Kawasaki motorcrossmotor in een witte studio.

Kawasaki KX line-up 2025

Kawasaki heeft opnieuw de lat hoog gelegd met een line-up die elk hart van motorcrossliefhebbers sneller doet kloppen. Met de iconische KX-modellen, die bekend staan om de meeste supercross overwinningen ooit, blijft Kawasaki domineren op de circuits.

Kawasaki heeft opnieuw de lat hoog gelegd met een line-up die elk hart van motorcrossliefhebbers sneller doet kloppen. Met de iconische KX-modellen, die bekend staan om de meeste supercross overwinningen ooit, blijft Kawasaki domineren op de circuits.

De KX450: De Koning van de Baan

 De Kawasaki KX line-up 2025. De KX450 blijft de koning van Kawasaki's KX line-up. Deze machine is een fusie van brute kracht en verfijnde controle, een resultaat van directe input van toprijders uit de MXGP en Supercross. Uitgerust met functies zoals Traction Control, verschillende Power Modes, en een frame met een geoptimaliseerde stijfheidsbalans, biedt de KX450 uitzonderlijke handling op diverse ondergronden. Via de Rideology KX app op je smartphone kun je eenvoudig de motormappings aanpassen en onderhoudslogs bijhouden, waardoor deze motor zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is.

Kawasaki KX 450 in een witte studio.
Kawasaki KX250 in een witte studio

Nieuwkomer KX250: Klaar voor de Strijd

De gloednieuwe KX250 is klaar om de MX2 klasse te veroveren. Met een krachtiger motorblok, een nieuw frame, en toegevoegde functies zoals Traction Control en Rider Modes, is deze motor meer strijdlustig dan ooit. Aanpasbaarheid is geen probleem dankzij de verstelbare Ergo-Fit voetsteunen en stuur, en de mogelijkheid om motormappings snel via een smartphone te wijzigen.

KX85-I en KX85-II: De Toekomstige Kampioenen

De KX85-modellen zijn al lang de volgende stap voor jonge rijders die groot dromen. Beschikbaar in twee maten met kleine of grote wielen, bieden deze modellen uitgebreide instelmogelijkheden en bewezen betrouwbaarheid, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor opkomende talenten.

Kawasaki KX-85 in een witte studio.
Kawasaki KX65 in een witte studio.

De KX65: De Ideale Start

Voor de jongste rijders biedt de KX65 de perfecte introductie in de wereld van motocross. Deze compacte tweetaktmotor is uitgerust met schijfremmen, Uni-Trak achtervering, en dezelfde stoere graphics als zijn grotere broers, waardoor hij de ideale opstapmotor is.

Voor de Hobbyisten: KLX140 en KLX110

De KLX140, met zijn elektrische starter en handgeschakelde vijfversnellingsbak, is verkrijgbaar in drie maten, geschikt als pitbike voor volwassenen of als trainingsfiets voor jongere rijders. De KLX110, perfect voor beginners, biedt een semiautomatische versnellingsbak en een instelbare gashendel voor veilig en beheersbaar leren rijden.

Kawasaki motorcrosser in een witte studio.

Kawasaki KX line-up 2025

De 2025 line-up van Kawasaki belooft weer een spannend motorcrossseizoen en biedt elke ambitieuze crosser de kans om een perfecte motor te vinden, van de eerste meters op de KLX110 tot aan de machtige KX450. Prijzen en verdere details worden later bekendgemaakt, maar één ding is zeker: Kawasaki blijft vooroplopen in de wereld van motocross. Blijf ons volgen voor updates van deze opwindende modellen!

Bekijk andere Kawasaki motoren