KAWASAKI DEMO DAYS 7,8 en 10 APRIL 2023

Het nummer één Kawasaki event van Noord-Holland!
Gezelligheid, superdeals, een hapje en drankje maar bovenal veel Kawasaki motoren

Het nummer één Kawasaki event van Noord-Holland!
Gezelligheid, superdeals, een hapje en drankje maar bovenal veel Kawasaki motoren

Algemene informatie

Op 7, 8 en 10 april 2023 worden de jaarlijkse Kawasaki Demo-Days gehouden en dit jaar belooft het nog spectaculairder te worden dan andere jaren. Waarom? Omdat het 50-jarig bestaan van de Z-Modellen wordt gevierd en daarvoor wordt alles uit de kast getrokken.

Tijdens het evenement worden alle demo-modellen in het zonnetje gezet en is er ruime keuze om een proefrit te boeken, maar wees er snel bij want het schema raakt snel vol. Wie niet kan wachten en al weet welke motorfiets hij of zij wil uitproberen, kan deze nu al reserveren via de website. Daarnaast zijn er vele extra's te verwachten, waaronder accessoires-voordeel, bagage-aanbiedingen, give-aways, eten & drinken en muziek. Ook worden de Kawasaki classics tentoongesteld en staat er zelfs een H2-R klaar om bewonderd te worden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en iedereen is welkom. Mis dit spektakel dus niet en zet 7, 8 en 10 april in de agenda!

Kawasaki Z650 (ook als 35KW)

De Z650 kan terecht voortborduren op zijn immense populariteit als beste allround pakket in zijn segment. Naast een aangescherpt design heeft de Z650 meer koppel, een prachtig TFT-display met Smartphone connectiviteit en LED verlichting. De Z650 is de meest complete motor in zijn klasse.

Productfoto 2023 Kawasaki Z650 matgrijs met groen op witte achtergrond.
Productfoto Kawasaki Z650 RS groen op witte achtergrond

Kawasaki Z650RS

In 2022 ontketent Kawasaki een Retrovolutie met de introductie van de nieuwe Z650RS. Deze Modern Classic is een hommage aan de originele Z650-B1 uit 1977. Moderne technologie wordt gecombineerd met iconische designelementen zoals de prachtige tank, zijpanelen en niet te missen ducktail.

Kawasaki Z900

De Kawasaki Z900 is een iconische naked bike die garant staat voor een krachtige en sportieve rijervaring. Met een vermogen van 125 pk en een koppel van 98,6 Nm biedt de 948cc viercilinder-in-lijn motor een geweldige acceleratie en snelheid. Het opvallende design en de agressieve styling zorgen voor een stoere uitstraling die indruk maakt op de weg. Dankzij het lichtgewicht frame en de geavanceerde rem- en ophangsystemen biedt de Z900 ook een uitstekende wendbaarheid en controle.

Productfoto 2023 Kawasaki Z900 matgrijs groen op witte achtergrond
Productfoto Kawasaki Z900 SE 2023 Candy Lime Green op witte achtergrond

Kawasaki Z900 SE

De nieuwe Z900 SE zet het enorme succes van de Z900 voort en tilt het beste totaalpakket in de naked bike klasse naar een hoger niveau met een unieke kleurstelling en hoogwaardige componenten: Öhlins S46 schokdemper, staalomvlochten remleidingen, Brembo M4.32 remklauwen en Brembo remschijven.

Kawasaki Z400

De Kawasaki Z400 is een prachtige naked bike die is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een combinatie van sportiviteit en wendbaarheid. Met een vermogen van 45 pk en een koppel van 38 Nm biedt de 399cc parallel-twin motor een uitstekende prestatie, terwijl het lichtgewicht frame en de geavanceerde rem- en ophangsystemen zorgen voor een geweldige controle en wendbaarheid. Het ontwerp van de Z400 is geïnspireerd op de Z-modellen van Kawasaki en heeft een stoere, agressieve uitstraling die zeker indruk zal maken op de weg.

Productfoto 2023 Kawasaki Z400 groenzwart performance op witte achtergrond
Productfoto geelzwarte Kawasaki Z900 RS SE

Kawasaki Z900RS

Een nieuw opwindend hoofdstuk in de rijke Z-historie voor Kawasaki! De spirit van een legende uit de jaren ’70 – de ultiem coole Kawasaki Z1 – vind je terug in de nieuwe Z900RS. De Z900 Retro Sport is een supermoderne motor met de stijlelementen van de legendarische Z1. De stijlvolle motor is bijzonder hoogwaardig afgewerkt en met veel liefde voor detail ontworpen. De Z900RS is een succesvolle mix van zowel het verleden, het heden als de toekomst!

Kawasaki ZH2 SE

Hét topmodel in de toonaangevende Z-range: de Z H2 SE. Deze Special Edition van Kawasaki’s spectaculaire supercharged naked lift de wegprestaties naar een nieuw niveau dankzij elektronisch gestuurde vering en een state-of-the-art remsysteem. Daarnaast valt het unieke, aansprekende Sugomi-design nog beter op dankzij een nieuwe kleurstelling en aansprekende graphics. Een breed elektronica-pakket, volledige LED-verlichting en een multifunctioneel TFT-kleurendisplay met bluetooth connectiviteit maken deze absolute heerser van de super-naked-klasse helemaal af.

