Kawasaki Z900 trackday

Nieuwe motoren 2024

Ontdek alle nieuwe motoren voor 2024
Alle nieuwe motoren die je bij MotorCity kunt verwachten in 2024

Ontdek alle nieuwe motoren voor 2024
Alle nieuwe motoren die je bij MotorCity kunt verwachten in 2024

Nieuwe motoren 2024

Het is weer zover, de nieuwe motoren voor 2024. Welkom terug bij ons jaarlijkse blog, waar we de nieuwste ontwikkelingen en modellen in de motorwereld presenteren! 2024 belooft een opwindend jaar te worden voor motorliefhebbers, met fabrikanten die grenzen verleggen en innovaties introduceren die ons rijplezier naar nieuwe hoogten tillen. Je kunt de eerste elektrische modellen verwachten. Spannend!

Daarbij zie je van al onze merken de mooiste nieuwigheden. Van slicke supersports naar robuuste toermotoren naar strak ontworpen naked bikes tot aan authentieke moderne klassiekers. Laten we samen een voorproefje nemen van de veelbelovende toekomst van het motorrijden. 

Can-Am-Motoren

Nieuwe motoren 2024 - wat je kunt verwachten

Nieuwe motoren 2024: electrification

2024 markeert een keerpunt in de evolutie van de motoren, aangedreven door het groeiende belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. De toonaangevende fabrikanten hebben hun inzet voor elektrificatie versterkt en zullen een reeks geavanceerde elektrische modellen op de markt brengen. Verwacht innovatieve batterijtechnologieën, verbeterde actieradius en ongeëvenaarde prestaties. Elektrische motoren hebben de mythe van saai en traag lang achter zich gelaten, en in 2024 zullen ze een nieuwe standaard voor opwinding en efficiëntie stellen.

Heruitvinding van Iconen

Beroemde motoriconen krijgen in 2024 een opwindende heropleving. Fabrikanten hebben geluisterd naar de roep van de fans en hebben enkele van hun meest geliefde modellen opnieuw ontworpen en uitgerust met de nieuwste technologieën. De combinatie van retro-styling met moderne snufjes maakt deze klassieke motoren perfect voor liefhebbers die hunkeren naar nostalgie zonder concessies te doen aan prestaties en betrouwbaarheid.

Nieuwe modellen voororderen

Connectiviteit en Autonome Functies

De wereld van connectiviteit heeft motorfietsen ook in zijn greep. 2024 zal getuige zijn van de opkomst van motorfietsen met geavanceerde infotainment- en connectiviteitsfuncties. Denk aan naadloze integratie van smartphones, intuïtieve displays en slimme navigatieopties. Bovendien zullen sommige modellen autonome rijfuncties bieden, wat de veiligheid en het comfort van de rijder naar nieuwe niveaus tilt.

Voor avontuurlijke rijders is 2024 een jaar om naar uit te kijken. Met een groeiende interesse in off-road rijden zullen fabrikanten hun assortiment adventure-motorfietsen uitbreiden. Deze krachtige en veelzijdige machines zijn ontworpen om de wildste terreinen te overwinnen, waardoor motorrijders nieuwe horizonten kunnen verkennen en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Kawasaki hev sportmotor op het circuit

Kawasaki 2024 updates

Als een van 's werelds meest gerespecteerde motorfietsfabrikanten staat Kawasaki bekend om zijn grensverleggende technologieën en baanbrekende prestaties. Terwijl we de spannende toekomst tegemoet gaan, staat elektrificatie ongetwijfeld op de planning voor Kawasaki in 2024 en daarna. Met een duidelijke visie om in 2025 minstens 10 modellen te hebben die geen CO2 voetafdruk achterlaten, bevestigt Kawasaki zijn inzet voor duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit.

Als een pionier in de motorsport en producent van geavanceerde motorfietsen, begrijpt Kawasaki het belang van innovatie. Elektrificatie biedt een unieke kans om de wegen te veranderen waarop we rijden en het milieu beschermen voor komende generaties. Door te streven naar een toekomst met emissievrije voertuigen en het minimaliseren van de impact op het milieu, belichaamt Kawasaki zijn leiderschap en voortdurende toewijding aan een duurzame wereld.

Terwijl we ons voorbereiden op de volgende generatie Kawasaki-motorfietsen, is één ding zeker - elke stap die we nemen, is doordrenkt van de passie en technische excellentie die al tientallen jaren het merk Kawasaki definieert. We staan op het punt een nieuw tijdperk in te gaan, waarin innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan om een helderdere toekomst te creëren voor alle motorliefhebbers over de hele wereld.

Volg ons op deze opwindende reis terwijl we de wegen verkennen naar elektrificatie in 2024 en daarbuiten. Met Kawasaki aan het roer zijn we ervan overtuigd dat de toekomst van motorrijden groener, schoner en opwindender dan ooit tevoren zal zijn. Blijf op de hoogte van onze nieuwste aankondigingen en ontdekkingen, want de toekomst van Kawasaki wordt nu gevormd, met een focus op duurzaamheid en voortreffelijkheid in elk aspect.

2024-Kawasaki-Ninja-ZX10r

Kawasaki Ninja ZX-10R 2024

Met de recente onthulling van de ZX-4RR en ZX-6R in 2023, kijkt iedereen uit naar de 2024 Kawasaki Ninja ZX-10R. Dit racemonster komt in 2024 met een strakke nieuwe kleurstelling die je niet wilt missen.

De krachtige 998cc 4-in-lijn motor levert 213 pk, terwijl het elektronicapakket geavanceerde technologie biedt voor maximale controle. Het onmiskenbare design met geïntegreerde winglets en het 4.3'' TFT-kleurendisplay voegen flair toe. Met uitstekende remprestaties en 4 selecteerbare rijmodi biedt de ZX-10R een ongeëvenaarde rijervaring. We kunnen nauwelijks wachten om deze krachtpatser te ervaren!

ZX-10R

Kawasaki Ninja ZX-6R 2024

Zowel de prestaties als het ontwerp van de ZX-6R zijn werkelijk verbazingwekkend. Kawasaki heeft een meesterlijk kunstwerk gecreëerd dat niet alleen snelheid uitstraalt, maar ook op een unieke manier agressie en elegantie combineert, wat je hart sneller laat kloppen.

De nieuwe ZX-6R stelt absoluut niet teleur. Uitgerust met een krachtige 636cc viercilinder motor die brult als een leeuw, levert deze machine maar liefst 130 pk aan ongeëvenaarde kracht.

Of je nu cruiset op de snelweg of bochten aansnijdt op bochtige wegen, de ZX-6R staat altijd paraat voor actie. De acceleratie is adembenemend en de naadloze overgangen tussen versnellingen geven je het gevoel dat je één bent met de motor.

ZX-6R
stilstaande foto Ninja zx6r 2024
Kawasaki ZX-4RR op het circuit

Kawasaki Ninja ZX-4RR 2024

De Kawasaki Ninja ZX-4RR is een opvallende sportmotor die snelheid, technologie en prestaties samenbrengt. Met zijn kenmerkende Ninja-ontwerp, krachtige motor en geavanceerde elektronica biedt hij een opwindende rijervaring op zowel het circuit als de weg.

