Suzuki_V-Strom_DL1050RR_RJM3_action_69

Suzuki Demo Dagen 8 en 9 september

Kom op 8 en 9 September langs bij MotorCity Amsterdam.
Ontdek de veelzijdige Wereld van Suzuki Motorfietsen op de Suzuki Demo Dagen bij MotorCity Amsterdam!

Kom op 8 en 9 September langs bij MotorCity Amsterdam.
Ontdek de veelzijdige Wereld van Suzuki Motorfietsen op de Suzuki Demo Dagen bij MotorCity Amsterdam!

Suzuki Demo Dagen bij MotorCity Amsterdam

Ben je klaar om de adrenaline door je aderen te voelen stromen en de open weg te verkennen op een krachtige Suzuki motorfiets? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Op 8 en 9 september 2023 organiseert MotorCity Amsterdam de langverwachte Suzuki Demo Days. Dit is dé kans om de nieuwste modellen van Suzuki zelf te ervaren en je passie voor motorrijden naar nieuwe hoogten te brengen. Met maar liefst 10 verbluffende modellen om uit te kiezen, beloven deze dagen een motoravontuur te worden dat je niet snel zult vergeten.

Toermotoren - Verleg Je Grenzen

De V-Strom serie is een legendarische. Geen toercollectie van welk merk dan ook is zo consistent en kwalitatief hoog geweest als die van Suzuki. We hebben uiteraard ook de nieuwe 800DE en de 1050DE voor je klaar zijn. Dus, voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme avontuur, biedt de Suzuki V-Strom 1050DE een optimale combinatie van prestaties en controle, zelfs op onverharde paden. Met specifieke functies en aanpassingen kun je verder gaan dan de gebaande wegen en echt de wereld verkennen.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van krachtige motoravonturen? Wij hebben fantastisch nieuws voor jou! Op 8 en 9 september 2023 kun je deelnemen aan de langverwachte Suzuki Demo Days bij MotorCity Amsterdam. Gedurende deze twee dagen krijg je de unieke kans om de nieuwste Suzuki modellen zelf te ervaren. Met maar liefst 10 adembenemende modellen om uit te kiezen, beloven deze dagen een motoravontuur te worden dat je nog lang bij zal blijven.

V-Strom 800DE (Yellow/Grey): Pure Sensatie (Video)

De gloednieuwe Suzuki V-STROM 800DE in zowel gele als grijze uitvoering brengt avontuur en puur rijplezier in je dagelijks leven. Met een krachtige 776 cc paralleltwin motor is deze motorfiets perfect afgestemd op een breed scala aan avonturen.

V-Strom 650XT: Onbeperkte Allroad Mogelijkheden

De V-Strom 650XTA, ook wel bekend als DL650X, biedt de perfecte ergonomie, een 650 cc V-twin motor en robuuste uitrusting om je overal naartoe te brengen, ongeacht de omstandigheden.

Zware toermotoren: de V-Strom 1050 serie

V-Strom 1050: Ultieme Vrijheid

Stap op de V-STROM 1050 en ervaar volledige vrijheid. Deze krachtpatser is ontworpen voor duurzame prestaties en biedt comfortabele ritten naar elke bestemming. Ontdek de opwinding van avontuurlijk toeren zoals nooit tevoren.

V-Strom 1050DE: Voorbij Gebaande Paden (Video)

De V-STROM 1050DE is ontworpen met optimale prestaties en controle in gedachten, zelfs als je de gebaande paden verlaat. Ontdek nieuwe horizonten terwijl je over gravelpaden en off-road routes navigeert.

Full throttle: de naked bikes van Suzuki

GSX-S1000 Ecstar: Naakte Aggressie

De gloednieuwe Suzuki GSX-S1000 is een pure naked motorfiets met verbeterde vermogensafgifte, breder koppelbereik, geavanceerde elektronica en een opvallend agressieve stijl.

SV650: Toegankelijk V-Twin Plezier

De Suzuki SV650 maakt het plezier van een V-twin motorfiets voor iedereen bereikbaar. Met zijn compacte afmetingen, laag gewicht en verbeterde kracht is dit de ultieme allrounder.

GSX-8S: Straal in Stijl (Video)

Zowel de volvermogen als de 35kW-versie staan klaar voor de liefhebber. De volledig herontworpen Suzuki GSX-8S biedt comfort, wendbaarheid en kracht dankzij de gloednieuwe 776 cc paralleltwin motor. Of je nu door de stad cruist of de uitdaging aangaat van een bergpas, deze motorfiets biedt ultiem rijplezier.

lifestylefoto Suzuki GSX 1000 GT met rijder

De Grand Tourer van de Toekomst

Sta versteld van de krachtige Suzuki GSX-S1000GT, een sport-tour machine die zijn klasse overstijgt. Met superieure prestaties, opvallende vormgeving en geavanceerde connectiviteit is dit de ultieme Grand Tourer voor de moderne motorrijder.

 

De Demo Dagen zijn altijd een feest

Gezellig Samenzijn

De Suzuki Demo Days zijn niet alleen een kans om de nieuwste modellen van Suzuki te ervaren, maar ook om je passie voor motorrijden te delen met gelijkgestemde enthousiastelingen. Maak nieuwe vrienden, wissel verhalen uit en geniet van de gemeenschappelijke liefde voor alles wat met motoren te maken heeft.

Befaamde Broodjes Worst, Drankje en muziek.

Wat is er beter dan een heerlijke, hartige traktatie na een opwindende rit op een Suzuki motorfiets? We verwennen je met de befaamde broodjes worst die je energie geven en je smaakpapillen verrassen. Geniet van een moment van ontspanning terwijl je jezelf trakteert op deze heerlijke lekkernij met een lekker drankje en goede deuntjes op de achtergrond.

 

 

v strom 800DE Suzuki lifestyle

Suzuki Demodagen - Boek Nu Je Testrit!

Kom jij langs op de Suzuki demo dagen? Wil je zelf ervaren hoe het voelt om achter het stuur van een Suzuki te zitten en de weg te domineren? Wacht dan niet langer! Bezoek suzuki-demo-days.youcanbook.me en boek je testrit op de motorfiets van je keuze. Grijp deze kans om de wind in je haren te voelen en de opwinding van het rijden op een Suzuki te ontdekken.

Noteer het in je agenda: 8 en 9 september 2023 bij MotorCity Amsterdam. Zorg ervoor dat je erbij bent op deze opwindende Suzuki Demo Days en ervaar de toekomst van motorrijden. Of je nu op zoek bent naar avontuur, kracht of puur rijplezier, Suzuki heeft het allemaal. We zien je daar!

Wil je meer info over bijvoorbeeld de GSX-S8 of de V-Strom 800DE, lees dan hier meer over de modellen in onze blogs. Of bekijk de video van de nieuwe 1050DE!

Heb je vragen over de verschillende modellen, dan kun je contact opnemen.