Kawasaki special editions 40th anniversary

Kawasaki viert 40 jaar Ninja met special edition modellen

40th anniversary Kawasaki ninja
Kawasaki lanceert de ninja 40th anniversary special editions op de EICMA!

40th anniversary Kawasaki ninja
Kawasaki lanceert de ninja 40th anniversary special editions op de EICMA!

Kawasaki Ninja 40th anniversary

In de afgelopen 40 jaar heeft Kawasaki het hart van menig motorliefhebber weten te veroveren met de toonaangevende Ninja-serie. Het model met technologische voorsprong en vooral liefde voor sportmotoren. Geen enkele andere modelbenaming heeft wereldwijd zo'n sterke naamsbekendheid als de Kawasaki Ninja modellen.

Kawasaki's Ninja's

Ter viering van het 40-jarig bestaan onthult Kawasaki nu speciale Ninja 40th Anniversary-modellen, welke voor het eerst in het echt te bewonderen zullen zijn op de komende editie van de EICMA-show.

Het trio aan special editions bestaat uit de gelauwerde Ninja ZX-10R, de nieuwe 636cc Ninja ZX-6R en de nieuwe Ninja ZX-4RR, die de afgelopen maanden al grote belangstelling wist te wekken onder motorliefhebbers dankzij zijn hoogtoerige vier-in-lijn motor.

Kawasaki ninja zx10r special edition 2024 40th anniversary
Kawasaki ninja zx6r special edition 2024 40th anniversary bekijken

Drie special editions van Kawasaki 2024

Deze drie machines worden gehuld in de prachtige groen/blauw/witte kleurstelling van de Kawasaki World Endurance racers uit het begin van de jaren 90.

De opvallende kleurstelling, die destijds werd gebruikt voor de ZXR-serie uit 1989, sluit naadloos aan bij de momenteel populaire retro-trend en oogt tegelijkertijd fris en eigentijds.

Elke machine is voorzien van een 40th Anniversary-logo op de tank, en de kleurstelling is zorgvuldig aangepast aan de carrosserie van deze moderne modellen.

De wielen zijn Lime Green gespoten en het frame is afgewerkt in zilver, om zo nauwkeurig mogelijk het design van de legendarische ZXR-machines van weleer weer te geven.

Motorcity op de EICMA

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Motorcity aanwezig zal zijn op de EICMA-show om deze indrukwekkende special edition modellen van dichtbij te bekijken.

Bovendien zullen we de nieuwste Ninja 40th Anniversary-modellen uitgebreid laten zien op onze sociale mediakanalen, zoals Instagram en TikTok. Mis dus niets van deze spectaculaire onthulling en volg ons op social media!

Special editions van Kawasaki op de EICMA

Medio december zullen deze modellen beschikbaar zijn bij de Kawasaki dealers. Mis deze kans niet om een stukje motorfietsgeschiedenis in handen te krijgen en te genieten van de kracht, stijl en innovatie die de Ninja-serie al vier decennia lang kenmerken. Kawasaki viert 40 jaar Ninja, en jij kunt deel uitmaken van deze bijzondere viering. Tot ziens op de EICMA-show!