Kawasaki

Kawasaki Ninja 500 SE

Een compleet nieuw model met een 451cc motorblok!

Boek een proefrit
Kawasaki Ninja 500 SE
Modeljaar: 2024
 
v.a. 7.649,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Keyless ignition

Smartphone connectivity

Relaxed, sporty riding position

Kawasaki Ninja 500 SE kopen

De Kawasaki Ninja 500 SE. Ben jij op zoek naar de ultieme motorervaring? Maak dan een statement met de gloednieuwe Kawasaki Ninja 500 SE. Ook geschikt voor het A2 rijbewijs. 

Deze krachtige motor is uitgerust met een compleet nieuwe 451cc Parallel-Twin motor, voorzien van een Assist & Slipper clutch en gemonteerd in een lichtgewicht Trellis frame. Of je nu door de drukke stad manoeuvreert of geniet van sportieve weekendritten, de Ninja 500 SE belooft rijplezier en wendbaarheid die zelfs doorgewinterde rijders versteld zal doen staan.

Kawasaki supersport in de bocht

De motor van de Kawasaki Ninja 500 SE

De 451 cc Parallel-Twin motor levert een krachtige prestatie over het hele toerentalbereik. Of je nu vanuit stilstand accelereert in de stad of op hoge snelheden over de snelweg rijdt, de Ninja 500 SE biedt de nodige power.

Met een lichtgewicht chassis en geoptimaliseerde trail setting, ervaar je een natuurlijke en lichte handling die het rijden moeiteloos maakt.

 

Assist & Slipper Clutch voor Optimaal Gemak

De Kawasaki Assist & Slipper Clutch zorgt voor een lichte koppelingsbediening, waardoor het rijden in alledaagse situaties nog vriendelijker en beheersbaarder wordt.

Tegelijkertijd minimaliseert het systeem het overslaan en stuiteren van het achterwiel, wat resulteert in een betere sportieve rijervaring en extra vertrouwen op de weg.

Kawasaki motor met rijder in de stad
Kawasaki motor met bos op de achtergrond

Slim ontwerp voor comfort en bescherming

De Ninja 500 SE onderscheidt zich door zijn slimme ontwerp, inclusief de nieuw ontworpen compacte koplampen die het gezicht van de motor vormen.

De dikke bekleding van de zadels met lage-rebound urethaan biedt uitstekend rijcomfort, terwijl de grote volume bodywork optimale windbescherming biedt, waardoor de rit nog comfortabeler wordt.

Connectiviteit en gemak

De instrumentatie van de Ninja 500 SE, zowel het volledige LCD-scherm op de standaardmodellen als het TFT-display op de SE-modellen, biedt smartphone-connectiviteit.

Hiermee kunnen rijders verbinding maken met hun motor voor het ontvangen van meldingen, het bijhouden van rijlogs en het delen van ervaringen in de community.

Kawaki motor geparkeerd in een loods
Kawasaki supersport motor geparkeerd

Stijlvol en opvallend design

Of je de Ninja 500 SE nu van voren, opzij of van achteren bekijkt, het opvallende ontwerp en de gestroomlijnde lijnen maken duidelijk dat deze motor een trotse vertegenwoordiger is van de Ninja-familie.

Met zijn race-geïnspireerde uitstraling en sportieve elementen is de Ninja 500 SE een machine waar Kawasaki trots op is en graag wilt laten zien.

 

De Kawasaki Ninja 500 SE is verkrijgbaar in de volgende kleuren

Kawasaki motor in witte studio
Kawasaki motor in een witte studio
Kawasaki supersport motor in een loods
Kawasaki supersport motor geparkeerd met een brug op de achtergrond

DE KAWASAKI NINJA 500 SE KOPEN BIJ MOTORCITY

Ben jij nieuwsgierig naar de Kawasaki Ninja 500SE? Je kunt alvast een voororder plaatsen. 

Benieuwd naar andere nieuwe Kawasaki motoren? Ontdek dan ook de Z500SE, Z7 Hybrid en de Kawasaki ninja E1 of ZE-1 of de andere supersport motoren van Kawasaki zoals de Kawasaki Ninja ZX4RR, Kawasaki ZX6R of de Kawasaki ZX10R bij MotorCity.

Bij MotorCity kun je niet alleen terecht voor de nieuwste Kawasaki-modellen, maar ook voor alle Kawasaki-onderdelen, accessoires en uitstekende service. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van de opwindende wereld van de Kawasaki Ninja 500 SE en alles wat MotorCity te bieden heeft.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Ninja 500 SE v.a. 7.649,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 7.649,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?