CF-moto Custom concept

CFMOTO's innovatieve toekomst

Een kijkje bij de EICMA in Milaan
Tijdens de 80e EICMA in Milaan heeft CFMOTO een aantal indrukwekkende nieuwe modellen en concepten onthuld.

Een kijkje bij de EICMA in Milaan
Tijdens de 80e EICMA in Milaan heeft CFMOTO een aantal indrukwekkende nieuwe modellen en concepten onthuld.

cfmoto mt x concept model bekijken

Conceptmodellen CFMOTO

CFMOTO heeft de motorwereld verrast met een reeks conceptmodellen. Het eerste opvallende model is de 125NK, ontworpen door Modena40, een Italiaans designbureau bekend om zijn unieke benadering van naked bikes.

Hoewel de exacte lanceringdatum nog onbekend is, is het duidelijk dat dit model de markt zal bereiken.

De 800NK GP, een evolutie van de 800NK, is een ander conceptmodel dat veel aandacht trok.

Hoewel het nog niet direct beschikbaar zal zijn, geeft het een duidelijk signaal van CFMOTO's ambitie in de motorwereld.

Een van de meest opwindende onthullingen was de 800MT-X, een offroad-georiënteerde versie van de 800MT.

Met veel belangstelling van overlanders en offroad-enthousiastelingen, is het duidelijk dat dit model een heldere toekomst tegemoet gaat.Customs en de CL-Serie

CFMOTO heeft ook getoond dat ze een rol spelen in de Custom Scene, met name met de CL-serie. De 700CL-X Spirit, bijvoorbeeld, kreeg door minimale aanpassingen een nog stoerdere uitstraling.

Daarnaast onthulde CFMOTO de 450CL-C Low Ride, een indrukwekkende cruiser die laat zien waartoe het merk in staat is in dit segment.

Revolutionaire Motoren: De 675 3-Cilinder

Een opvallende ontwikkeling is de introductie van de 675cc 3-cilinder motorblok, die meer dan 100pk levert. Deze motor was een van de hoogtepunten tijdens de CFMOTO Days in China en belooft een spannende toevoeging te zijn aan het assortiment.
motorblok 657cc cf moto
cfmoto 450 sr op het circuit

De 450-Serie

De 450-serie, met modellen zoals de 450SR S en de 450NK, belooft veel voor 2024. Deze modellen bieden een combinatie van prestaties en stijl, en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De 450CL-C, de eerste cruiser van CFMOTO, en de 450MT, een allroad motorfiets, zijn twee opvallende toevoegingen aan deze lijn.

MT-Series: De evolutie

De nieuwe 700MT, de opvolger van de 650MT, en de 800MT Explore zijn slechts enkele voorbeelden van CFMOTO's voortdurende innovatie in de MT-serie. Deze modellen zijn uitgerust met krachtige motoren en bieden een frisse look en verbeterde functionaliteit.

800NK Advance: Het topmodel

Als klap op de vuurpijl introduceert CFMOTO de 800NK Advance, een model dat veel verwachtingen wekt. Met geavanceerde functies zoals een 8” MMI TFT scherm, quickshifter, stuurdemper en keyless start, zet dit model de toon voor CFMOTO's toekomst.

Vooruitblik CFMOTO

CFMOTO heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op de motorwereld met deze reeks nieuwe en toekomstige modellen. Van concepten tot productiemodellen, het merk laat zien dat ze een prominente speler zijn in de wereld van motordesign en innovatie.

Het wachten is nu op de definitieve lancering van deze modellen en de impact die ze zullen hebben op de motorfietsmarkt. 

Met deze vooruitblik hoopt CFMOTO niet alleen bestaande fans te enthousiasmeren, maar ook nieuwe rijders aan te trekken. De diversiteit in hun aanbod, van de agile 125NK tot de robuuste 800MT Explore, spreekt tot een breed publiek.cfmoto mt x concept EICMA
cfmoto 125 nk concept op EICMA

De CFMOTO 125 NK

Een opvallende ontwikkeling is de introductie van de 125NK concept, een duidelijk signaal dat CFMOTO zich richt op jongere rijders en degenen met een B-rijbewijs.

Dit model trekt de aandacht met zijn vooruitstrevende ontwerp en technische oplossingen zoals een enkelzijdige achterbrug en een SC-Project race-uitlaat.

CFMOTO in de cruiser markt

Een ander interessant aspect is de introductie van de 450CL-C, een model dat CFMOTO's potentieel in de cruiser markt benadrukt. Met een 449cc parallel-twin motor, die lijkt op die van de 450SR en 450NK, zet CFMOTO een nieuwe stap in dit segment.Technische specificaties

CFMOTO heeft ook indrukwekkende technische specificaties vrijgegeven. De 450NK, bijvoorbeeld, heeft een twin-cilinder, vloeistofgekoelde motor met een vermogen van 37 kW.

Met afmetingen van 2000x810x1130mm, een wielbasis van 1370 mm en een zithoogte van 795 mm, belooft dit model een comfortabele en beheersbare rijervaring.

De toekomst van CFMOTO

Met deze nieuwe modellenlijn laat CFMOTO zien dat ze zich blijven ontwikkelen en innoveren. De aandacht voor design, prestatie en technologische vooruitgang suggereert dat het merk een steeds grotere impact zal hebben in de wereldwijde motorfietsindustrie.cfmoto concept EICMA 450NK

ONTDEK CFMOTO BIJ MOTORCITY AMSTERDAM!

MotorCity is de CFMOTO dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons verschillende CFMOTO motoren.  Je kunt de 2024 CFMOTO modellen binnenkort bij ons kopen, onze huidige 2023 modellen zoals de 800 NK, of de 700 CL X Sport . Zoek je een compleet andere CFMOTO dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle CFMOTO modellen.

Of ontdek ons brede aanbod van occasions.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.