Modeljaar: 2024
 
v.a. €39.799,-
Contact

De voordelen van
deze motor

1330 ACE motor

Cruise Control

Verwarmde stoelen en handgrepen

Verstelbaar windscherm

Product foto Spyder RT Limited 2024

Ongelooflijk comfort en gemak

Bereid je voor op avonturen in het teken van ultiem comfort. De 2024 Spyder RT Limited is uitgerust met een geavanceerde zelf nivellerende achterwielophanging, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op diverse weg oppervlakken.

Of je nu door bochtige wegen rijdt of geniet van lange stukken snelweg, de Spyder RT Limited biedt een ongeëvenaard comfort dat zich aanpast aan elke beweging.

Het comfort van de passagier wordt naar nieuwe hoogten getild met de toevoeging van een hoogwaardige rugleuning voor de passagier. En wanneer de temperatuur daalt, zorgen de verwarmde stoelen en handgrepen voor zowel de rijder als de passagier ervoor dat je warm en behaaglijk blijft, ongeacht het weer.

Ruime opbergruimte

Met een indrukwekkende opbergruimte van 177 L biedt de Spyder RT Limited voldoende ruimte om jouw uitrusting, essentiële spullen en alles daartussenin op te bergen. De LinQ-ready topkoffer voegt een vleugje veelzijdigheid toe, zodat je eenvoudig extra opslag kunt bevestigen en losmaken wanneer dat nodig is, waardoor elke reis echt van jou is.

Ongeëvenaarde Entertainment

Ervaar een symfonie van geluid als nooit tevoren met het Premium BRP Audio 6-speaker geluidssysteem. Dompel jezelf onder in je favoriete deuntjes terwijl je over de open weg rijdt en beheer je audio-ervaring moeiteloos met het handvatbedieningsmodule. Of het nu gaat om je favoriete afspeellijst of navigatieaanwijzingen, in contact blijven en vermaakt worden is nu naadloos geïntegreerd in je rit.

Product foto Spyder RT Limited 2024
Product foto Spyder RT Limited 2024

Stijl en elegantie

Trek aandacht op de weg met de kenmerkende Ledverlichting van de Spyder RT Limited, die niet alleen je pad verlicht maar ook een opvallende visuele verklaring aflegt. Kies uit kleur gecoördineerde donkere of platinum accenten om aan te sluiten bij jouw persoonlijke stijl en geniet van de verfijnde esthetiek die dit uitzonderlijke model definieert.

De met stof beklede en verlichte voorste bagageruimte voegt zowel functionaliteit als flair toe, waardoor jouw spullen veilig kunnen worden opgeborgen en er een extra vleugje verfijning aan het algehele ontwerp wordt toegevoegd.

Can-Am Spyder RT Limited 2024 v.a. €39.799,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €39.799,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?