De nieuwe 2023 Kawasaki Vulcan S

Kawasaki houdt de standaard hoog met de Vulcan S (Vanaf € 9.949)
Raw Urban is de nieuwe standaard

Kawasaki houdt de standaard hoog met de Vulcan S (Vanaf € 9.949)
Raw Urban is de nieuwe standaard

De leider in het cruisersegment

De Vulcan S is een uniek fenomeen in het huidige cruisersegment. Dit model is sinds de release erg populair geweest vanwege de goede prestaties, het unieke uiterlijk en de toegankelijkheid voor een breed scala aan mensen. Voor 2023 is een nieuwe kleurstelling beschikbaar.

Kawasaki heeft een voltreffer met de Vulcan S. Een echt verfrissend cruiserconcept met krachtige parallell twin-motor, een volledig op maat gemaakte look en toonaangevende handling. Daarnaast heeft Kawasaki een unieke lijn ERGO-FIT accessoires voor de Vulcan S, zodat iedereen zijn perfecte zitpositie kan vinden op deze Urban Hero.

 

Verfijnd blok met een rauw randje

Het karakter van de Vulcan S begint met een compacte 649 cc twin-lijnmotor. Het is een blokontwerp dat de nadruk legt op het koppel in het lage en gemiddelde toerentalbereik en dat ook uitstekend is in economische efficiëntie. Een doordacht chassis en een smal omtrekframe geven de Vulcan eersteklas rijeigenschappen zonder het rijcomfort uit het oog te verliezen. Een ontwerp met een verlengde tank en speciale wielen zorgen ervoor dat je altijd opvalt op deze urban cruiser.

Dankzij het unieke ERGO-FIT-systeem kan de Vulcan S zich aanpassen aan bijna elke rijdersmaat van 1,50 m tot 2,10 m. Zo is de voetensteun in drie standen verstelbaar en zijn zadel en stuur verkrijgbaar met 'verlengd' of 'verkort' bereik. Bovendien kunt u uw Vulcan verder naar wens aanpassen met aantrekkelijke prestatie- of touring-accessoire pakketten.

Extreem goed uitgerust

Modern Urban Styling

Strakke lijnen, een lage, slanke bouw en moderne accenten zoals originele koplampen en vijfspaaks gegoten wielen maken van de Vulcan S een cruiser die zich onderscheidt van de massa.

Verstelbare rem- en koppelingshendels

Zowel de koppelings- en remhendels zijn in meerdere standen verstelbaar, zodat de rijder de afstand tot het stuur kan aanpassen aan de handgrootte en voorkeur.

Grote Actieradius

Lange afstanden binnen handbereik met de tankinhoud van 14 liter en een laag brandstofverbruik van de Parallel Twin. Minder vaak langs de pomp en zowel in de stad en als daarbuiten kun je langere ritten afleggen.

Mono-Hellings demper achter

De netjes geplaatste mono-schokdemper met achtervering is een bepalend element van de unieke styling van de motorfiets. Het hevelsysteem zorgt voor een langere veerweg en daardoor hoger rijcomfort.

Ontspannen zithouding met voeten naar voren

Dankzij de compacte vorm en het slanke frame heeft de berijder een fijn zitpositie waarbij de knieën en voeten dicht bij elkaar kunnen blijven. Naar voren geplaatste voetsteunen zorgen voor een ruime zit in de welbekende cruiser-stijl.

Daarbij zijn er diverse tourpakketten die je kan bestellen om de Vulcan S te upgraden. 

bekijk hier de Vulcan S

De nieuwe kleurstellingen voor 2023 zijn Flat Spark Black en Metallic Matte Carbon Grey