Met aanpasbare rijmodi en geavanceerde hulpsystemen is de ZX-4RR geschikt voor zowel ervaren coureurs als enthousiaste liefhebbers, en belooft hij een onvergetelijke rit vol adrenaline.

Deze echte supersport motor heeft maar liefst 4 cilinders en een maximumvermogen van 80 pk. De high-tech 399cc supersport machine is uitgerust met een op WorldSBK geïnspireerd frame, hoogwaardige SHOWA-vering en TFT-kleurendisplay met een circuitmodus die rondetijden, schakelindicator en toerental vanaf 10.000 tpm weergeeft.

ZX-4RR

Kawasaki Ninja 500 SE

De Kawasaki Ninja 500 SE is een opwindende toevoeging aan de Ninja-serie, geïntroduceerd op de EICMA in Milaan. Deze motorfiets, met een 451cc motor, levert een krachtige 45 pk en 42,6 Nm koppel, wat een soepele en responsieve rijervaring garandeert.

Het ontwerp is geïnspireerd op de ZX-10R, met een aerodynamische kuip die zowel functioneel als stijlvol is.

Het comfort van de Ninja 500 SE wordt versterkt door een toegankelijk zadel en een lichtgewicht frame, wat bijdraagt aan de wendbaarheid. Technologische voorzieningen zoals een Assist & Slipper clutch en smartphoneconnectiviteit verbeteren zowel de rijervaring als de gebruiksvriendelijkheid.

Geschikt voor het A2 rijbewijs, is de Ninja 500 SE een veelzijdige motor die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor sportieve ritten, waardoor hij aantrekkelijk is voor een breed scala aan rijders.

Ninja 500 SE
Kawasaki ninja 500 se 2024 kopen

Kawasaki Naked Bikes 2024

De naked bike series van Kawasaki, oftwel de Z-series, is een van de bekendste. De strakke Sugomi-designfilosofie druipt er vanaf. Mooie lijnen, doordachte kleurstellingen en krachtige blokken. Ontdek het nieuws voor 2024.

Kawasaki ZH2 2024

De Kawasaki ZH2 2024 is een indrukwekkende hypernaked motorfiets die de perfecte balans vindt tussen kracht en beheersbaarheid. Met zijn state-of-the-art functies en futuristisch design is de ZH2 een motor die de harten van rijders sneller doet kloppen.

Het opvallendste kenmerk van de ZH2 is het full-colour TFT-display, dat een schat aan informatie biedt aan de rijder. Van digitale snelheidsmeting tot brandstofverbruik en zelfs buitentemperatuur, dit display houdt je altijd op de hoogte van wat er gaande is tijdens je rit.

Onder de indrukwekkende kuip van de ZH2 ligt een gebalanceerde supercharged motor met een vermogen van maar liefst 200 pk. Wat deze motor zo speciaal maakt, is dat hij dit vermogen levert zonder overmatig gewicht toe te voegen.

Het "Fat bar" stuur met stuurschakelaars biedt ultiem comfort en controle, waardoor de bediening van het instrumentenpaneel eenvoudig en intuïtief is, zelfs tijdens het rijden op hoge snelheden.

Een ander opvallend kenmerk van de ZH2 is de smartphone connectiviteit. Met Bluetooth-technologie kun je je telefoon gemakkelijk verbinden, waardoor je toegang hebt tot motorinformatie en ritgegevens, en zelfs de rijmodi op afstand kunt aanpassen via de RIDEOLOGY app.

Het design van de ZH2 is geïnspireerd op het SUGOMI & Minimalist designconcept, met een agressieve uitstraling en strakke lijnen.

 

ZH2
Kawasaki Z H2 2024 met witte achtergrond
2024-kawasaki-z900-Candy-Persimmon-Red-nieuwe-kleuren

2024 Kawasaki Z900: Krachtig Evoluerend Design

De 2024 Kawasaki Z900 brengt opwindende evolutie voor wereldwijde motorliefhebbers. Met zijn herkenbare Sugomi-styling en krachtige Z-persona blijft de Z900 een icoon van kracht en stijl. Subtiele updates tillen de motor naar nieuwe hoogten, met verfijnde Sugomi-designelementen voor een scherpere uitstraling.

Technologische vooruitgang omvat volledige LED-verlichting, kleuren-TFT-display dat integreert met de smartphone via de Rideology-app en geïntegreerde rijmodi. De Z900 SE biedt extra verfijning met gouden omgekeerde vorken, Öhlins S46-achterschokdemper en verbeterde Brembo-remklauwen. Het kleurenpalet van 2024 omvat levendige opties, waaronder de nieuwe Candy Persimmon Red/Ebony. De 2024 Z900 belichaamt kracht, stijl en innovatie, klaar om motorliefhebbers te betoveren.

Bekijk de 2024 Kawasaki Z900

Het broertje - de Kawasaki Z650 2024

De 2024 Kawasaki Z650 is een meesterwerk in het middensegment van naked bikes. Met zijn krachtige 180° Parallel-Twin motor, indrukwekkende wendbaarheid en moderne technologie, weet deze motorfiets zowel beginners als doorgewinterde rijders te verleiden.

Het opvallende Sugomi-design en de beschikbaarheid in oogstrelende kleurstellingen trekken onmiddellijk de aandacht. De Z650 biedt een overvloed aan mogelijkheden voor personalisatie dankzij de Performance Edition kit met een nieuw Arrow-uitlaatsysteem en andere extra's.

Of je nu door de stad zoeft of de bochten van de bergwegen verkent, de 2024 Z650 staat garant voor een onvergetelijke rijervaring. Maak je klaar om de ultieme naked bike te ervaren.

Bekijk de Z650 2024
Kawasaki Z650 op circuit

2024 Kawasaki Classics en cruisers

De Iconische Z-RS serie en de legendarische W800 en de Vulcan S, verwelkomen de nieuste telg in de cruiser-reeks: de Eliminator. Een lichtgewicht motor en is wat ons betreft een slimme zet. De concurrenten, zoals Royal Enfield en de Honda Rebel 500, krijgen hiermee een geduchte tegenstander.

Kawasaki-Z-900-RS-kleuren-2024-Japan-1

Herbeleef de Glorie met de 2024 Kawasaki Z900 RS!

De 2024 Kawasaki Z900 RS brengt klassieke elegantie en moderne prestaties samen in één verbluffende motorfiets. Met de toevoeging van de nieuwe Yellow Ball-verfkleur en ongewijzigde kracht van de 948cc inline viercilinder motor, combineert deze machine tijdloze charme met hedendaagse technologie.

Het semi-digitale instrumentencluster, volledige LED-verlichting en geavanceerde elektronische rijhulpsystemen verbeteren de rit, terwijl het vakwerkkader, hoogwaardige vering en doordachte remconfiguratie zorgen voor ongeëvenaarde controle en comfort. Met een betaalbare prijs en een erfenis van prestaties, belichaamt de Z900 RS de geest van Kawasaki's motorhistorie.

