Suzuki-V-Strom-800-2024-blauw-3

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE!

6 jaar zekerheid
Dit is een geweldige kans voor motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun rijervaring.

6 jaar zekerheid
Dit is een geweldige kans voor motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun rijervaring.

Motor garantie 6 jaar lang

Welkom bij Motorcity, Suzuki heeft zich als betrouwbaar merk op de markt gezet en daarom bieden zij nu een baanbrekende garantieperiode van maar liefst 6 jaar voor alle Suzuki motoren! Dit is een geweldige kans voor motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun rijervaring. Laten we samen ontdekken wat deze verlengde garantie betekent voor jou.

Suzuki heeft altijd vooropgelopen als het gaat om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun motoren staan bekend om hun robuuste techniek en veiligheidsfeatures.

Dit is niet zomaar een claim; Suzuki-motoren scoren consequent hoog in betrouwbaarheidsonderzoeken. Als erkende dealer van Suzuki, kunnen wij bij Motorcity getuigen van deze kwaliteit en zijn we enthousiast over deze nieuwe garantie uitbreiding.

Suzuki-V-Strom-800-2024-blauw-5

De garantie uitgelegd

Uitgebreide Dekking: De 6-jarige garantie dekt materiaal- en/of constructiefouten. Mocht er iets misgaan binnen deze periode, dan staat Suzuki garant voor reparatie of vervanging met originele onderdelen, zonder extra kosten of eigen risico.

Service en ondersteuning door Motorcity

Onderhoud bij Motorcity

  • Deskundigheid en Ervaring: Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Suzuki en worden regelmatig bijgeschoold. Wij kennen jouw Suzuki door en door en bieden de beste service voor onderhoud en reparaties.

Mobiliteitservice: Extra Zekerheid

  • Pechhulp Service: Bij onderhoud door Motorcity, kun je tot en met het 10e jaar profiteren van Suzuki's gratis Mobiliteitservice. Dit geeft je extra zekerheid en gemak.

Originele Onderdelen: De Norm bij Motorcity

Motorcity staat volledig achter Suzuki's filosofie om alleen originele onderdelen te gebruiken. Deze onderdelen garanderen de beste prestaties en levensduur van je Suzuki motor.

productfoto Suzuki_GSX-S950_2024