showroom foto van een 2023 yamaha tracer 9 gt midnight black

2023 modellen in onze showroom

Deze modellen zijn nu live te bezichtigen
In 2023 komen er weer veel nieuwe motoren op de markt. Al deze modellen druppelen langzaam maar zeker binnen in onze showroom. Hieronder geven we een overzicht van de modellen die je live bij ons kunt bezichtigen;

Deze modellen zijn nu live te bezichtigen
In 2023 komen er weer veel nieuwe motoren op de markt. Al deze modellen druppelen langzaam maar zeker binnen in onze showroom. Hieronder geven we een overzicht van de modellen die je live bij ons kunt bezichtigen;

Nieuwste motoren

In dit artikel vind je alle 2023 modellen die nu al te bezichtigen en direct te kopen of financieren zijn bij Motorcity. Staat jouw langverwachte model er niet bij? Dan heeft dit met de levertijden te maken. Met andere woorden: de importeur heeft ze nog niet uitgeleverd. Motorcity is doorgaans de plek waar je als eerst de topmodellen kan verwachten.

Wat te doen als je motor er niet bij staat, maar je wel precies weet wat je wilt: plaats een voororder!

Voordelen van een voororder:

  • Je wordt vooraan op de lijst gezet
  • Je hoeft nog niets te betalen
  • Je kunt tot op het laatste moment nog annuleren 

Handig toch! Praktisch garantie op je motor zodra deze beschikbaar is, zonder ergens aan vast te zitten. 

Ontdek nu snel welke modellen wel direct te bemachtigen zijn.

 

Kawasaki Z900

Kawasaki introduceert zoals ieder jaar een tal van nieuwe modellen. Waaronder de ongekend succesvolle Z900. De Z900 staat consistent in de top van bestverkopende naked bikes. Doordat Kawasaki een uniek totaalpakket aanbied gebaseerd op het ‘best in class performance’ concept, met fenomenale handling en moderne Sugomi styling.

Bij Kawasaki draait het om rijsensatie, volgens hun gooit elektronica hierbij een beetje roet in het eten. Dit is de reden dat ze bij Kawasaki hebben gekozen om tractie controle achterwege te laten en zich te focussen op het maken van een vlijmscherp rijwielgedeelte. Het compleet vernieuwde design van de Z900 moet je in het echt gezien hebben!

showroomfoto van de 2023 Z900 rood zilver met performance pakket
2023-kawasaki-z900-se-showroom foto

Kawasaki Z900 SE

De Kawasaki Z900SE had als taak om de beste Naked Bike in zijn klasse te verbeteren. Dit was geen gemakkelijke taak, maar de vernieuwde Z900SE bleek een schot in de roos. Deze special edition was binnen zeer korte tijd volledig uitverkocht. Met de remonderdelen van Brembo en schokdempers van Öhlins is de rijprestatie van de Z900SE fenomenaal.

Het uiterlijk van de Z900SE doet ook niets aan de verwachtingen af. Met een zwart Trellis frame, opvallende graphics, een goudkleurige voorvork en het kenmerkende Sugomi design valt de Z900SE meteen op!

Kawasaki Z650

Op het vernieuwde 2023 model van de Z650 is alles nieuw. Om te beginnen met de uitrusting van het geavanceerde traction control systeem, die je ondersteunt bij sportief rijden en maximale tractie biedt in alle omstandigheden.

Daarnaast biedt de vernieuwde Z650 meer koppel en een prachtig TFT-display met smartphone connectiviteit voor dagelijkse inzetbaarheid. De Z650 is erg licht met een rijklaar gewicht van 203 kilogram.

Door de strakke Sugomi lijnen krijgt de vernieuwde Z650 de seks-appeal die je verwacht van Kawasaki. En dit allemaal op een motor die ook nog eens zuinig rijd.

Showroom foto van de 2023 Z400 naked bike van Kawasaki

Kawasaki Z400

De nieuwe Kawasaki Z400 is een compacte en efficiënte motorfiets met een drastisch verlaagd gewicht. De motorfiets is uitgerust met een stevigere voorvork en heeft een lichtere en voorspelbaardere handling. Dit maakt het rijden op de Z400 gemakkelijker en plezieriger.