Kawasaki Eliminator & Eliminator SE 2024

De nieuwe urban cruiser heeft een kenmerkende cruiser-styling met een comfortabel en laag zadel en zoals gewoonlijk bij cruisers een combinatie van een 18-inch voorwiel en 16-inch achterwiel. In het compleet nieuwe trellis frame huist een 451cc paralleltwin die vooral sterke prestaties levert bij lage toerentallen maar ook in bovenste toerentallen stevig doortrekt.

van de Kawasaki Eliminator is er ook een SE uitvoering!

De nieuwe Eliminator zal beschikbaar zijn in 2 kleurstellingen:

  • Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Matte Carbon Gray met Flat Ebony
Eliminator
studiofoto van de nieuwste kawasaki eliminator
2024-Kaswasaki-Z650-RS

2024 Kawasaki Z650-RS

De Kawasaki Z650RS 2024 combineert tijdloos design met moderne prestaties, als eerbetoon aan de klassieke Z650-B1 uit 1977. Met een 649cc parallel-twin motor en innovatieve features zoals ABS en een horizontale Backlink achterwielophanging, biedt de Z650RS een meeslepende rijervaring.

De unieke mix van klassieke "artillery shell" tellers en een LCD-display belichaamt zowel esthetiek als functionaliteit. In 2024 verwelkomt de Z650RS een nieuwe dimensie van erfgoed met de introductie van de Candy Medium Red kleur, de Matt Grey en de Phantom Silver, die zowel eerbetoon aan de originele Z650 als de Zephyr 750RS is, versterkt door de authentieke grijs/zwarte samenstelling.

Kawasaki Toermotoren en Sportmotoren 2024

Het toerseizoen voor 2024 belooft veel moois, en Kawasaki heeft weer iets bijzonders in petto voor de liefhebbers van sporttouring en toermotorfietsen. Als er één naam is die synoniem staat voor innovatie, prestaties en comfort in de motorwereld, dan is het wel Kawasaki. En dit jaar zijn ze terug met een verbluffende line-up van sporttouring en toermotorfietsen die de lat opnieuw hoger leggen.

Van krachtige sporttouring-machines die gemaakt zijn om snelwegen te verslinden tot luxe toermotorfietsen die je meenemen op epische avonturen, Kawasaki heeft voor elk type rijder iets te bieden. Laten we een kijkje nemen naar wat we kunnen verwachten van de 2024 modellen in deze spannende categorieën.

De Kawasaki Versys 1000 2024

De nieuwe Kawasaki Versys 1000 2024 is de belichaming van vrijheid op twee wielen. Met een krachtige 1.043 cc-motor aan boord zorgt deze machine voor een vleugje spanning en avontuur tijdens elke rit. Of u nu lange autoritten maakt, bochtige bergwegen bedwingt of offroad-paden verkent, de Versys 1000 staat voor u klaar.

Met een aangenaam zadel en in hoogte verstelbaar windscherm biedt hij ongeëvenaard comfort, zelfs tijdens lange reizen. Geavanceerde technologie, zoals kleurendashboards en smartphoneconnectiviteit, houdt u op de hoogte en zorgt voor een geweldige ervaring. Veiligheid staat voorop met functies als ABS en tractiecontrole, waardoor elke rit betrouwbaar en controleerbaar is. Het opvallende ontwerp van de nieuwe Kawasaki Versys 1000 is volledig en  trekt bewonderende blikken en spreekt avontuur en stijl aan. De kleur van de nieuwe Kawasaki Versys 1000 is genaamd: Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Spark Black

Stap op en laat de wereld achter je terwijl je richting de horizon gaat met de nieuwe Kawasaki Versys 1000. Het avontuur begint hier.

De Kawasaki Versys 1000 2024
kawasaki versys 1000 2024
kawasaki versys 1000-s 2024

Kawasaki Versys 1000 S 2024

Jarenlang heeft de Versys 1000 met zijn sportieve viercilinder motor en voortreffelijke rijwielgedeelte de kroon gevoerd in het Adventure Sport segment. Dankzij het doordachte ergonomische ontwerp, inclusief uitstekende windbescherming en comfortabele zitplaatsen voor zowel de rijder als de passagier, kun je nu langer rijden en verder gaan dan ooit tevoren.

De Versys 1000 S 2024 wordt geleverd met een indrukwekkende reeks moderne functies die standaard zijn inbegrepen. Geniet van het gemak van Cruise Control, het naadloos schakelen met de Quick Shifter, de warmte van de Handvatverwarming, de precisie van Cornering Management, en alle belangrijke informatie direct voor je op het heldere TFT-display. Dit is slechts het topje van de ijsberg, want de Versys 1000 S heeft nog veel meer te bieden.

Stap aan boord en ervaar het avontuur op een geheel nieuw niveau met de Versys 1000 S, waar comfort en geavanceerde technologie samenkomen om je rit onvergetelijk te maken.

Kawasaki Versys 1000 S

Kawasaki Versys 1000 SE

De nieuwe Kawasaki Versys 1000 SE van 2024 is de belichaming van onbegrensde avonturen op twee wielen. Met een krachtige 1043cc motor aan de kern van zijn prestaties, biedt deze motorfiets een ongeëvenaarde combinatie van kracht en verfijning. Of je nu de twisty bergwegen bedwingt of de lange snelweg opzoekt, de Versys 1000 SE levert altijd moeiteloze prestaties.

Dankzij geavanceerde technologie, zoals een futuristisch TFT-display en Bluetooth-connectiviteit, wordt elke rit een naadloze ervaring. Met een opvallend ontwerp en een schat aan functies waaronder Kawasaki Cornering Management Function, quickshifter, smartphone connectiviteit, handvatverwarming, electronische cruise control en nog veel meer,  zorgt de Versys 1000 SE voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Klaar om het avontuur aan te gaan? 

Kawasaki Versys 1000 SE
2024-Kawasaki-Ninja-650-ebony-lime-green

De 2024 Ninja 650

Een wolf in schaapskleren. Deze supersport-ogende bike is jouw compagnon voor de langere ritten. Het is geen geheim dat het "Fun-Style-Easy" motto en de scherpe, sportieve vormgeving van de Ninja 650 een enorme aantrekkingskracht hebben op een breed scala aan rijders. Maar wat deze motorfiets echt fijn maakt, is de responsieve 649cc paralleltwin motor. Met een krachtige output van 68 pk biedt hij een indrukwekkende gasrespons en een opmerkelijk zuinig brandstofverbruik, ongeacht de omstandigheden.

Het slanke Trellis-frame en de lichte aluminium swingarm dragen bij aan de ongekende wendbaarheid en sportieve prestaties van de Ninja 650. De handling en wendbaarheid van deze motor ongeëvenaard zijn voor een sporttourer. Of je nu bochtige bergwegen verkent of gewoon door de stad manoeuvreert, de Ninja 650 levert altijd.

