Modeljaar: 2024
 
v.a. 6.299,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Volledig Digitaal Display

Volwaardig Chassis

Sportieve vering

Kawasaki supersport met gebouw op de achtergrond

De Kawasaki Ninja 125 kopen

De Kawasaki Ninja 125. Welkom bij de iconische Ninja. De nieuwe Ninja 125 biedt een fantastisch totaalpakket om je sportieve aspiraties waar te maken. De nieuwe Ninja 125 biedt vrij zicht op de technologie dankzij het unieke Sugomi design. Ook biedt de Ninja 125 dezelfde technologie als bij de Ninja H2, door het gebruik van een trellis frame van stalen buizen. Met zijn A1 motorblok van 15 pk (11kW), is de Ninja 125 de ideale stap om kennis te maken met Kawasaki.

 

Rijkelijk uitgerust voor een instapper

Alhoewel deze Kawasaki een zo gezegde ‘instap-motor’ is, leent deze toch wel degelijk diverse features van motoren helemaal aan de andere zijde van de voedselketen. Neem bijvoorbeeld het Trellis buizen frame. Diezelfde frame technologie tref je ook in de H2. Dit frame is mede dankzij de stevige en slimme constructie niet alleen licht, maar ook nog eens bijzonder stijf. De stijfheid van het frame komt de Kawasaki Ninja 125 ten goede in de bochten. Daarbovenop is de achterzijde van de motor uitgerust met een Uni Trak achterdemper.

Dit type schokdemper heeft een progressieve demping. Hierdoor worden lichte bulten met weinig moeite weggedempt, terwijl grotere bulten automatisch meer dempkracht krijgen toebedeeld. Gezien de Kawasaki Ninja 125 een superbike is, mogen de clip-ons niet ontbreken. De rijder zit in een voorover geleunde positie op de motor. Zoals dat hoort, op een superbike. Dit superbike karakter wordt nogmaals benadrukt met de styling van de motor natuurlijk.

Groene Kawasaki motor rijdend over de weg
Ninja 125 rijdend over straat met gebouwen op de achtergrond

Sugomi Styling

Terugkomend op de styling van deze machine zien wij opnieuw de welbekende Sugomi filosofie terug in het design. Een filosofie die Kawasaski vaak toepast, echter heeft Kawasaki net even wat meer zijn best gedaan bij deze nieuwe 125cc motoren. Kawa heeft namelijk de energie gestoken in het verrichten van een onderzoek. De uitkomst van dit onderzoek was op zich niet verrassend, desalniettemin niet minder belangrijk.

Op nummer 1 op de prioriteitenlijst stond voor een boel motorrijders dat de motor er goed uit ziet. Met die wetenschap heeft Kawasaki dan ook ontzettend zijn best gedaan in het bewerkstelligen van precies dat. De Ninja 125 moest mooi worden. De styling is scherp, aggresief en tegelijkertijd in onze ogen tof om te zien. Goed gedaan, Kawa.

 

Pakketten

Er zijn 2 pakketten verkrijgbaar voor de Kawasaki Ninja 125.

Het Sport pakket: Bestaat uit een Smoked windscherm, Buddyseat cover en Frame sliders.

Het performance pakket: Bestaat uit een Smoked windscherm, Carbon Arrow uitlaat, Buddyseat cover
en Frame sliders.

twee kawasaki mtoren met een gebouw op de achtergrond

Kawasaki Ninja 125 performance pakket en sport pakket

Groene Ninja in witte studio
Kawasaki motor in witte studio

DE KAWASAKI NINJA 125 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Ninja motor in witte studio
Kawasaki motor in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Ninja 125 binnenkort bij ons kopen. Net als andere supersport modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki ZX-4RR,  de Kawasaki ZX-6R of de Kawasaki Ninja 500SE.

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Kawasaki Ninja 125. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

 

Plaats een voororder
Kawasaki Ninja 125 v.a. 6.299,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 6.299,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?