 

Productfoto 2023 Kawasaki ZH2 groen op witte achtergrond
ninja 400 2023 productfoto

Kawasaki Ninja 400

De Kawasaki Ninja 400 is een sportieve en wendbare motorfiets die perfect is voor beginnende rijders die op zoek zijn naar een uitdagende rijervaring. Met een vermogen van 45 pk en een koppel van 38 Nm biedt de 399cc parallel-twin motor een uitstekende acceleratie en snelheid, terwijl het lichtgewicht frame en de geavanceerde rem- en ophangsystemen zorgen voor een geweldige controle en wendbaarheid. Het aerodynamische ontwerp van de Ninja 400 is geïnspireerd op de Kawasaki Ninja supersport modellen en zorgt voor een uitstekende stabiliteit en wendbaarheid bij hoge snelheden.

Kawasaki Ninja 650

De Ninja 650 combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De middelzware Sport Tourer is geliefd onder zowel beginnende als ervaren rijders. Zijn koppelrijke 649cc parallel-twin in combinatie met het lichte rijwielgedeelte onderstrepen de sportieve aspiraties. Een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag verbruik maken het mogelijk om in comfort lange afstanden af te leggen De scherpe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en een modern 10,9 cm TFT-kleurendisplay met onder andere Bluetooth Smartphone verbinding.

Productfoto 2023 Kawasaki Ninja 1000 SX Candy Lime Groen op witte achtergrond

Kawasaki ninja 1000 SX

De Kawasaki Ninja 1000 SX is een sportieve tourmotor die perfect is voor rijders die op zoek zijn naar een krachtige en comfortabele rijervaring op lange afstanden. Met een vermogen van 142 pk en een koppel van 111 Nm biedt de 1043cc viercilinder-in-lijn motor een indrukwekkende acceleratie en topsnelheid. Het frame en de ophanging zijn ontworpen voor een uitstekende stabiliteit en controle, terwijl de comfortabele zithouding en de geavanceerde windbescherming zorgen voor een comfortabele rijervaring, zelfs op hogere snelheden. De Ninja 1000 SX heeft ook een modern en gestroomlijnd design dat zeker indruk zal maken op de weg.

Kawasaki Ninja H2 SX SE

De Kawasaki Ninja H2 SX SE is de ultieme hypersport touring motorfiets. Met een indrukwekkend vermogen van 200 pk en een koppel van 137 Nm biedt de 998cc supercharged viercilinder motor een ongeëvenaarde acceleratie en snelheid. Het frame en de ophanging zijn ontworpen voor een uitstekende stabiliteit en controle, terwijl de geavanceerde elektronica en het hoogwaardige remsysteem zorgen voor optimale veiligheid en prestaties. De Ninja H2 SX SE is voorzien van een futuristisch en aerodynamisch ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken op de weg.

2023 Ninja H2 SX SE productfoto
PRODUCTFOTO 2023-Kawasaki-versys-650-tourer-plus

Kawasaki Versys 650

De nieuwe Versys 650 is de meest veelzijdige Dual Purpose motor in zijn klasse. Met zijn koppelrijke motorblok, lichte chassis, comfortabele zitpositie en lange veerwegen kan de Versys alles aan; van sportieve tourritten en reizen naar verre bestemmingen tot dagelijks woon-werkverkeer. Voor 2022 is de Versys 650 geheel vernieuwd met onder andere Traction Control, een 4.3” TFT-kleurendisplay met Bluetooth verbinding en een nieuw design.

Kawasaki Versys 1000 SE

De Kawasaki Versys 1000 SE is een avontuurlijke tourmotor die is ontworpen om uitstekende prestaties te bieden, zowel op als naast de weg. Met een vermogen van 120 pk en een koppel van 102 Nm biedt de 1043cc viercilinder-in-lijn motor een indrukwekkende acceleratie en snelheid. Het frame en de ophanging zijn ontworpen voor een comfortabele en stabiele rijervaring op lange afstanden, terwijl de geavanceerde elektronica en het hoogwaardige remsysteem zorgen voor optimale veiligheid en prestaties. Het stoere en avontuurlijke ontwerp van de Versys 1000 SE is ook voorzien van geavanceerde windbescherming en opbergruimte voor een comfortabele tourervaring.

Product foto Kawasaki Versys 1000 SE 2023 model
Productfoto schuinaanzicht 2023 grijszilvere Kawasaki W800 op witte achtergrond

Kawasaki W800 (ook A2)

De Kawasaki W800 is een moderne klassieke motorfiets met een retro-uitstraling en een ontwerp dat teruggrijpt op de iconische Kawasaki W1. Met een vermogen van 47 pk en een koppel van 62 Nm biedt de 773cc parallel-twin motor een soepele en ontspannen rijervaring. Het frame en de ophanging zijn ontworpen voor comfortabel cruisen en gemakkelijk manoeuvreren in het stadsverkeer. Het klassieke ontwerp van de W800 is ook voorzien van moderne technologie, waaronder LED-verlichting en een assist-slipper koppeling voor soepel schakelen en optimaal remmen.

Kawasaki Vulcan S

De Kawasaki Vulcan S is een moderne cruiser motorfiets met een uniek ontwerp dat zich aanpast aan de rijder, zowel qua stijl als qua ergonomie. Met een vermogen van 61 pk en een koppel van 63 Nm biedt de 649cc parallel-twin motor een soepele acceleratie en rijervaring. Het lichtgewicht frame en de ophanging zijn ontworpen voor wendbaarheid en stabiliteit, terwijl de geavanceerde elektronica en het hoogwaardige remsysteem zorgen voor optimale veiligheid en prestaties. De Vulcan S heeft een slank en modern ontwerp met een lage zithoogte en verstelbare bedieningselementen om aan te passen aan verschillende rijders.

Kawasaki Vulcan S 2023