Maar sporttouring gaat niet alleen over kracht en handling; comfort is net zo belangrijk. De zitpositie van de Ninja 650 is perfect uitgebalanceerd, en de windbescherming is uitstekend.  Het is de ideale metgezel voor avontuurlijke rijders, die de perfecte mix van opwinding en comfort zoeken tijdens elke rit.

De Kawasaki Ninja 1000SX 2024

De 2024 Kawasaki Ninja 1000SX, de nieuwste toevoeging aan Kawasaki's indrukwekkende motorlijn, belichaamt het beste van sportief rijden en langeafstandstoeren. Met een krachtige 1043cc motor, geavanceerde elektronica en aanpasbare opties, biedt deze motorfiets een perfecte balans tussen prestaties en comfort. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-geïnduceerde snelheden of ontspannen toerritten, de Ninja 1000SX levert.

De aandacht voor detail, slimme technologie en aanpasbaarheid maken het de ultieme metgezel voor elke rijder. Bovendien, met drie nieuwe kleuropties voor 2024, voegt deze motorfiets een vleugje elegantie toe aan elke rit. Durf de spanning los te laten en ontdek de toekomst van het motorrijden met de 2024 Kawasaki Ninja 1000SX.

Bekijk de Ninja 1000SX 2024
de-nieuwe-kawasaki-ninja-1000-sx-kopen

Kawasaki ninja 40th anniversary 2024 special editions

Kawasaki ninja ZX10R special edition 2024 40th anniversary kopen
Kawasaki ninja zx6r special edition 2024 40th anniversary bekijken
Kawasaki ninja ZX4RR 2024 special edition 40th anniversary

Elektrische Kawasaki motoren 2024

Kawasaki launcht hun eerste milieuvriendelijke elektrische motoren en 's werelds eerste hybride motoren. Te weten, de Kawasaki ninja E1,de Kawasaki ZE1 en de Ninja 7 Hyrbid. Deze motoren zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook erg makkelijk in gebruik op alle vlakken. Beide modellen zouden vergelijkbaar zijn met een 125cc motor en is de perfecte motor voor in de stad. 

Kawasaki Ninja E1 2024

De elektrische Kawasaki ninja E1 is de perfecte motor voor in de stad. Deze motor richt zich op de 125cc klasse en is geschikt voor het A1 motorrijbewijs.

Met een stille en efficiënte continue borstelloze motor van 5 kW (en een maximaal bruikbaar vermogen van 9 kW) maakt dit nieuwe elektrische voertuig gebruik van een innovatieve batterijoplossing waarbij twee verwijderbare batterijen parallel worden geschakeld. Dit betekent dat de accu efficiënter kan worden opgeladen dan accu's van concurrenten.

De Ninja E1 is twist en go, dat betekend dat de motor geen versnellingen heeft en je dus niet hoeft te schakelen. 

Het rijplezier wordt vergroot door een aantal slimme, op de bestuurder gerichte functies, zoals twee rijmodi (Road en Eco) en de opwindende ‘e-boost’-optie.

Deze boost levert al snel een vermogen van 9 kW op, wat een snelle acceleratie en een potentiële topsnelheid van 99 km/u mogelijk maakt.

Een andere handige feature is de loopmodus. Hiermee kun je de machine stapvoets voor- of achteruit laten bewegen, wat vooral handig is voor krappe parkeerplaatsen of wanneer je een helling op moet. en niet te vergeten het TFT-display met smartphone connectiviteit.  

Laadopties omvatten een dockingstation, waarin één batterij kan worden geplaatst of een kabel, waarmee de externe lader via een stopcontact onder het zadel op de nog in de motor aanwezige batterijen kan worden aangesloten.

Ninja E1
kawasaki-2024-Z-Ninja-E1-motorcity-2
kawasaki-2024-Z-E1-motorcity-2

2024 Kawasaki Z-E1

De elektrische Kawasaki Z-E1 kan natuurlijk  niet ontbreken voor de naked bike lovers. ook deze motor is ontworpen voor milieuvriendelijk rijden in de stad. Deze motor is dan ook gericht op de 125cc klasse en is geschikt voor het A1 motorrijbewijs.

Deze Z-E1 motor van Kawasaki heeft een stille en efficiënte borstelloze motor van 5 kW en een maximaal bruikbaar vermogen van 9 kW.

Dit voertuig maakt gebruik van een innovatieve batterijoplossing waarbij twee verwijderbare batterijen parallel worden geschakeld. Dit betekent dat de accu efficiënter kan worden opgeladen dan accu's van concurrenten.

De Z-E1 is ook een twist en go motor en dat betekend dat de motor geen versnellingen heeft en je dus niet hoeft te schakelen. 

Het rijplezier wordt vergroot door een aantal slimme functies, zoals twee rijmodi (Road en Eco) en de opwindende ‘e-boost’-optie. Deze boost levert al snel een vermogen van 9 kW op, wat een snelle acceleratie en een potentiële topsnelheid van 99 km/u mogelijk maakt.

Een andere handige feature is de loopmodus. Hiermee kun je de machine stapvoets voor- of achteruit laten bewegen, wat vooral handig is voor krappe parkeerplaatsen of wanneer je een helling op moet. en niet te vergeten het TFT-display met smartphone connectiviteit.  

Laadopties omvatten een dockingstation, waarin één batterij kan worden geplaatst of een kabel, waarmee de externe lader via een stopcontact onder het zadel op de nog in de motor aanwezige batterijen kan worden aangesloten.

Z-E1

Kawasaki ninja 7 hybrid

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid markeert een opwindend keerpunt in de wereld van motorfietsen, als 's werelds eerste hybride motorfiets.

Deze revolutionaire creatie combineert naadloos de voordelen van zowel een conventionele verbrandingsmotor als een elektrische tractiemotor. 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze motorfiets is de keuze uit drie verschillende rijmodi: SPORT-HYBRID, ECO-HYBRID en EV bij lage snelheden voor korte afstanden. Elke modus biedt een unieke rijervaring, variërend van sportief en krachtig tot milieuvriendelijk en emissievrij.

De Ninja 7 Hybrid onderscheidt zich ook door zijn geautomatiseerde en handgeschakelde 6-versnellingsbak, die de rijder een soepele en zorgeloze schakelervaring biedt. Dankzij het e-boost-systeem kan deze motorfiets zelfs de acceleratie van een sportieve 1000cc motor evenaren, zo niet overtreffen.

Met geavanceerde technologieën zoals het Start/Stop-systeem in de ECO-HYBRID-modus en de emissievrije EV-modus, draagt de Ninja 7 Hybrid bij aan milieubewust rijden. Bovendien is het uitgerust met een TFT-kleurendisplay met smartphoneconnectiviteit, wat een hightech uitstraling aan de cockpit geeft.