De nieuwe Z400 beschikt over het opvallende Sugomi-design en is verkrijgbaar in de kleuren Candy Lime Green / Metallic Spark Black en Pearl Robotic White / Metallic Matte Graphenesteel Gray. De Kawasaki Z400 is de perfecte motorfiets voor zowel beginnende als ervaren rijders.

Kawasaki Ninja 400

De nieuwe Kawasaki Ninja 400 biedt een sportieve rijpositie en is uitgerust met een krachtige parallel twin motor. Het vernieuwde model beschikt over krachtige remmen voor extra controle en veiligheid tijdens het rijden. Met een lage zadelhoogte is de Ninja 400 gemakkelijk te berijden bij zowel korte als lange ritten.

Het scherpe Ninja-design is verkrijgbaar in de kleuren Lime green / Ebony (KRT Edition) en Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray. De nieuwe Ninja 400 is de perfecte motorfiets voor bestuurders die op zoek zijn naar een krachtige en stijlvolle motorfiets voor dagelijkse gebruik.

2023-kawasaki-ninja-400-showroom foto
showroomfoto 2023-kawasaki-ninja-sx_1000 Sovereign Red

Kawasaki Ninja 1000 SX

De nieuwe Kawasaki Ninja 1000 SX is een sport-touring motorfiets met een krachtige 1.043 cc inline-vier motor en onopvallende koffermontage. Het beschikt over een sportievere en dynamische styling en is uitgerust met de Kawasaki Quick Shifter (KQS) voor een soepelere versnelling.

De motorfiets is voorzien van Bridgestone's nieuwste sportbanden voor uitstekende grip en stabiliteit op de weg. De smartphone connectiviteit en uitstekende windbescherming maken het rijden nog comfortabeler. De motorfiets is verkrijgbaar in de kleuren Emerald Blazed Green en Metallic Matte Sovereign Red.

Kawasaki Z900 RS SE

Sinds de introductie van de Z900RS van Kawasaki is het de populairste motor in het retro segment. Echter geeft dit de engineers van Kawasaki geen reden om stil te blijven zitten. De vernieuwde Z900RS SE is het resultaat hiervan.

Met een lichtgewicht frame, Öhlins veringen, Brembo remklauwen en een waanzinnige Yellow Ball kleurstelling brengt de Z900RS SE de succesvolle mix van het heden en het verleden naar een nog hoger niveau.

Deze motorfiets is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een motor die het klassieke uiterlijk combineert met moderne prestaties en technologie. De Z900RS SE geeft een comfortabele rijbeleving, met een ontspannen zitpositie en soepel rijgedrag, waardoor het geschikt is voor zowel steden als langere afstandsritten.

2023-kawasaki-z900-rs-se-showroom foto
2023-kawasaki-versys-650-smoke-gold-showroom

Kawasaki Versys 650

De Kawasaki Versys 650 is het veelzijdige broertje van de tourkoning. Met zijn krachtige motor, uitgebreide instrumentenpaneel en drie dubbele wave-type remmen trekt hij vlot op en is hij zeer wendbaar. De Versys 650 is uitgerust met een krachtig 650cc parallel-twin motor en biedt een perfecte balans tussen prestaties en comfort.

De Kawasaki Versys 650 heeft een uniek en verfijnd uiterlijk. Met zijn scherpe lijnen, stijlvolle verlichting en robuuste uitstraling, wordt het snel duidelijk dat hij klaar is voor elke uitdaging.

Yahama MT 07 Pure

De nieuwe Yamaha MT 07 Pure is de perfecte motorfiets voor degenen die op zoek zijn naar het puurste MT Hyper Naked DNA. Het 690 cc CP2 EU5 motorblok levert een krachtige hoge koppel, terwijl de assertieve zithouding, LED-projectorverlichting en grote formaat dubbele remschijf vóór zorgen voor uitstekende controle en prestaties. Het ontwerp met een gecentraliseerd zwaartepunt maakt de motorfiets compact en veelzijdig.

2023-yamaha-mt-07-pure-showroom foto
2023-Yamaha-xsr-125-legacy-showroom foto

Yahama XSR125 legacy

De nieuwe XSR125 Legacy is een motorfiets met een mix van sportieve prestaties en een oldschool-stijl. Het krachtige en lichtgewicht deltabox-chassis zorgt voor een uitstekende rijbeleving en de lichtgewicht spaakwielen met goudkleurige velgen maken het plaatje compleet. Bovendien zijn de sportieve banden ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren.

