De nieuwe Yamaha R125

Zoals je een 125CC motor?
De Yamaha R125 maakt de lijn compleet.

Zoals je een 125CC motor?
De Yamaha R125 maakt de lijn compleet.

De R staat voor Radicaal anders

R staat volgens Yamaha voor Race. Maar wat ons betreft voor Radicaal Anders. En elke motorfiets in de legendarische R-serie heeft zijn wortels in Yamaha's MotoGP®- en World Superbike-winnende machines.

De radicaal nieuwe carrosserie van de nieuwe R125 is overgenomen van de R1 en R7, waardoor deze lichtgewicht 125cc-supersport er echt uitziet als een 'big bike'-krachtpatser. En uitgerust met een krachtige centrale LED-koplamp en dubbele LED-randverlichting, evenals een M-vormige voorkant, straalt het gedurfde nieuwe gezicht puur R-Series DNA uit.


De R-connection

Het Deltabox-chassis met Supersport-geometrie, ontworpen voor racen, is voorzien van de allernieuwste 41 mm KYB omgekeerde vorken en achtervering van het stuurtype voor naadloos sturen. Het ontwerp van de voetsteun, het zadel en het stuur biedt een sportieve rijpositie voor optimale controle, en het nieuwe 5" TFT-display met smartphone-connectiviteit via Bluetooth® houdt u op de hoogte en verbonden.

Voor het leveren van krachtig vermogen bij alle toerentallen is de 125cc EURO5 4-taktmotor voorzien van Yamaha's Super Boost VVA-technologie (Variable Valve Actuation) voor nog meer vermogen. Tegelijkertijd kun je dankzij tractiecontrole en de A&S-koppeling (Assist & Slipper) nu met nog meer controle accelereren en remmen. 

Met een eersteklas afwerking, verkrijgbaar in Icon Blue en Tech Black, geeft de R125 je alles wat je nodig hebt om je één te voelen met de R/World.

Yamaha YZF-R125 rijdend over een circuit

R125 wordt steeds completer

De Yamaha R125 is een compromisloze motorfiets, gebouwd voor jonge motorrijders zoals jij die op zoek zijn naar de ultieme lichtgewicht Supersport-ervaring. En net als elke high-tech performance machine in de legendarische R-serie, is dit A1-licentie model klaar om je kennis te laten maken met een spannende nieuwe en grenzeloze rijervaring.

De motorfiets komt met het volgende pakket:

 • Op de R1 geïnspireerd 5-inch TFT-scherm
 • Smartphone-connectiviteit via CCU met Bluetooth
 • Nieuwe R1-stuurkroon en -schakelaars
 • Op R7 geïnspireerde koplampen en LED-contourverlichting
 • Dynamisch ontwerp van de volgende generatie Yamaha Racing
 • Standaard Traction Control
 • Koppelrijk 125 cc EURO5 4-takt motorblok met VVA
 • Hoogwaardige voorwielophanging
 • Delta box chassis en aluminium achter brug
 • Zwevende 292 mm schijf vóór en 220 mm schijf achter voor uitstekende remprestaties
 • Brede 140-sectie Michelin Pilot Street achterband
 • Sportieve rijpositie

Ontdek de Yamaha R125

Tip: Yamaha heeft te kennen gegeven dat ze in 2023 weer een significante verhoging in prijs zullen doorvoeren. Neem een kijkje in ons huidige aanbod van Yamaha mocht je ook geïnteresseerd zijn 2022 modellen of occasions. We gaan er niet vanuit dat de chaos in de toeleveringsketen zomaar opgelost is (oorlog, chiptekort). Mocht je je zinnen gezet hebben op een van de 2023 modellen: plaats een (vrijblijvende) voororder bij ons. Hoe dat werkt lees je hier.

Bekijk de R125