 

Ninja 7 Hybrid
Kawasaki ninja 7 hybrid nieuw 2024 bekijken
Z7 hybrid rijdend op de weg

Kawasaki Z7 hybrid

Gefluister veranderde in gesprekken, en gesprekken in geruchten, die nu onweerlegbaar zijn geworden: op de EICMA heeft Kawasaki zijn wonder onthuld - de Z7 Hybrid. Na de Ninja 7 Hybrid, Ninja E1 en Z-E1 was de Z7 Hybrid wellicht verwacht, maar Kawasaki heeft zich niet laten kennen.

Anticipatie bereikte een hoogtepunt onder enthousiastelingen en sceptici, wachtend op Kawasaki's herdefiniëring van motorrijden. En ze hebben niet teleurgesteld. De Z7 Hybrid is een gedurfde verklaring, een sprong naar de toekomst.

Met een 451cc watergekoelde twin motor en een 9 kW elektromotor biedt de Z7 Hybrid drie unieke rijervaringen: de stille EV-modus, de verantwoorde Eco-Hybride Modus, en de adrenaline-pompende Sportmodus.

Technisch toont de Z7 Hybrid geavanceerde engineering met een trellisframe, Sugomi-stijl carrosserie en slimme functies zoals het full-color TFT-display en "Walk Mode". Kawasaki heeft niet alleen een motor onthuld, maar een nieuw tijdperk in motorrijden ingeluid.

Z7 hybrid

Suzuki pakt door in 2024

Suzuki: innoveert door in 2024

In 2023 stond Suzuki voor een jaar van ongekende innovatie en uitmuntendheid. Met een erfenis van meer dan een eeuw aan motorfietsproductie, heeft Suzuki zichzelf opnieuw bewezen als een marktleider in de branche. Het jaar 2023 zag de lancering van baanbrekende modellen, geavanceerde technologieën en een toewijding aan duurzaamheid.

Met de introductie van de het nieuwe 776cc blok en de bijbehorende modellen, de GSX-8S en de V-Strom 800DE, blijft Suzuki de verwachtingen overtreffen en we kijken ernaar uit om te zien wat ze in 2024 in petto hebben voor de motorliefhebbers van MotorCity.

Out of the Blue - de Suzuki GSX-S1000 GX

De nieuwe Suzuki GSX-S1000GX markeert een spannende toevoeging aan Suzuki's motorfietsassortiment als hun allereerste sport crossover. Deze motorfiets belichaamt een harmonieuze mix van luxe, comfort, sportiviteit en hoge prestaties. Hij onderscheidt zich met een unieke zithouding, geavanceerde elektronische vering en demping, en biedt een breed scala aan rijmodi, cruise control en uitgebreide connectiviteitsopties.

Met een krachtige 999cc viercilindermotor, die afstamt van de iconische GSX-R1000, biedt de GSX-S1000GX een soepele en opwindende krachtontplooiing. De motor is uitgerust met top-technologieën zoals een Bi-directionele Quickshifter, het Suzuki Drive Mode Selector Alpha-systeem en een groot TFT-scherm. De aerodynamische styling is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan de prestaties en rijervaring. De GSX-S1000GX, die tussen een Sport Tourer en Adventure Tourer in valt, is veelzijdig en klaar voor zowel opwindende bergtochten als comfortabele lange ritten, met een belofte van 6 jaar garantie van Suzuki.

susuki-gsx-s1000-gx-kopen-3
Suzuki-gsx-8r-kopen-4

De Suzuki GSX 8R

Na veel geruchten en wensen vanuit de markt, kunnen we zeggen dat de 2024 Suzuki GSX-8R er eindelijke is en belooft een spannende toevoeging te worden aan de wereld van middelzware sportmotoren. Met zijn krachtige 776cc parallel-twin motor, die een unieke balans biedt tussen kracht en controle, zet Suzuki een nieuwe standaard in de categorie. De motor is uitgerust met een geavanceerde elektronica-suite, inclusief Suzuki's Drive Mode Selector en Traction Control System, die samenwerken om een naadloze rijervaring te garanderen.

De toevoeging van een Showa SFF-BP voorvork verbetert de handling aanzienlijk, terwijl de bi-directionele Quickshifter zorgt voor vloeiende en snelle schakelacties zonder koppeling. Deze functies, gecombineerd met de kenmerkende Suzuki-styling en aandacht voor detail, maken de GSX-8R een veelbelovende kanshebber om marktleiders zoals de Yamaha R7 uit te dagen. Met een verwachte scherpe prijsstelling en de betrouwbare service van dealers zoals MotorCity Amsterdam, staat de GSX-8R klaar om de harten van motorliefhebbers te veroveren.

 
Ontdek de Suzuki GSX 8R

De Suzuki V-Strom 800

Het succes van de 800 klasse zet Suzuki door met de V-Strom 800. Met het aanbod van de zwaardere V-Strom 1050 en de 1050DE en de V-Strom 800DE, was de V-Strom 800 een logische aanvulling. Dit jaar is hij er dan ook! De Suzuki V-Strom 800 is een krachtige en veelzijdige motorfiets die elke rijervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn compacte 776 cc paralleltwin motorblok, biedt deze motorfiets een soepele, controleerbare vermogensafgifte en uitstekende prestaties in diverse rijomstandigheden. De geavanceerde technologie, waaronder tractiecontrole, ABS en een helder TFT-display, zorgen voor een veilige en plezierige rit.

Het rijwielgedeelte van de V-Strom 800 is ontworpen voor wendbaarheid en stabiliteit, met een robuust stalen frame en een lichtgewicht aluminium achterbrug. Het remsysteem met verstelbaar ABS biedt indrukwekkende remprestaties, terwijl de 19-inch voorband zorgt voor uitstekende grip.

De kenmerkende styling van de V-Strom 800 met zijn opvallende LED-koplampen en comfortabel zadel maken deze motorfiets niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk om te zien. Of je nu op zoek bent naar avontuur op de open weg of dagelijkse ritten, de Suzuki V-Strom 800 biedt de perfecte motorbeleving voor rijders van alle niveaus.

Bekijk de V-Strom 800
Suzuki-V-Strom-800-2024-blauw-5
2024-Suzuki-V-strom-800-de-blue-white

Suzuki V-Strom 800DE 2024

In 2023 onteketende Suzuki een revolutie in de wereld van adventure motorfietsen met de V-Strom 800DE. Met zijn nieuwe 776cc motor, inclusief een 35kW variant voor A2-rijbewijshouders, biedt deze motorfiets een soepele en krachtige rijervaring, zowel op de weg als off-road. Het hoogtepunt van deze nieuwe V-Strom is de G-modus (Gravel modus) binnen het Suzuki Traction Control System, waarmee de motorfiets nog meer vertrouwen en controle biedt op ruige terreinen.

De G-modus kan worden aangepast aan vier verschillende interventieniveaus, en ervaren rijders kunnen ervoor kiezen om het systeem uit te schakelen. De V-Strom 800DE beschikt ook over een geavanceerd chassis en ophanging, ontworpen voor wendbaarheid en stabiliteit.

