Kawasaki promo tour bij Motorcity Amsterdam

De Kawasaki promo tour komt eraan!
Op 29,30 maart & 1 April kun je bij Motorcity Amsterdam komen proefrijden op jouw favoriete Kawasaki.

De Kawasaki promo tour komt eraan!
Op 29,30 maart & 1 April kun je bij Motorcity Amsterdam komen proefrijden op jouw favoriete Kawasaki.

Datum en tijd:

De Kawasaki Promo Tour vindt plaats op 29 maart, 30 maart en 1 april. De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Elke dag zijn er meerdere ritten beschikbaar, dus er is voldoende gelegenheid om deel te nemen aan deze evenementen.

Proefrit boeken
Kawasaki motor met bos op de achtergrond

Inschrijving:

Om deel te nemen aan de Kawasaki Promo Tour, moet je je vooraf inschrijven. Er zijn in totaal 22 modellen beschikbaar om uit te kiezen, variërend van sportieve krachtpatsers tot comfortabele cruisers en avontuurlijke tourers. We raden aan om je zo snel mogelijk in te schrijven, aangezien de beschikbare plaatsen snel vollopen.

Ritduur en planning:

Elk uur vertrekt er een nieuwe rit, dus zorg ervoor dat je minstens vijftien minuten voor aanvang van je gereserveerde tijd aanwezig bent. De ritten duren tussen de 30 en 45 minuten, afhankelijk van het gekozen model en de route. Dit geeft je ruim de tijd om de kracht, het comfort en de prestaties van de Kawasaki-motor van jouw keuze te ervaren.

Kawasaki motor met rijder en bijrijder op de weg

Hoe deel te nemen:

Om deel te nemen aan de Kawasaki Promo Tour, volg je deze eenvoudige stappen:

  1. Boek via onderstaande knop.
  2. Kies het gewenste model en de gewenste dag en tijd voor je rit.
  3. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op de dag van je reservering.
  4. Geniet van een onvergetelijke rit op een gloednieuwe Kawasaki-motor!
Proefrit boeken
Kawasaki Ninja in de bocht

Veiligheid voorop:

Bij MotorCity Amsterdam staat veiligheid altijd voorop. Onze ervaren gidsen begeleiden elke rit en zorgen ervoor dat alle deelnemers zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun avontuur. We vragen alle deelnemers om zich aan de verstrekte veiligheidsinstructies te houden en de voorgeschreven beschermende uitrusting te dragen.

Kawasaki motor in de bocht op de weg

Check-up voor jouw Kawasaki:

Ontdek de ultieme zorg voor jouw Kawasaki tijdens de Kawasaki demo dagen bij onze werkplaats! Als trotse eigenaar van een Kawasaki verdien je alleen het beste, en dat is precies wat wij bieden. Onze deskundige monteurs staan klaar om jouw motor te voorzien van een gratis check-up, zodat je zeker kunt zijn dat jouw Kawasaki in topconditie verkeert.

Of je nu een gepassioneerde tourrijder bent, een fanatieke sportrijder, of gewoon geniet van de rit door de stad, wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw motor in optimale staat te houden. Met onze grondige inspectie en professionele service zorgen we ervoor dat jouw Kawasaki blijft presteren op het hoogste niveau, kilometer na kilometer.

Dus waar wacht je nog op? Breng jouw Kawasaki tijdens de Kawasaki demo dagen naar onze werkplaats en laat ons team van experts ervoor zorgen dat jouw motor klaar is voor elk avontuur dat op je pad komt.

Inschrijven promo tour