De nieuwe 2023 Yamaha X-Max 300 Tech Max

De nieuwe Urban Movement
Yamaha verrast vriend en vijand met de 2023 X-Max 300 Tech max

De nieuwe Urban Movement
Yamaha verrast vriend en vijand met de 2023 X-Max 300 Tech max

De nieuwe X-Max Tech Max: To the Max

Met meer dan 750.000 verkochte TMAX- en XMAX-scooters gedurende meer dan 20 jaar, onthult Yamaha een geheel nieuw XMAX-model voor 2023. De XMAX 300 Tech MAX, XMAX 300, XMAX 125 Tech MAX en XMAX 125 bieden een radicaal nieuwe look in combinatie met geavanceerde nieuwe aangesloten instrumenten, verbeterd rijcomfort en verbeterde functies. Dit alles onderstreept Yamaha's toewijding om deze sportieve topscooters te perfectioneren.

De nieuwe XMAX-serie biedt de ultieme rijervaring voor iedereen en inspireert tot trots als nooit tevoren. Een van de grootste ontwikkelingen in het ontwerp van Yamaha-sportscooters in de afgelopen jaren. Gloednieuwe XMAX 300 Tech MAX: meer MAX dan ooit!

De X-Max 300 Tech Max komt met megastrak design

De dynamische MAX-lijn staat nooit stil. Een van de sleutels tot ons opmerkelijke succes van de afgelopen 15 jaar is onze voortdurende evolutie, zowel technisch als stilistisch. De stylingontwerpers van Yamaha hebben een geheel nieuwe look gecreëerd met een slankere, slankere carrosserie die het superieure sportieve karakter en de wendbaarheid van de motorfiets benadrukt.

Bijna elk onderdeel van de slanke, sportieve look van de XMAX 300 Tech MAX is opnieuw ontworpen om een ​​nog indrukwekkendere machine te creëren met de perfecte balans tussen prestaties, stijl, comfort en functionaliteit.

De veranderingen zijn onzichtbaar en XMAX 300 Tech MAX-rijders kunnen ook genieten van smartphone-connectiviteit en Garmin-navigatie via een nieuw 4,2-inch TFT-kleurendisplay met meerdere thema's. Tegelijkertijd hebben verbeteringen in rijkwaliteit, remgevoel en algehele afwerking de rit verfijnd en de gebruikerservaring verbeterd. Het XMAX 300 'Standard'-model is ontworpen voor de veeleisende rijder die op zoek is naar maximale functionaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het model profiteert van een geheel nieuw body-ontwerp voor de premium XMAX 300 Tech MAX en voor 2023 is het voorzien van een geheel nieuw 4,3-inch LCD-scherm met smartphone-connectiviteit.

Hoogstaande technologie

De XMAX 300 Tech MAX heeft een van de meest indrukwekkende dashboards op een sportscooter. Dit verbeterde instrumentenpaneel is voorzien van een geheel nieuwe hightech 4,2-inch multi-themed TFT-kleureninfotainmentdisplay dat bestuurders smartphone-connectiviteit biedt en tevens dienst doet als navigatiesysteem aan boord.

De ingebouwde CCU (Communication Control Unit) maakt Bluetooth-connectiviteit mogelijk tussen de scooter en de smartphone van de gebruiker, en na het downloaden van Yamaha's gratis MyRide-app en het koppelen van het apparaat aan het voertuig, zijn verschillende functies beschikbaar.

Het 4,2 inch TFT-kleurenscherm kan berichten, e-mails en meldingen ontvangen die op het scherm worden weergegeven. Je kunt muziek afspelen of verschillende andere smartphonefuncties activeren om elke reis nog unieker en leuker te maken. U hebt toegang tot verschillende informatie en diensten zoals volume, weersinformatie, taal, scooterinformatie, kilometerstand, enz.

Specs waar je u tegen zegt

De nieuwe serie zit boordevol extra's, speeltjes en wanna haves. 

 • Volledig nieuwe styling: dynamische, hoogwaardige MAX-look
 • 4,2 inch TFT-infotainment-kleurenscherm met meerdere thema's.
 • Smartphone-connectiviteit
 • Garmin-navigatiesysteem*
 • 3,2-inch LCD snelheidsmeter
 • Opvallende nieuwe X-vormige LED-koplamp en X-vormig LED-achterlicht
 • Vernieuwde zitting met goede pasvorm en uitstekend beenbereik tot de grond
 • Zadelbekleding en afsluitdeksels in lederen stijl
 • Niewue aluminium voetplaten
 • Exclusief Tech MAX-kleurstelling
 • Speciale semi-metallic glansafwerking op kunststof kuipdelen
 • Hoog gemonteerde knipperlichten vooraan

De Xmax 300 Techmax zal in juni 2023 beschikbaar zijn en € 8.199,- kosten.

Bekijk de Xmax 300 TechMax 2023

Ontdek de Yamaha X-Max 300 Tech Max

De Yamaha X-Max 300 Tech Max vind je uiteraard terug bij MotorCity Amsterdam. Motorcity Amsterdam is sinds jaar en dag de Yamaha dealer van de regio. Daarbij zijn we tevens de autoriteit voor motorscooters. En dat is een mooie combinatie. 

Het vooraanstaande merk Yamaha vindt je prominent terug in onze showroom. Of je een nieuwe Yamaha motor of motorscooter zoekt. Of een ocassion. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Heb je vragen? Neem dan even contact op!