Met een uitgebreid kleurenpalet, diverse accessoires en een aantrekkelijke prijs vanaf €12.699 en maar liefst 6 jaar garantie, belooft de V-Strom 800DE avontuurlijke rijders een onvergetelijke ervaring. Suzuki's zesjarige garantie maakt het plaatje compleet voor deze veelzijdige dual-purpose adventure motorfiets.

Bekijk de V-Strom 800DE

De 2024 V-Strom 650

Ontdek de Nieuwe Suzuki V-Strom 650 voor 2024!

Het was nog maar de vraag of de V-Strom 650 terug zou keren in 2024. Niets is minder waar. De klassieker uit het middenklasse toermotorsegment is terug met een nieuwe look voor 2024. De Suzuki V-Strom 650 (XT)A blijft een geduchte concurrent vanwege zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Voor 2024 zijn er opvallende nieuwe kleurenopties beschikbaar, waaronder het iconische 'Champion Yellow' met gouden accenten, een stoere zwarte versie met gouden wielen, en een klassiek blauw-wit kleurenschema dat doet denken aan de legendarische DR750.

Onder de motorkap biedt de 645 cc V-Twin motor een soepele rit met 71 pk bij 8.800 tpm en uitstekende brandstofefficiëntie. Met geavanceerde technologieën zoals dubbele SDTV-gaskleppen en een efficiënt injectiesysteem, ben je verzekerd van een geweldige rijervaring.

De V-Strom 650 (XT)A is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, inclusief een ruime zitting, verstelbaar windscherm en royale veerwegen voor offroad avonturen. Moderne veiligheidsvoorzieningen zoals geavanceerde tractiecontrole zorgen voor optimale grip, terwijl het lichte frame en Bosch ABS-systeem vertrouwen in bochten geven.

De prijzen voor 2024 zijn nog niet officieel bevestigd, maar worden naar verwachting rond de €10.399,- voor de V-Strom 650 (XT)A en €9.899,- voor 650 A. Ontdek meer Suzuki-toermotoren en nieuws op de website van MotorCity.

Bekijk de V-stroms
2024-suzuki-v-strom-650

DE R is terug - De GSX 8R komt 2024

Na maanden van anticipatie staat de Suzuki GSX-8R op het punt om de motorwereld te veroveren als een krachtige nieuwe sportmotorfiets. Voor liefhebbers van middelzware motorfietsen beloven deze spannende tijden een nieuw tijdperk vol opwinding en innovatie. Met hetzelfde technische platform als de GSX-8S, behoudt de GSX-8R de vertrouwde chassis en geometrie die bekend staan om hun uitstekende handelbaarheid en stabiliteit.

De volledige onthulling van de GSX-8R wordt verwacht tijdens EICMA in november, waarna de motorfiets naar alle waarschijnlijkheid het komende jaar beschikbaar zal zijn bij Suzuki-dealers. Het inmiddels bekende 776cc Parallel-Twin motorblok, met zijn 82 pk en 78,6 Nm koppel, belooft een opwindende rijervaring. Een topsnelheid van 215 km/u en een variant voor A2-rijbewijs houden de verwachtingen hoog. Met de GSX-8R zet Suzuki in 2024 een krachtige stap in het middelzware sportmotorsegment.

Motorliefhebbers wereldwijd kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe toevoeging aan het Suzuki-assortiment, en de markt voor middelzware sportmotorfietsen zal zeker nooit meer hetzelfde zijn. Volg MotorCity op social media voor updates over deze opwindende nieuwe aanwinst in de Suzuki-line-up.

Lees meer
GSX-R8-Suzuki-2024 - close up
product foto Suzuki GSX-S1000 GT 2024

Als beste uit de test - De 2024 Suzuki GSX S1000GT

Het was even wennen toen we in 2022 de eerste GT sportourers van Suzuki binnen zagen rijden. Maar een strak ontwerp dat in lijn ligt met de nieuwere designs van Suzuki - denk aan de GSX S1000 en de nieuwe V-Strom 800DE. Scherpgevormde ledlampen die het hele exterieur van de motoren direct karakter geven. 

Betreed een wereld van prestaties en comfort als nooit tevoren met de Suzuki GSX-S1000 GT 2024. Met een indrukwekkend ontwerp en geavanceerde technologieën belooft deze sporttoermachine een meeslepende rijervaring.

Het 6,5-inch TFT kleurendisplay en de Suzuki mySPIN-connectiviteitsapplicatie bieden moderne gemakken, terwijl de krachtige 999cc viercilinder motor garant staat voor soepele, responsieve prestaties. Het Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) en andere slimme functies tillen het rijden naar een hoger niveau. Of je nu door de stad rijdt of verre avonturen aangaat, de GSX-S1000 GT is jouw ultieme metgezel.

Voor 2024 komt er een bijzondere kleur rood (bijna kersenrood) aan die op de site van Suzuki simpelweg wordt aangeduid als 'rood'. Met de prijs van € 16.499,- is dit een directe uitdager van het sporttourer-segment dat jarenlang gedomineerd werd door Kawasaki, denk aan de 1000SX.

Bekijk de 2024 S1000GT

Suzuki Hayabusa 25th Anniversary: 25 Jaar Dominantie en Excellentie

De Suzuki Hayabusa GSX-1300R, een icoon van kracht en prestatie, viert zijn 25-jarig jubileum in stijl met de Suzuki Hayabusa 25th Anniversary. Deze limited-edition motor is een eerbetoon aan een kwart eeuw van heerschappij op de wegen wereldwijd.

Met een krachtige 1.340cc viercilinder motor, die voldoet aan de strenge Euro 5 emissienormen, levert de Hayabusa een verbazingwekkende 190 pk. Hiermee accelereert hij van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 3,2 seconden, terwijl geavanceerde elektronische systemen zoals Tractiecontrole en het Anti-Lift Control System zorgen voor optimale controle en veiligheid.

Het design van de 25th Anniversary-editie is een visueel meesterwerk, met zijn opvallende combinatie van Glass Blaze Orange en Glass Sparkle Black lak, rode V-vormige graphics en het iconische Hayabusa Kanji-logo. Gloss zwarte accenten, goud geanodiseerde details en een speciale 25th-anniversary plaquette op de brandstoftank maken deze motor tot een waar collector's item.

Wees er snel bij, want deze exclusieve Hayabusa is slechts in beperkte oplage beschikbaar. MotorCity Amsterdam heeft het privilege om 2 van deze special-edition motoren aan te bieden. Mis deze kans niet om een stukje motorfietsgeschiedenis te bezitten. De prijs voor de Suzuki Hayabusa 25th Anniversary begint vanaf 22.899 euro, en dit meesterwerk wacht op jou bij MotorCity Amsterdam. Grijp de kans om een proefrit te maken en ervaar de opwinding van het rijden op dit icoon van snelheid, stijl, en Suzuki-excellentie.

