Monimoto logo

Monimoto 9

Ben je een motorliefhebber en wil je de veiligheid van je waardevolle bezit waarborgen? Zoek niet verder! De Monimoto 9, verkrijgbaar bij Motorcity Amsterdam, is het antwoord op jouw beveiligingsbehoeften. In deze blog duiken we in de details van dit innovatieve apparaat en waarom het een must-have is voor elke motorrijder.

Ben je een motorliefhebber en wil je de veiligheid van je waardevolle bezit waarborgen? Zoek niet verder! De Monimoto 9, verkrijgbaar bij Motorcity Amsterdam, is het antwoord op jouw beveiligingsbehoeften. In deze blog duiken we in de details van dit innovatieve apparaat en waarom het een must-have is voor elke motorrijder.

Wat is de Monimoto 9?

De Monimoto 9 is een geavanceerd GPS-tracker systeem dat speciaal is ontworpen voor motorfietsen. Het apparaat biedt een naadloze combinatie van technologie en gebruiksgemak, wat resulteert in een betrouwbare beveiligingsoplossing. Dankzij de kleine afmetingen en eenvoudige installatie is de Monimoto 9 een discreet en effectief middel om je motor te beschermen tegen diefstal.

Monimoto 9 in een witte studio
Monimoto met verpakkingsdoos

Kenmerken van de Monimoto 9

  1. Montage: Montage stelt eigenlijk niks voor! Je hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat de Monimoto 9 op een niet zichtbare plek verborgen is. De ingebouwde eSIM kaart zorgt voor verbinding via LTE-M (LTE Cat-M1) met een internationale dekking. De eerste 2 maanden gebruik zitten bij de prijs inbegrepen, daarna is de prijs € 39,- per jaar.
  2. Real-time GPS Tracking: Bij een diefstal stuurt de Monimoto 9 onmiddellijk een waarschuwing naar je smartphone, gevolgd door real-time GPS-locatie-updates. Hierdoor kun je je motor nauwkeurig volgen en de autoriteiten voorzien van cruciale informatie om je voertuig terug te vinden.
  3. Eenvoudige Installatie: Ook het installeren stelt niks voor. De Monimoto 9 is volledig draadloos en werkt op een batterij, wat de installatie extreem eenvoudig maakt. Geen gedoe met bedrading of ingewikkelde montage; plaats de tracker simpelweg ergens op je motor en je bent klaar om te gaan.
  4. Lange Batterijduur: De Monimoto 9 heeft een indrukwekkende batterijduur van tot wel een jaar, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent minder zorgen over het regelmatig opladen van het apparaat.

Hoe werkt de Monimoto 9?

Het uitgangspunt van de Monimoto 9 is dat je het voertuig terug vindt wanneer deze gestolen wordt. De werking is dankzij de Key Fob heel eenvoudig. Wanneer de Key Fob in de buurt is van de Minimoto 9 dan weet de tracker dat het voertuig mag bewegen. Stop je met je rit en je loopt weg bij het voertuig (met de Key Fob bij je), dan wordt de Monimoto 9 actief indien het voertuig in beweging komt. Is het voertuig in beweging zonder Key Fob in de buurt dan wordt de alarm mode ingeschakeld. Binnen een minuut krijg je een telefoonoproep om je te informeren dat je voertuig beweegt. Vanaf dat moment kun je via de Monimoto App je voertuig volgen. Iedere 5 minuten wordt de locatie doorgegeven en het is mogelijk om die interval tijdelijk te verhogen. 

Monimoto 9
Monimoto tracker

Waarom kiezen voor de Monimoto 9 bij Motorcity Amsterdam?

Motorcity Amsterdam staat bekend om zijn uitgebreide assortiment motorfietsen en accessoires, en de Monimoto 9 past perfect in ons aanbod. Door te kiezen voor Motorcity Amsterdam profiteer je van deskundig advies en uitstekende klantenservice. Het team staat klaar om je te helpen met de installatie en om al je vragen te beantwoorden, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Monimoto 9 koop je bij Motorcity Amsterdam

De Monimoto 9, verkrijgbaar bij Motorcity Amsterdam, biedt een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid, gemak en betrouwbaarheid. Of je nu een dagelijkse forens bent of een weekendavonturier, de gemoedsrust die de Monimoto 9 biedt, is onbetaalbaar. Bezoek Motorcity Amsterdam en ontdek hoe je je motor optimaal kunt beschermen met deze geavanceerde GPS-tracker. Je motor verdient de beste beveiliging, en de Monimoto 9 is precies dat.

Motoraccessoires