Kawasaki sport tourmotor met water op de achtergrond

Motor huren

Huur jouw favoriete motor in 2024 bij Motorcity Amsterdam!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze motorverhuur vanaf 1 maart weer van start gaat! Na een periode van rust zijn we klaar om jouw avontuur op twee wielen weer tot leven te brengen.

Huur jouw favoriete motor in 2024 bij Motorcity Amsterdam!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze motorverhuur vanaf 1 maart weer van start gaat! Na een periode van rust zijn we klaar om jouw avontuur op twee wielen weer tot leven te brengen.

Motor huren bij Motorcity Amsterdam 2024

Ben je op zoek naar de ultieme vrijheid op twee wielen? Zoek niet verder! Bij MotorCity Amsterdam hebben we alles wat je nodig hebt om jouw avontuur op de weg te beginnen. Vanaf 1 maart 2024 zijn we weer volledig operationeel en klaar om jou te voorzien van de perfecte motor voor jouw reis.

Huur motoren
Kawasaki tourmotor met rijder en passagier met bergen

Een breed assortiment

Bij MotorCity Amsterdam begrijpen we dat elke motorrijder uniek is, daarom bieden we een breed assortiment aan motoren om aan al jouw behoeften te voldoen. Als erkende dealer van Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Royal Enfield en meer, hebben we de nieuwste modellen en populaire klassiekers beschikbaar om uit te kiezen.

Of je nu op zoek bent naar een krachtige sportmotor, een comfortabele cruiser of een avontuurlijke allrounder, wij hebben de perfecte motor voor jou. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste motor die past bij jouw rijstijl en voorkeuren.

Waarom een motor huren?

Het huren van een motor biedt talloze voordelen. Het stelt je in staat om verschillende modellen uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat. Het is ook een geweldige optie voor toeristen en bezoekers die Amsterdam en omgeving willen verkennen op een unieke en opwindende manier.

Bovendien is het huren van een motor een flexibele en kosteneffectieve optie voor mensen die slechts af en toe willen rijden of voor diegenen die geen ruimte hebben om een motor te stallen.

motorrijder rijdt door een flauwe bocht langs het water met een berg tunnel op de achtergrond
Servicedesk Motorcity Amsterdam

Onze service

Bij MotorCity Amsterdam streven we ernaar om niet alleen de beste motoren aan te bieden, maar ook de beste service. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste motor tot het verstrekken van tips en advies voor een veilige en plezierige rit.

We zorgen ervoor dat al onze motoren regelmatig worden onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan.

Reserveer nu jouw huur motor!

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw droommotor bij MotorCity Amsterdam. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, we hebben de perfecte motor voor jouw avontuur op de weg.

Neem contact met ons op of klik op onderstaande knop.

Motor huren