Bekijk de Hayabusa's
2023-Hayabusa-GSX1300R_25th-anniversary-action
2024-suzuki-gsx-8s-kopen

Ontdek de Suzuki GSX-8S 2024 - De Naakte Krachtpatser met Nieuwe Kleuren

De Suzuki GSX-8S 2024 is terug en pakt door! Na de te gekke intro in 2023 heeft deze naked streetfighter een stempel op het naked-segment gedrukt. Met zijn nieuwe 776cc paralleltwin-motor biedt de GSX-8S een ongeëvenaarde rijervaring, of je nu in de stad rijdt of de kronkelige bergwegen verkent. Bovendien is er een A2-rijbewijsvriendelijke variant beschikbaar, waardoor meer rijders van deze krachtige machine kunnen genieten.

De nieuwe motor levert soepel, controleerbaar koppelrijk vermogen bij lage toeren en biedt de mogelijkheid om moeiteloos naar het piekvermogen te klimmen. Geavanceerde technologieën zoals het Bi-directional Quick Shift-systeem en Suzuki Clutch Assist System (SCAS) verbeteren het schakelen en de motorremmen.

Met een geavanceerd ABS-systeem, krachtige remmen, Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) en een strak chassis biedt de GSX-8S topklasse technologie. Kortom, deze motor is gebouwd voor sensatiezoekers die prestaties, technologie en stijl eisen. Veel naked met de Suzuki GSX-8S 2024!

Bekijk de 2024 GSX 8S

De 2024 Suzuki GSX S1000 en S950 - de topklasse naked bikes

Ontdek de Suzuki GSX-S Series 2024 - Stijlvol, Krachtig en Nieuw

Suzuki heeft de lat hoger gelegd met de onthulling van de GSX-S Series 2024, en de resultaten zijn verbluffend. Deze serie omvat de GSX-S950, GSX-S1000, en GSX-S1000GT, die allemaal indrukwekkende updates hebben ontvangen.

De GSX-S950 is perfect voor rijders die hunkeren naar scherpe stuureigenschappen en krachtige prestaties. Voor 2024 krijgt hij drie nieuwe kleuropties: Metallic Sword Silver met rode accenten, Metallic Triton Blue met helder wit, en Glass Sparkle Black voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien is er een 35kW versie beschikbaar zonder meerprijs.

De GSX-S1000 is de krachtpatser van de serie, met een vermogen van 152 pk en een uitgebreid pakket elektronische hulpmiddelen. De kleuropties zijn gedeeltelijk gedeeld met de GSX-S950, maar het opvallende goudkleurige KYB voorvork geeft deze motor een unieke uitstraling.

Wat nog beter is, is dat de prijzen ongewijzigd blijven voor 2024. De GSX-S950 begint bij €11.299, de GSX-S1000 bij €14.999! Elke GSX-S motorfiets wordt geleverd met een royale garantieperiode van 6 jaar.

Bekijk de 2024 topnakeds van Suzuki
Suzuki-motoren-2024-gsx-s1000-en-gsx-s950

Royal Enfield Motoren 2024

Royal Enfield is een legendarisch motorfietsmerk dat al meer dan een eeuw lang motorliefhebbers over de hele wereld betovert. Met zijn wortels die teruggaan tot 1901, heeft Royal Enfield een rijke geschiedenis van het produceren van iconische tweewielers die bekend staan om hun tijdloze stijl, betrouwbaarheid en avontuurlijke geest.

Van klassieke enkelspantmotoren tot moderne retro-geïnspireerde modellen, Royal Enfield heeft een speciale plaats in het hart van liefhebbers van motorrijden veroverd. Laten we in deze blog dieper duiken in de wereld van Royal Enfield en ontdekken wat dit merk zo bijzonder maakt.

En ook de motoren voor 2024 zijn weer echt te gek, met bijvoorbeeld een return van de welbekende Royal Enfield Bullet. 

Royal Enfield Bullet 350

De Royal Enfield Bullet 350 maakt in 2024 zijn comeback met indrukwekkende upgrades.

De 349cc luchtgekoelde ééncilinder motor, uitgerust met brandstofinjectie, levert krachtige prestaties met 20,2 pk bij 6100 tpm en 27 Nm koppel bij 4000 tpm. Deze motor biedt soepel rijplezier, vooral bij lagere toerentallen.

Voor een comfortabele rit zijn 41 mm voorvorken geïnstalleerd en beschikt de motor over een handig LCD-informatie-display en een USB-oplaadpunt onder het stuur.

De Bullet 350 is verkrijgbaar in twee edities: de Bullet Standard in zwart en maroon, en de premium Bullet Black Gold, met een opvallende mat- en glanzend zwarte tank, koper- en goudkleurige 3D badge, koperkleurige pinstriping en een stijlvol, zwart motorblok en componenten. Beide edities zijn uitgerust met twee kanaals ABS en een schijfrem achter.

De 2024 Royal Enfield Bullet 350 belichaamt het erfgoed van een legende en biedt tegelijkertijd moderne prestaties en stijl. Deze motorfiets zal zeker motorliefhebbers wereldwijd blijven betoveren. Bereid je voor op avontuur en verken de open weg op deze tijdloze klassieker.

Bullet 350
2023-Royal-Enfield-Bullet-350-motorcity-7
Royal enfield himalayan 452

Royal Enfield Himalayan 452

De Royal Enfield Himalayan 452 van 2024 presenteert zich als een aanzienlijke upgrade van zijn voorganger. De belangrijkste vernieuwingen zijn een grotere cilinderinhoud van 452 cc, een toename in vermogen naar 39,5 PK, en een koppel van 40 Nm, wat zorgt voor betere prestaties, vooral op de Europese markt.

Een nieuwe zesde versnelling en de toevoeging van waterkoeling en ride-by-wire technologie verbeteren de rijervaring en zorgen dat de motor voldoet aan de huidige emissienormen. Ondanks deze verbeteringen blijft de motorfiets relatief licht, mede dankzij een iets grotere brandstoftank.

Himalayan 452

CF Moto Motoren 2024

CF Moto staat sinds eind 2022 bij MotorCity in de showroom en heeft daarmee een bijzonder merk in huis gehaald. Veel mensen zijn nog onbekend met het merk, maar blijven altijd stilstaan zodra ze de machines zien staan. En terecht. Strak design, krachtige motoren (KTM) en ze liggen technologisch voor op veel merken, denk aan bijvoorbeeld aan connectiviteit.

Zeker sinds KTM een vinger in de pap heeft, is dit merk in populariteit toegenomen. En met de machines die klaarstaan voor 2024 kunnen we simpelweg niet meer om ze heen. 

CF-Moto-450SR- lifestyle

CF Moto 450SR 2024

De CFMoto 450SR is de belichaming van stijl en kracht op twee wielen. Met zijn opvallende design, krachtige 450cc motor en geavanceerde technologie, stelt deze motorfiets nieuwe normen in de wereld van sportmotoren en gaat direct de concurrentie aan met bijvoorbeeld de Ninja 400.

De combinatie van eersteklas remmen, een lichtgewicht frame en slimme functies maakt de 450SR tot een indrukwekkende keuze voor zowel straat- als circuitrijders. Voor €7.599 biedt deze motorfiets een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding in zijn klasse.

