Kawasaki Z900 trackday

Nieuwe kleuren voor kawasaki Z-900 serie

Kawasaki maakt zich op voor 2024 - September al verkrijgbaar
De eerste modellen en kleurstellingen druppelen binnen. En de schoonheid druipt eraf.

Kawasaki maakt zich op voor 2024 - September al verkrijgbaar
De eerste modellen en kleurstellingen druppelen binnen. En de schoonheid druipt eraf.

Vol gas naar 2024: Nieuwe Kleuren en Modellen Onthuld door Kawasaki

Terwijl de motorwereld zich voorbereidt op het komende jaar, staan Kawasaki-liefhebbers over de hele wereld in vuur en vlam met de aankondiging van opwindende nieuwe kleuren en modellen voor 2024. Kawasaki's reputatie voor innovatie, prestaties en iconisch design blijft schitteren en weet de harten van motorrijders wereldwijd te veroveren.

Zowel de Z900 als de 70kW-uitvoering en de Z900 SE zijn vanaf september 2023 al beschikbaar. 

Boek een proefrit
2024-kawasaki-z900-Candy-Persimmon-Red-nieuwe-kleuren

Z900: Het Kloppende Hart van de Z-serie

Het hart van deze opwindende line-up is de Z900, een motorfiets die is gemaakt voor de echte motorrijder. De Z900 behoudt zijn kenmerkende Sugomi-designelementen, gekenmerkt door zijn lage houding, lage koplamp en opwaartse staart. Echter, deze iteratie introduceert verfijnde updates die zijn agressieve lijnen verscherpen en resulteren in een nog meer fascinerende uitstraling.

2024 Kawasaki Z900: Een Samensmelting van Kracht en Esthetiek

Aan de spits van deze opwindende onthulling staat de 2024 Kawasaki Z900, een machine die de verbeelding van motorrijders heeft gevangen met zijn Sugomi-stijl en agressieve Z-persoonlijkheid. Voor het komende jaar breidt de Z900-line-up uit en omvat vijf verschillende modellen, elk belichamend wat de Z-serie zo bijzonder maakt.

De nieuwe kleuren voor 2023

Kawasaki-2024-Z900-candy-persimmon-red-ebony
Kawasaki-2024-Z900-Ebony-matte-graphene-steel
Kawasaki-2024-Z900-spark-black

Een Blik op de Toekomst

De sprong naar de toekomst wordt gemarkeerd door volledige LED-verlichting en kleuren-TFT-meters die naadloos integreren met de smartphone van de rijder via de innovatieve Kawasaki Rideology-app. Maar de innovaties houden daar niet op. De Z900 en Z900 SE-modellen bieden geïntegreerde rijmodi en keuze voor de vermogensstand, naast drie variaties van KTRC tractiecontrole.

Ongeëvenaarde Rijervaring

Kawasaki's toewijding aan een superieure rijervaring blijkt uit de toepassing van een assist- en slipkoppeling op alle Z900-modellen. De toepassing van horizontale achterbrug achterwielophangingstechnologie, geïnspireerd door Kawasaki WorldSBK-machines, zorgt voor ongeëvenaarde handling en controle.

De nieuwe Kawasaki Z900 studiofoto
Kawasaki Z900 trackday

Verhoogde Verfijning: Z900 SE

Voor rijders die op zoek zijn naar een extra vleugje verfijning, is er de Z900 SE. Dit model pronkt met opvallende goudkleurige omgekeerde voorvorken, een Öhlins S46-achterschokdemper met een afstandsbedienbare voorbelastingaanpasser en Brembo-remklauwen aan de voorkant voor verbeterde remprestaties. De introductie van nieuwe Dunlop Sportmax Roadsport 2-banden versterkt verder het uitstekende rijgedrag van de Z900.

Betoverende Kleuren

Het kleurenpalet van de Z900 voor 2024 is een visueel spektakel. De bijgewerkte combinatie van Metallic Spark Black/Metallic Matte Dark Gray straalt een tijdloze aantrekkingskracht uit, terwijl de Ebony/Metallic Matte Graphenesteel Gray-optie haar aanwezigheid handhaaft. Een verrassend kleurenschema komt in de vorm van de Candy Persimmon Red/Ebony, die een levendige keuze toevoegt. Het Z900 SE-model introduceert het fascinerende Metallic Spark Black/Metallic Matte Graphenesteel Gray/Candy Lime Green kleurenschema, compleet met een opvallend groen frame.

Vanaf eind september valt deze schoonheid in onze showroom te bewonderen. Je kunt ook al een voororder plaatsen. Dan kom je voor op de lijst van af te leveren Z900's te staan. Dan is de eerste voor jou. Geen zorgen! Je kunt altijd terugtrekken uit een voororder!

 

Plaats een voororder

2024 Z900 bij MotorCity

Zoals elk jaar kun je de nieuwste Kawasaki updates bij ons verwachten. MotorCity is de officiële dealer van Kawasaki in de regio Amsterdam.

Bij ons vind je de nieuwste modellen maar ook te gekke ocassions. Tevens bieden wij ook alle onderdelen en accessoires aan voor de modellen van Kawasaki aan. Neem contact op met de werkplaats voor een afspraak.