De Royal Enfield Hunter 350

Een city slicker pur sang
Vanaf nu verkrijgbaar! De nieuwe HNTR (Hunter) 350 is wendbaar, comfortabel en vooral heel gaaf.

Een city slicker pur sang
Vanaf nu verkrijgbaar! De nieuwe HNTR (Hunter) 350 is wendbaar, comfortabel en vooral heel gaaf.

Royal Enfield HNTR 350, Urban Authenticity

Royal Enfield, wereldleider in het segment van de middelgrote (250cc-750cc) motorfietsen, heeft vandaag de nieuwe Hunter 350 voor het eerst op Europese bodem geïntroduceerd tijdens de Intermot 2022. Vrij snel na de introductie werd de naam Hunter 350 omgedoopt tot HNTR 350. Voor het gemak hanteren we de oude naam hier. 

De nieuwe Hunter 350 is ontwikkeld en ontworpen om door drukke steden te manoeuvreren. Royal Enfield heeft zichzelf tot doel gesteld een stadsmotorfiets te bouwen die perfect past in de coolste buurten van de wereld – van Mumbai tot Bangkok en van New York tot Amsterdam. Een motorfiets die verfrissend nieuw, maar tegelijkertijd cool is vanwege zijn old school-karakter, en niets verloren heeft van het kenmerkende DNA van Royal Enfield.

Actiefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Red met motorrijder die een burn-out doet.
Lifestylefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Blue midden op de straat met een bauxiet-kleurige hoek van een facade op de achtergrond.

Dubbele espresso op wielen

Royal Enfield lanceert een gepatenteerde blend van de oude HNTR 350. School & neo-coole styling die bij iedereen past
Een dagelijkse dosis motorplezier. De HNTR 350 is absoluut uniek in het assortiment van Royal Enfield!

De ergonomie van HNTR is rijder vriendelijk gemaakt door de veranderde kantelhoek en ontwerp met laag zwaartepunt. Hiermee navigeer je moeiteloos door de steden in Europa. De Hunter is gebaseerd op het bekroonde 350cc-platform uit de J-serie, dat gecombineerd is met een fantastisch Harris Performance-frame. Dit biedt de HNTR naadloze wendbaarheid, puur en eenvoudig plezier in de stad en op de weg.

De Hunter 350 neemt een unieke plaats in binnen de Royal Enfield line-up. 

Lifestylefoto Royal Enfield Hunter 350 Dapper Grey van schuinboven genomen neerkijkend op de tank en motorrijder.

Het blok

Slalom door drukke straten dankzij de compacte geometrie, de soepele besturing en de betrouwbare remmen. Neem deze nieuwe roadster mee buiten de stad en hij glijdt soepel over rechte wegen, met zijn brede wielen en tubeless banden. Stuur vervolgens over bochtige wegen en laat je zintuigen prikkelen door het stevige, ultra-responsieve frame en de 350cc-motor met een overvloed aan koppel. De brandstofinjectie zorgt voor 20,2 pk bij 6.100 tpm en 27 Nm koppel bij 4.000 tpm. Geluid, kleur, styling, rijgedrag en prestaties; alles aan de betrouwbare Hunter 350 is ontworpen voor een ongeëvenaarde beleving.

Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Blue op witte achtergrond

Wat mag het kosten?

De Hunter 350 heeft een eigentijdse uitstraling met dubbele kleuren, lichtmetalen velgen, brede tubeless banden en afgeronde achterlichten. Er zijn 2 edities met ieder drie chique opties voor de tankkleur en graphics. De top of the range modellen zijn afgewerkt met de meest opvallende en revolutionaire tankontwerpen waarmee een Royal Enfield ooit is vervaardigd. 

Prijstechnisch zit RE weer op het niveau 'veel motor voor weinig geld'. Dat bewijzen ze wederom met de Hunter 350. 

De nieuwe Royal Enfield Hunter 350 is verkrijgbaar vanaf € 5.399,- (Adviesverkoopprijs incl. BTW, BPM en onvermijdbare kosten) en leverbaar vanaf november.

De Hunter 350 vind je bij jouw Royal Enfield dealer

Motorcity is de Royal-Enfield dealer van Nederland. Je vindt bij ons alle Royal-Enfield motoren. De Hunter 350 is nu te zien in onze showroom!

Heb je je zinnen al gezet op deze krachtige cruiser, plaats dan een voororder bij ons. Andere 350cc modellen van Royal-Enfield zijn de Meteor 350 en de Classic 350 . Zoekt u een Royal-Enfield model met meer vermogen dan verwijzen we u graag naar onze Royal Enfield-pagina.

Bent u opzoek naar Royal-Enfield occasions, deze vindt u door deze link te klikken.

Showroom bezoeken?

Wilt u de Royal-Enfield Super Hunter 350 komen bewonderen in onze showroom? We heten u van harte welkom.

Plaats een (voor)order)
Lifestylefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Blue midden op de straat met een bauxiet-kleurige hoek van een facade op de achtergrond.