lifestylefoto driewieler 2024 diablo red

Can-Am Ryker modellen 2024

Ontdek de Nieuwe Ryker Modellen van 2024
De Ryker, Ryker Sport en Ryker Rally zijn een perfecte mix van prestaties, comfort en avontuur

Ontdek de Nieuwe Ryker Modellen van 2024
De Ryker, Ryker Sport en Ryker Rally zijn een perfecte mix van prestaties, comfort en avontuur

product foto Can-Am driewieler op een witte achtergrond

Ryker 2024

Het Ryker 2024-model belichaamt de kernwaarden van eenvoud, stijl en technologische vooruitgang. Met een scala aan indrukwekkende functies wordt elke rit een ervaring op zich:

  • Halogeen Koplampen: Dankzij de krachtige 55 W halogeen koplampen blijft de weg voor u altijd helder verlicht, ongeacht de omstandigheden.
  • Geïntegreerde LED-Lichten: De voorste spatborden zijn uitgerust met geïntegreerde LED-lichten voor een betere zichtbaarheid en stijlvolle uitstraling.
  • Dual USB Poort: Laad uw apparaten onderweg eenvoudig op met de handige dual USB-poort.
  • Grote Opbergruimte: De praktische handschoenenkast biedt ruimte voor uw essentiële items en benodigdheden.
  • Adaptieve Schuimwaterdichte Zitting: Ervaar maximaal comfort met de adaptieve schuimwaterdichte zitting, speciaal ontworpen voor langdurig rijplezier.
  • Geavanceerde Veiligheidssystemen: Met functies zoals het Stabiliteitscontrolesysteem (SCS), Tractiecontrolesysteem (TCS) en het Antiblokkeersysteem (ABS) kunt u met vertrouwen de weg op.
  • Digitale Display: Het 4,5-inch digitale display toont essentiële informatie zoals snelheid, toerental, afgelegde afstand, brandstofniveau en meer.
  • Motorkeuze: De Ryker is beschikbaar met zowel een 600 cc als een 900 cc motor, met specifieke weergavemodi voor elke motorvariant.

Ryker Sport 2024

De Ryker Sport 2024 tilt de sensatie naar een hoger niveau met sportieve styling en extra functies die het rijden nog meeslepender maken:

  • Sportief Design: Het model beschikt over sportieve trims, afwerkingen en een opvallende volledige achterste spatbord.
  • Sport Comfort Zitting: Geniet van een verbeterd comfort tijdens sportieve ritten met de speciaal ontworpen sportcomfortzitting.
  • Cruise Control: Langere ritten worden moeiteloos dankzij de cruise control functie.
  • Sport Mode: Schakel naar de sportmodus voor een opwindende en responsieve rijervaring.
Product foto Ryker 900 sport 2024
Driewieler in witte studio

Ryker Rally 2024

Voor de avontuurlijke geest biedt de Ryker Rally 2024 een reeks off-road functies en upgrades:

  • Robuuste Uitrusting: Versterkte velgen, rallybanden en structurele handbeschermers zijn ideaal voor uitdagende terreinen.
  • Rally Modus: Activeer de rallymodus en neem de controle over ruig terrein.
  • Akrapovič Uitlaat: Verbeter de prestaties en geniet van een krachtiger geluid met de hoogwaardige Akrapovič-uitlaat.
  • Verhoogd Zitcomfort: De rallycomfortzitting en verstelbare antislip voetsteunen zorgen voor een comfortabele rit, zelfs tijdens off-road avonturen.

Met de Ryker 2024-modellen biedt Can-Am een unieke mix van prestaties, technologie en avontuur. Of je nu de voorkeur geeft aan stedelijke verkenningen, sportieve ritten of off-road avonturen, deze nieuwe Ryker-modellen hebben voor ieder wat wils. Ervaar de innovatie en opwinding van de Ryker 2024-serie en breng je rijervaring naar nieuwe hoogten.

 

Can-Am Motorcity Amsterdam

Bij Motorcity draait alles om het bieden van avontuur, vrijheid, comfort en onbegrensde mogelijkheden met onze Can-Am modellen

Met een scala aan opties en accessoires om uit te kiezen, kun je jouw voertuig volledig personaliseren en jouw eigen unieke stijl tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar ultiem comfort, geavanceerde technologie of een op maat gemaakte uitstraling, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw rit te transformeren in een waar kunstwerk op wielen.

Bezoek Motorcity vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die de Can-Am te bieden heeft. 

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. 

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats