Modeljaar: 2024
 
v.a. 10.199,-
Contact

De voordelen van
deze motor

35 kW uitvoering, dus ook geschikt voor A2 motorrijbewijs

XSR-serie LED-verlichting

Kleuren en graphics in '1981' retro XT-stijl

Yamaha XSR700 XTribute kopen

De Yamaha XSR700 XTribute. Zoals de naam al op een hele slimme wijze verklapt, de Yamaha XSR700 XTribute is een ode aan de oude legendarische Yamaha XT500. Deze speciaal uitgevoerde XSR700 heeft namelijk een vrijwel identieke graphic en kleurenschema als de oude XT500 uit de jaren 80. Zelfs de velgen hebben diezelfde kleur mee gekregen als destijds. Een ode aan een klassieker. Herleef oude tijden in een nieuw jasje, of nieuwe tijden in een oud jasje op deze XTribute.

Motorrijder rijdt op een sport Heritage motor over een onverharde weg
motorrijder rijdt op een sport Heritage motor over een bospad

Deze Yamaha XSR700 XTribute en zijn motorblok

In deze XTribute tref je Yamaha’s CP2 motorblok. Deze naam is een afkorting voor ”Cross-plane 2 cilinder”. Dit is namelijk een parallel tweecilinder met een crossplane krukas. Laatst genoemde zorgt voor een koppelrijk en sportief karakter en tevens een bijzondere akoestiek. Zeker als je er een andere uitlaat onder schroeft. Het karakter van het motorblok zorgt er voor dat de XSR700 XTribute nergens echt compleet verkeerd op zijn plek zit. Ongeacht of je nu zijn koppelrijke karakter benut in de stad, of dat je nu zijn vermogen gebruikt voor op de snelweg.

motorrijdster rijdt over een onverharde weg op een sport Heritage motor
motorrijdster rijdt over een onverharde weg door een bos op een sport Heritage motor

Het rijwielgedeelte van de XSR700 Xtribute

Aan boord van deze wel hele speciale Yamaha XSR700 XTribute tref je een rijwielgedeelte wat uitermate geschikt is voor iedereen. Niet alleen voor de beginnende rijder, maar ook de ervaren rijder kan hier een boel pret aan beleven. In een wereld waar comfortabel nooit bevriend zou raken met sportief heeft Yamaha uitstekend werk geleverd om dan toch een goede middenweg te vinden. Of je nu kiest voor de lokale dijk, of voor de binnenstad. Overal kun je uitstekend uit de voeten.

DE YAMAHA XSR 700 X TRIBUTE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

sport Heritage motor op een witte achtergrond

YAMAHA XSR700 TRIBUTE KOPEN BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren.  Je kunt deze Yamaha XSR 700 Xtribute 2024 kopen bij ons, maar ook andere modellen van Yamaha van 2024 zijn bijvoorbeeld de Yamaha XSR700 2024  , Yamaha XSR900 2024 . Zoek je een compleet ander Yamaha model dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Yamaha XSR700 XTribute v.a. 10.199,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 10.199,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?