Modeljaar: 2024
 
v.a. €30.699,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Revolutionair Touchscreen van 10,25 inch

Connect met Apple CarPlay

Stijlvolle LED-koplampen

actiefoto van de spyder f3s

Technologie en Stijl Gecombineerd

Bereid je voor om de weg op te gaan met de revolutionaire Spyder F3-S 2024. Deze nieuwe modellen tillen technologie naar een hoger niveau en introduceren een scala aan nieuwe functies en stijlvolle upgrades die jouw rijervaring ongeëvenaard maken.

Revolutionair Touchscreen van 10,25 inch met BRP Connect en Apple CarPlay

Het nieuwe touchscreen van 10,25 inch met geïntegreerde BRP Connect en Apple CarPlay brengt connectiviteit naar de voorgrond van je reis. Geniet van betere beeldkwaliteit, verbeterd contrast en een bredere kijkhoek.

Met een snellere responstijd en een enkel groot scherm in plaats van twee kleine schermen, wordt informatie moeiteloos tot leven gebracht. Dankzij de geïntegreerde stuurmodule heb je alles onder controle, recht voor je op het scherm.

Naadloze integratie met Apple CarPlay

Met Apple CarPlay geniet je van naadloze integratie met je iPhone. Navigeer met vertrouwen met apps zoals Waze, Google Maps en Apple Maps.

Luister naar je favoriete muziek op Spotify of Apple Music en blijf in contact met oproepen en berichten, allemaal met gemakkelijke spraakgestuurde functies.

productfoto van de spyder F3-S 2024
communicatie systeem helm Can-Am Spyder

Ervaar de VIBE-communicatiesysteem met de ADVEX-helm

Stap in de toekomst van communicatie met het geavanceerde VIBE-communicatiesysteem, beschikbaar met de exclusieve ADVEX-helm. Met intercom voor maximaal 1,6 km afstand en mesh-intercom voor groepen tot 20 bestuurders, blijf je altijd in verbinding.

Multilingual spraakcommando's en geavanceerde geluidsregeling maken communicatie duidelijk en moeiteloos, terwijl Bluetooth 5.1 voor een naadloze verbinding zorgt.

Stijlvolle LED-koplampen en Nieuwe Kleuropties

De Spyder F3-familie wordt vernieuwd met krachtige en stijlvolle LED-koplampen die je weg verlichten en je rit veiliger maken. Bovendien introduceren we nieuwe modellen, kleuren en kenmerken om je rit nog verder te upgraden.

Kies uit opvallende kleuren en geniet van een gestroomlijnd ontwerp dat indruk maakt, of je nu stil staat of op de weg bent.

Ervaar de Toekomst van Rijden met de Nieuwe Spyder F3-S 2024

Ontdek de volgende generatie rijervaring met de nieuwe Spyder F3-S 2024. Met geavanceerde technologie, naadloze connectiviteit en ongeëvenaarde stijl, is dit de perfecte keuze voor de moderne avonturier. Beleef de weg zoals nooit tevoren en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van de Spyder F3-S 2024.

CAN-AM, waar technologie en avontuur samenkomen.

spyder f3 S can-am on road
Spyder F3-S '24 v.a. €30.699,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €30.699,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?