De speciale kleuren en graphics maken de XSR125 Legacy tot een unieke en opvallende motorfiets.

Yahama Tracer 9 GT

De Yamaha TRACER 9 GT is nog beter geworden voor 2023, en beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Pure White en Midnight Black. De midnight black is zojuist aangekomen in onze showroom.

Met de 890 cc CP3-motor biedt de TRACER 9 GT een sterk en lineair koppel, terwijl de semi-actieve KYB-wielophanging een soepele en comfortabele rijervaring biedt.

Bovendien is het uitlaatsysteem homologeerd tot 95dB. De 6-assige IMU en hellingshoekgevoelige rijhulpmiddelen zorgen voor extra controle en stabiliteit, en het lichtgewicht aluminium CF-gegoten frame verbetert de prestaties.

Het dubbele 3,5" TFT-instrumentenpaneel biedt rijders snelle en duidelijke informatie over de motor. De TRACER 9 GT is de perfecte reispartner voor lange afstanden.

showroomfoto van een nieuw exemplaar Yamaha 2023 Trcaer 9 GT
actiefoto yamaha tenere 700 2023

Yahama Ténéré 700

De Yamaha Ténéré 700 is terug en beter dan ooit. Voor 2023 is deze populaire adventure toermotor uitgerust met een 5-inch dual theme TFT-kleurenscherm met smartphone connectiviteit, 3-modi schakelbare ABS en volledige LED verlichting.

Naast de verbeteringen zal de Ténéré 700 ook beschikbaar zijn in nieuwe kleuren en graphics: Icon Blue & Tech Kamo. Met de 689 cc CP2-viertaktmotor heeft de Ténéré 700 veel koppel, terwijl het lichtgewicht stalen wiegframe bijdraagt aan een slank en compact design.

Het ergonomische kuipwerk en zadel zorgen voor een comfortabele rijervaring en de agressieve, rally-geïnspireerde koplamp met 4 LED's maakt de Ténéré 700 een echte blikvanger op de weg. Bovendien is er nu ook een 35 kW uitvoering beschikbaar, geschikt voor houders van het A2 motorrijbewijs.

Yahama Ténéré 700 World Raid

De laatste modellen van de Yamaha motorfietsen die in 2022 werden afgeleverd, zijn al uitgerust met de nieuwste features die ook voor 2023 beschikbaar zijn. Zo zijn de motorfietsen uitgerust met dubbele brandstoftanks met een grote capaciteit van 23 liter, die een actieradius van wel 500 kilometer garanderen.

Het vernieuwde 5-inch TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit toont niet alleen de basisinformatie, maar toont ook alle inkomende tekst- en oproepmeldingen. Het is een praktische functie voor rijders die op de hoogte willen blijven tijdens het rijden.

Daarnaast is het Öhlins verstelbare stuurdemper en de aluminium piggyback achterschokdemper, met een lange veerweg van 220 mm, een uitstekende aanvulling voor het rijcomfort en de prestaties. Deze motorfietsen bieden een uitstekende rijervaring en zijn de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar avontuur en comfort.

2023-yamaha-tenere-700-world-raid-showroom foto
2023-hntr-350-royal-enfield-showroom

Royal Enfield HNTR350

Royal Enfield, de wereldleider in het segment van middelgrote (250cc-750cc) motorfietsen introduceert in 2023 het HNTR350 model. De HNTR350 is gebaseerd op het bekroonde 350cc-platform uit de J-serie, dat gecombineerd is met een fantastisch Harris Performance-frame.

Door de soepele besturing en betrouwbare remmen slalom je met gemak door de drukke straten van de stad. Wees ook niet bang om de nieuwe roadster buiten de stad uit te proberen. Door zijn brede wielen en tubeless banden glijdt hij soepel over rechte wegen. De HNTR350 is technologisch nieuw, maar doet qua looks niet af aan het old school-karakter van Royal Enfield!

Nieuwe motor kopen?

Heb jij het juiste 2023 motor model al gevonden? Met zoveel aanbod zit er vast een goede keuze tussen. Bij MotorCity zijn we trots en erkend dealer van Kawasaki motoren, Yahama motoren, Suzuki motoren, Royal Enfield motoren en CFMOTO . Ben je opzoek naar een occasion motor, geen probleem. We hebben altijd een ruim aanbod. Van Ducati tot aan BMW

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. 

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats