Modeljaar: 2023
 
v.a. 6.299,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Volledig Digitaal Display

Volwaardig Chassis

Sportieve vering

Verhoogd ERGO-FIT Zadel

Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 125 die laagzittend door stedelijk gebied rijdt

Een lichtgewicht totaalracer

Welkom bij de iconische Ninja. De nieuwe Ninja 125 biedt een fantastisch totaalpakket om je sportieve aspiraties waar te maken. De nieuwe Ninja 125 biedt vrij zicht op de technologie dankzij het unieke Sugomi design. Ook biedt de Ninja 125 dezelfde technologie als bij de Ninja H2, door het gebruik van een trellis frame van stalen buizen. Met zijn A1 motorblok van 15 pk (11kW), is de Ninja 125 de ideale stap om kennis te maken met Kawasaki.

 

Rijkelijk uitgerust voor een instapper

Alhoewel deze Kawasaki een zo gezegde ‘instap-motor’ is, leent deze toch wel degelijk diverse features van motoren helemaal aan de andere zijde van de voedselketen. Neem bijvoorbeeld het Trellis buizen frame. Diezelfde frame technologie tref je ook in de H2.

Dit frame is mede dankzij de stevige en slimme constructie niet alleen licht, maar ook nog eens bijzonder stijf. De stijfheid van het frame komt de Kawasaki Ninja 125 ten goede in de bochten. Daarbovenop is de achterzijde van de motor uitgerust met een Uni Trak achterdemper.

Dit type schokdemper heeft een progressieve demping. Hierdoor worden lichte bulten met weinig moeite weggedempt, terwijl grotere bulten automatisch meer dempkracht krijgen toebedeeld. Gezien de Kawasaki Ninja 125 een superbike is, mogen de clip-ons niet ontbreken. De rijder zit in een voorover geleunde positie op de motor. Zoals dat hoort, op een superbike. Dit superbike karakter wordt nogmaals benadrukt met de styling van de motor natuurlijk.

Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 125 vooraanzicht van motorrijder die gestroomlijnd op de motor zit.
Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 125 met motorrijder en buddy die een bocht nemen.

Sugomi Styling

Terugkomend op de styling van deze machine zien wij opnieuw de welbekende Sugomi filosofie terug in het design. Een filosofie die Kawasaski vaak toepast, echter heeft Kawasaki net even wat meer zijn best gedaan bij deze nieuwe 125cc motoren. Kawa heeft namelijk de energie gestoken in het verrichten van een onderzoek. De uitkomst van dit onderzoek was op zich niet verrassend, desalniettemin niet minder belangrijk.

Op nummer 1 op de prioriteitenlijst stond voor een boel motorrijders dat de motor er goed uit ziet. Met die wetenschap heeft Kawasaki dan ook ontzettend zijn best gedaan in het bewerkstelligen van precies dat. De Ninja 125 moest mooi worden. De styling is scherp, aggresief en tegelijkertijd in onze ogen tof om te zien. Goed gedaan, Kawa.

Wist je dat de Ninja 125 ook nog een performance pakket biedt? Met dit pakket heb je voor 799.- (excl. montage):

  • Engine sliders
  • Arrow uitlaatl
  • Smoke windscherm
  • Buddy seat cover
Boek een proefrit

DE KAWASAKI NINJA 125 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Productfoto 2023 Kawasaki Ninja 125 op witte achtergrond
Kawasaki Ninja 125 v.a. 6.299,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 6.299,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?