Modeljaar: 2024
 
v.a. 5.599,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Beste 125-cc EU5-motorblok in zijn klasse

37-mm upside-down voorvork

Banden met een stoer noppenprofiel

Yamaha XSR 125 kopen

De Yamaha XSR 125 is de nieuwste motorfiets in Yamaha’s Sport Heritage-assortiment en beschikt over leuke opties zoals LED-verlichting en compleet LCD-instrumentenpaneel, net als de XSR700 en XSR900. Daarnaast levert de XSR een zelfverzekerde en comfortabele rijervaring dankzij het lichtgewichte Deltabox-chassis en upside-down voorvorken.

Yamaha motor rijdend over straat.
XSR125 rijdend over straat.

De Yamaha XSR 125 en zijn karaktereigenschappen

Het geavanceerde blok levert een vermogen van 11kW, wat dan ook het maximum vermogen is van het A1 rijbewijs. Verder is het motorblok uitgerust met Yamaha’s exclusieve Variable Valve Actuation, dit systeem zorgt voor optimaal vermogen en levert desondanks de lage cc’s krachtige prestaties en vlugge acceleratie.

Opvallend van de XSR is de 37mm upside-down voorvork. Dit stukje techniek beloofd soepel rijgedrag met een uitstekende wegrespons. Gecombineerd met een 140/70-17 achterband en een 110/70-17 voorband verzekerd de XSR voorspelbaar rijgedrag en bestaat er geen betere motor om de stad en buitenwijken mee te verkennen.

Uiteraard is de nieuwe XSR uitgerust met superieure details zoals de hightech voor- en achter LED-verlichting, het nieuwe en complete LCD instrumenten paneel en het geprofileerde zadel.

Yamaha 125cc motor rijdend over straat.
XSR 125 motor rijdend voor een gebouw.

Yamaha XSR 125: HEEL VEEL YAMAHA

Je hoeft geen motorrijder te zijn om op de XSR 125 te rijden. Dit nieuwe lichtgewicht is namelijk speciaal ontwikkeld voor iedereen die eraan toe is om zijn manier van leven te veranderen. En ben je, net als veel andere mensen, op zoek naar alternatieve manieren om je te verplaatsen, dan heeft deze nieuwe Yamaha alles wat je wilt.

Benieuwd waar deze Yamaha mee komt? Bekijk hieronder aan paar van de specificaties:

  • Beste 125-cc EU5-motorblok in zijn klasse
  • Pure, tijdloze XSR-vormgeving
  • 37-mm upside-down voorvork
  • Banden met een stoer noppenprofiel
  • Hightech LED-koplamp en -achterlicht
  • Sterk en licht Deltabox-chassis
  • Superieure details
  • Rond LCD-instrumentenpaneel

DE YAMAHA XSR 125 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Gele XSR 125 motor
Blauwe XSR 125 in een witte studio.
Witte XSR 125 in een witte studio.

YAMAHA XSR 125 KOPEN BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren.  Je kunt deze Yamaha XSR 125 2024 kopen bij ons, maar ook andere modellen van Yamaha van 2024 zijn bijvoorbeeld de Yamaha XSR700 2024  , Yamaha XSR900 . Zoek je een compleet ander Yamaha model dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt alvast een proefrit boeken voor de Yamaha XSR 125. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha XSR125 v.a. 5.599,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 5.599,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?