3 royal enfields meteor 350 met motorrijders op een verlaten weg

Motor leasen: Royal Enfield Meteor 350

Jouw motor leasen in plaats kopen
Voor een laag bedrag per maand kun je de gave Royal Enfield Meteor 350 bemachtigen

Jouw motor leasen in plaats kopen
Voor een laag bedrag per maand kun je de gave Royal Enfield Meteor 350 bemachtigen

Meteor 350 leasen: de favoriete keuze

Jouw droom-motor lease je bij MotorCity Amsterdam. De Royal Enfield Meteor 350 blijft, ruim 2 jaar na de introductie van het model, de favoriete keuze van vele jonge en beginnende motorrijders over de hele wereld. Terwijl het model ook een zeer toegankelijke optie blijft voor de meer ervaren rijders.

Van de wielen af opnieuw ontworpen, biedt de Meteor 350 een soepele en verfijnde rit. In zowel het drukke stadsverkeer als de langere ritten buiten de stad. Verkocht in meer dan 60 landen over heel de wereld is de Meteor 350 als een ‘volbloed’ cruiser erkend door vele motorfiets experts.

Pratend over het succes van de Meteor 350 en de introductie van 3 nieuwe kleuren, zegt B. Govindarajan, Executive Director van Royal Enfield;

“De introductie van de Meteor 350 markeerde een zeer belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van onze line-up. De introductie van een geheel nieuwe model in het cruiser segment, gebouwd op een volledig nieuw motorplatform, was een belangrijke overgang voor ons merk. De afgelopen twee jaar heeft de Meteor 350 op alle wereldmarkten nieuwe maatstaven gezet in het cruisersegment op instapniveau, en onderweg diverse prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept. De toevoeging van de nieuwe kleuren, maakt de Meteor 350 een nog aantrekkelijker keuze voor klanten over de hele wereld.”

 

productfoto rode 2023 royal enfield meteor 350

Nieuwe kleuren benadrukken het modern classic gevoel

De nieuwe Fireball Matt Green is een prachtige nieuwe kleur met een mat groene brandstoftank, bijpassende stickers op de zijkanten en groene velglinten. De Fireball Blue heeft een diepe, levendige en glanzend afgewerkte blauwe Perstank, met gele accenten en bijpassende gele stickers op de zijpanelen en velgen. De Supernova Red heeft een dubbel kleurige tank met ‘regal red’ en zwarte afwerking en bijpassende zijpanelen.

 

Download de Meteor Brochure hier voor meer info over de motor.

lifestyle foto van stel dat pauze neemt van motorrijden met de meteor 350
Drie Royal Enfield's Meteor 350 rijdend op een weg omgeven door groen bos met strak blauwe lucht

Hoe werkt het leasen van een motor?

Met operational lease (zakelijk interessant) of private lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag jouw motor naar keuze. Wegenbelastingall-risk verzekering, onderhoud of reparaties: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort zorgeloos op een splinternieuwe motorfiets!

Voordelen van leasen

Een van de grootste voordelen van leasen is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de kosten voor brandstof en mogelijk verkeersboetes natuurlijk. Dit zit in je maandbedrag inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Alle reparaties
  • Eventuele schades
  • Wegenbelasting
  • All-risk verzekering + opzittende verzekering
  • Pechhulp via het merk
  • Alle Banden
  • Al het onderhoud volgens fabrieksopgave bij de officiële merkdealer

Wil je meer informatie over lease-mogelijkheden bij Motorcity, klik dan hier.

Motor leasen bij MotorCity Amsterdam

Wil je jouw motor leasen bij MotorCity? Dat kan. De Royal Enfield Meteor 350 is een fantastische motor om te leasen. Maar vrijwel elke motor kan via MotorCity geleased worden. Wil je liever een ander model van Royal Enfield leasen? Bekijk hier het volledige aanbod van Royal Enfield. Andere merken kunnen ook geleaset worden. 

Wil je eerst de motor even zien? Dat kan! Kom langs bij ons in de showroom en ontdek de Royal Enfield Meteor 350 onder het genot van een bakje koffie.

Lease een motor