Kortom, de CFMoto 450SR is de ultieme mix van prestaties, stijl en innovatie, en is nu te bewonderen bij MotorCity Amsterdam. Een proefrit is een absolute must voor de vooruitdenkende supersport-fan.

450SR

CF Moto 800NK

Met de CFMoto 800NK 2024 stap je in het tijdperk van middenklasse naked bikes. Deze krachtige machine combineert stijl en geavanceerde technologie voor een opwindende rijervaring. Met een 799cc parallel-twin motor die 94 pk levert, voel je de adrenaline stromen terwijl je de wegen verkent. Deze naked bike is ook te rijden met A2 rijbewijs door middel van een mapping! Het gedurfde design valt op in het segment. Maar het gaat niet alleen om prestaties; met functies zoals cruise control en Bluetooth-connectiviteit biedt de 800NK extra gemak en connectiviteit. Met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is de CFMoto 800NK de ideale metgezel voor wie prestaties en waarde zoekt. Ervaar zelf deze opwindende rit vandaag nog!

Bekijk de 800NK
cfmoto 800nk 2024 productfoto
actiefoto yamaha tenere 700 extreme 2024 bekijken

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024

De Yamaha Ténéré 700 Extreme is een ware krachtpatser die is ontworpen om zelfs de meest uitdagende offroad-avonturen aan te kunnen. Met een indrukwekkende set van kenmerken en technologieën, is deze motorfiets klaar om elke ruige omgeving te veroveren.

Een opvallend kenmerk van de Ténéré 700 Extreme is de volledig instelbare 43 mm KYB-voorvork met een veerweg van 230 mm, waardoor je de vering perfect kunt afstemmen op je rijstijl en de ondergrond.

Het 5-inch TFT-scherm van de motorfiets biedt drie verschillende schermstijlen, waardoor je kunt kiezen voor de weergave die het beste bij je past, of je nu op verkenningstocht gaat, op de straat rijdt of een offroad-rit maakt.

Het vlakke rallyzadel van de Ténéré 700 Extreme is ontworpen voor optimaal comfort en mobiliteit, zowel op de snelweg als in modderige omstandigheden. Dit zadel maakt het gemakkelijk om je gewicht te verplaatsen en biedt extra comfort tijdens lange ritten.

De motorfiets is ook uitgerust met een hoog voorspatbord in enduro-stijl, titanium voetsteunen voor betere grip, en een krachtige 690 cc CP2-motor.

Met 21-inch/18-inch spaakwielen en uitstekende beschermingsopties zoals een lichtgewicht scherm en handbeschermers, is deze Adventure-motorfiets klaar voor alles wat de weg voor zich heeft.

Ténéré 700 Extreme

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024

De Yamaha Ténéré 700 Explore, verkrijgbaar in 2024, is een speciaal ontworpen motorfiets die avonturiers overal naartoe kan brengen, ongeacht het terrein. Geïnspireerd door het baanbrekende model uit de jaren tachtig, biedt deze motorfiets een perfecte combinatie van comfort en prestaties. Met een lagere zithoogte, een groter touringscherm, herziene KYB-wielophanging en zijkoffersteunen is de Ténéré 700 Explore klaar voor verre reizen.

Het stoere design wordt benadrukt door 4 LED-koplampen en een volledige LED-verlichting, wat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid. Het ABS-systeem met 3 standen biedt optimale controle op verschillende ondergronden. Het 5-inch TFT-scherm is compatibel met de MyRide-app, waardoor je altijd verbonden kunt blijven, zelfs tijdens avontuurlijke ritten.

De ergonomische 16-liter brandstoftank zorgt voor een comfortabele zithouding, terwijl de 690 cc CP2-motor krachtige prestaties levert. De motor is uitgerust met een speciale quickshifter, A&S-koppeling en een lagere zithoogte van 860 mm voor verbeterde controle.

De Yamaha Ténéré 700 Explore wordt standaard geleverd met zijkoffersteunen en biedt de mogelijkheid om originele Yamaha aluminium zijkoffers of zachte Explorer-tassen toe te voegen. Met het grotere touringscherm en de focus op comfort is deze motorfiets ideaal voor lange afstanden. Kortom, de Yamaha Ténéré 700 Explore is klaar om een nieuwe generatie rijders te inspireren om de wereld te verkennen en grenzen te verleggen.

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024
yamaha-tenere-700-explore-2024-kijken

Yamaha XSR900 GP 2024

De Yamaha XSR900 GP 2024 is een motorfiets die perfect de erfenis van de jaren 80 Grand Prix-races combineert met de nieuwste technologieën voor een buitengewone rijervaring.

Het Deltabox-chassis, dat zijn oorsprong vindt in de jaren 80 Grand Prix-motorfietsen, biedt een solide basis en is geoptimaliseerd voor een betere stabiliteit in bochten en een verhoogde feedback aan de voorkant.

Het herziene hoofdzadel, de gesloten zijpanelen en de afneembare zadelhoes voegen een vleugje retro-racerstijl toe aan de XSR900 GP.

De XSR900 GP biedt ook moderne technologieën, zoals cruisecontrol, een Quick Shift Systeem van de derde generatie en een A&S-koppeling voor een verbeterde rijervaring. De krachtige 890 cc CP3-motor met hoog koppel zorgt voor opwindende acceleratie.

Met lichte Spin Forged-velgen en Bridgestone Battlax Hypersport S23-banden biedt de XSR900 GP uitstekende wendbaarheid en grip. Het opvallende ontwerp, geïnspireerd op Grand Prix-racers uit het verleden, wordt geaccentueerd door een bovenkuip die de aerodynamica verbetert en een retro-racerlook creëert.

Een nieuw 5-inch TFT-kleurenscherm met connectiviteit biedt verschillende displaythema's voor een aangepaste rijervaring. Bovendien is de XSR900 GP uitgerust met hoogwaardige, volledig instelbare KYB-wielophanging voor en achter, waardoor de motorfiets uitstekend rijgedrag biedt dat aansluit bij de sportievere rijstijl.

 

XSR900 GP
rood met witte gp motor op een witte achtergrond

Nieuwe Motoren 2024 bij MotorCity Amsterdam

Ontdek alle nieuwe motoren van 2024 bij MotorCity Amsterdam. Motorcity Amsterdam is al sinds jaar een dag de favoriete dealer voor Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Royal Enfield en Can-Am

Voororders:

Kom vooraan op de lijst. Heb je je zinnen al gezet op een model van 2024, dan kun je een voororder plaatsen. Het voordeel hiervan is dat we je vooraan op de lijst kunnen plaatsen en je daarmee als eerste (of een van de eerste) de motor uitgeleved krijgt. Maar dat is niet alles; besluit je dat dit toch niet helemaal voor jou is, dan kun je eruit stappen zonder haken of ogen. 

Dus alleen maar voordelen, geen nadelen. 

Contact 

Heb je vragen over de nieuwe modellen, hou dan onze site en social kanalen in de gaten. Ben je op zoek naar inspiratie, bekijk dan onze blogsectie.