-special beschikt tevens nog over KYB schokdempers, Sportmodus, cruisecontrole, supersport rooster ,spoiler voor meter en zadelovertrek, 19,8cm digitale meter met BRP connect. De Limited beschikt tevens nog over extra windbescherming, verstelbare luchtvering achter, verwarmde handgrepen, 138L bergruimte met harde zijkoffer , topcase en zelfs een premium audio systeem met 6 luidsprekers. De Limited Speciale series beschikt ook nog eens over een comfortzadel, kort stuur, extra verlichting luxe velgen en een rek op de topcase. Dus niet zomaar een driewieler motor!

Can-Am Spyder in zwarte studio
Can-Am Spyder RT limited driewieler in zwarte studio

Can-am spyder RT Limited

Het absolute top model van de Can-am reeks met alle luxe die je je maar kan wensen!

De limited is uitgevoerd met een geïntegreerde rugsteun voor de passagier, verwarmde stoelen en handgrepen voor bestuurder en passagier, 177L bergruimte,Premium audiosysteem met 6 luidsprekers,  10,25inch  LCD kleurenscherm met BRP connect, premium LED koplampem, cargolicht vooraan.

Als al deze luxe nog niet genoeg is… hebben wij ook nog de SEA-TO-SKY uitvoering, deze is nog luxer uitgevoerd met nieuwe 16 spaaks velgen, lendesteun, afneembare bestuurders rugsteun, zadel met stiksels en emblemen en verstelbare zijwindschermen.

Driewieler motor verkrijgbaar bij Motorcity Amsterdam

Heb je al een keuze kunnen maken, of wil je graag de modellen live komen bezichtigen in onze showroom? Je bent altijd van harte welkom! Onder genot van een heerlijke kop koffie kunnen wij je adviseren bij het maken van de juiste keuze en samen de gewenste Can-am met je samenstellen. Uiteraard behoort een proefrit ook tot de mogelijkheid.

Bij het maken van een proefrit zal je de positieve rijeigenschappen van Can-am op gaan vallen, de prettige relaxte zitpositie is optimaal in te stellen op je lengte en postuur door middel van verstelbare voetsteunen en stuur. De aandrijving van het Rotax blok staat altijd rechtstreeks in contact met je rechter hand. Remmen gebeurt voor en achter te gelijk met een pedaal bij je rechtervoet.

Motorcity Amsterdam is de Can-am dealer van de regio! Je vindt bij ons alle modellen, kijk op onze pagina voor alle modellen. Uiteraard beschikken we ook altijd over een wisselende voorraad occasions. Bekijk onze pagina voor het actuele aanbod occasions.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Bekijk ook de Can-Am motoren