actiefoto van de spyder f3s

Can-Am On-Road 2024 Modellen!

De nieuwste Can-Am on road 2024 modellen
Het moment waarop we hebben gewacht, is nu aangebroken! De splinternieuwe Can-Am 2024 modellen voor on-road avonturen zijn eindelijk onthuld.

De nieuwste Can-Am on road 2024 modellen
Het moment waarop we hebben gewacht, is nu aangebroken! De splinternieuwe Can-Am 2024 modellen voor on-road avonturen zijn eindelijk onthuld.

De gloednieuwe Can-Am 2024 modellen

Het is eindelijk zover! De gloednieuwe Can-Am 2024 modellen voor on-road avonturen zijn onthuld tijdens de wereldwijde product lancering. Of je nu een gepassioneerde liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar de volgende leuke rit, Can-Am heeft opnieuw de lat hoger gelegd met hun indrukwekkende line-up van 3-wielige modellen.

Laten we een diepere duik nemen in de opwindende hoogtepunten en innovaties die deze nieuwe modellen met zich meebrengen.

De toekomst van connectiviteit

Can-Am heeft het begrip connectiviteit naar een nieuw niveau getild door een gloednieuw 10,25 inch touchscreen te introduceren met BRP Connect en Apple CarPlay. Deze revolutionaire functie zal beschikbaar zijn op alle F3- en RT-modellen, waardoor de connectiviteit onderweg nog nooit zo geavanceerd is geweest. Met BRP Connect kunnen rijders naadloos verbinding maken met hun smartphone en toegang krijgen tot apps, muziek en navigatie.

Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers een geïntegreerde ervaring met het display van hun voertuig. Het grote scherm biedt een verbeterde beeldkwaliteit, hoger contrast en een bredere zichthoek, terwijl de geïntegreerde regelmodule voor het stuur zorgt voor gebruiksgemak en veiligheid.

2024 kleurenscherm can-am
lifestylefoto can-am onroad spyder 2024 model

Stralende verlichting en stijlvolle upgrades

Can-Am heeft ook aanzienlijke aandacht besteed aan de esthetische aspecten van hun nieuwe modellen. Alle F3-modellen worden nu voorzien van nieuwe led-koplampen, die niet alleen zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker, maar ook een eigentijdse en moderne uitstraling aan de voertuigen geven.

Een opvallende update in het F3-gamma is de terugkeer van de F3-S, die de F3 standaard en F3-S Special serie vervangt. De F3-S is nu beschikbaar in een prachtige Can-Am rode kleur, die zeker de aandacht zal trekken op de weg. Daarnaast kunnen liefhebbers van kleur kiezen uit nieuwe opties, waaronder de F3 Limited in Petrol en de F3 Limited Special serie in Cognac. Deze modellen krijgen ook nieuwe wielen voor een verfrissende look.

Vernieuwde stijl voor ryker modellen

Voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en stijlvolle rit, heeft Can-Am de Ryker-modellen ook een welkome upgrade gegeven. De Ryker 600 en Ryker Rally worden opgefrist met nieuwe wielen, waardoor deze modellen nog meer karakter en persoonlijkheid krijgen.

De Ryker 600 pronkt met dezelfde 10-spaaks velgen als zijn krachtigere tegenhanger, de Ryker 900. En voor de Ryker Rally is er de opvallende Hyper Silver wielkleur. Als kers op de taart zijn er maar liefst vier nieuwe exclusieve panelensets beschikbaar, zodat rijders hun Ryker kunnen personaliseren en hun eigen stempel kunnen drukken op hun rijervaring.

foto van de 2024 can-am ryker in de nieuwe kleurstelling
lifestylefoto can-am spyder 2024

Op weg naar de toekomst van On-Road rijden

De Can-Am On-Road 2024 modellen hebben de lat hoger gelegd voor connectiviteit, stijl en prestaties. Met geavanceerde technologieën zoals het 10,25 inch touchscreen en nieuwe esthetische upgrades, is Can-Am opnieuw toonaangevend in de wereld van 3-wielige voertuigen.

Of je nu een enthousiaste rijder bent of gewoon op zoek bent naar een opwindende manier om de wegen te verkennen, de nieuwe Can-Am modellen van 2024 beloven een meeslepende, verbonden en stijlvolle rijervaring te bieden.

Can-Am Ryker modellen

Ryker 600: Deze veelzijdige en wendbare Ryker is perfect voor nieuwkomers en ervaren rijders die op zoek zijn naar een leuke en dynamische rijervaring. Met nieuwe 10-spaaks velgen is hij klaar om de straten te veroveren.

Ryker 900: Met kracht en stijl gaat de Ryker 900 nog een stap verder. Dezelfde verbluffende 10-spaaks velgen als de Ryker 600, maar met nog meer vermogen onder de motorkap.

Ryker Sport: Voor degenen die de sportieve kant van het leven willen omarmen, biedt de Ryker Sport een dosis adrenaline en plezier, verpakt in een opvallend ontwerp.

Ryker Rally: Avontuurlijke geesten zullen dol zijn op de Ryker Rally. Met Hyper Silver wielkleur en het vermogen om off-road te gaan, is deze Ryker klaar voor elk terrein.

lifestylefoto driewieler 2024 diablo red
nieuwe kleurstelling petrol can-am spyder f3 2024

Can-Am Spyder modellen

Spyder F3-S: Deze sportieve krachtpatser keert terug met een indrukwekkend monolithisch zwart design, rode accenten en zwarte 10-spaaks wielen. De ultieme keuze voor wie snelheid en stijl combineert.

Spyder F3 Limited: Voor luxe en comfort is er de F3 Limited met een Super Sport Grill en nieuwe kleuren, zoals het stijlvolle Cognac. Een elegant statement op de weg.

Spyder F3 Limited Special Series: Deze speciale serie brengt de F3 Limited naar een nieuw niveau met een tijdloze Cognac-kleur en 10-spaaks wielen. Een uitdrukking van verfijnde klasse.

Spyder RT Limited: Als je van luxe houdt tijdens het toeren, biedt de RT Limited ultiem comfort met een nieuw Vegas White Satin kleurenschema en verfijnde mokka wielen.

Spyder RT: De RT-modellen bieden comfortabele en praktische touropties voor avonturiers die graag de open weg op gaan.

Can-Am Motorcity Amsterdam

Bij Motorcity draait alles om het bieden van avontuur, vrijheid, comfort en onbegrensde mogelijkheden met onze Can-Am modellen

Met een scala aan opties en accessoires om uit te kiezen, kun je jouw voertuig volledig personaliseren en jouw eigen unieke stijl tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar ultiem comfort, geavanceerde technologie of een op maat gemaakte uitstraling, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw rit te transformeren in een waar kunstwerk op wielen.

Bezoek Motorcity vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die de Can-Am te bieden heeft. 

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. 

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats