thunder en lightning edition royal enfield

Royal Enfield onthult special editions

Thunder Edition Continental GT 650 en Lightning Edition Interceptor 650
Septemberactie: nu krijg je het premium accessoirespakket twv €1300,- compleet gratis!

Thunder Edition Continental GT 650 en Lightning Edition Interceptor 650
Septemberactie: nu krijg je het premium accessoirespakket twv €1300,- compleet gratis!

Royal Enfield motoren

Ik als motorliefhebber kan mijn enthousiasme niet bedwingen bij het horen van de laatste  aankondiging van Royal Enfield.

Royal enfield heeft namelijk onlangs twee speciale edities onthuld van de bestverkochte 650 tweecilinder motorfietsen: de Thunder Edition Continental GT 650 en de Lightning Edition Interceptor 650.

Beide edities zijn exclusief verkrijgbaar bij Motorcity zolang de voorraad strekt.

Thunder Edition Continental GT 650

Wat heeft de nieuwe Thunder Edition Continental GT 650? Deze motor is voorzien van onmiskenbare caféracer-kenmerken, met een speciaal gevormde brandstoftank, naar achteren geplaatste voetsteunen en clip-on stuurhelften in racestijl.

Hierdoor is deze motorfiets ideaal om de drukte van de stad te ontvluchten. Met de bewezen ergonomie blijft de motorfiets comfortabel, of je hem nu gebruikt als stijlvolle city bike of voor de open weg.

royal-enfield-thunder-edition

Lightning Edition Interceptor 650

De Lightning Edition Interceptor 650 is daarentegen voorzien van accessoires om minder drukke wegen verder te ontdekken.

De opvallende druppeltank met traditionele uitgeschulpte knie-uitsparingen en een breed gebogen stuur zijn een eerbetoon aan de originele Interceptor die de street scrambler-stijl van het Californië van de jaren '60 bepaalde.

De comfortabele en dominerende rijhouding is zowel leuk als praktisch voor het toeren en het verkennen van allerlei terreinsoorten, van bochtige kustwegen tot en met de stedelijke jungle, om met z’n tweeën de stad uit te gaan of stijlvol naar het strand te toeren.

Thunder en Lightning

Beide edities zijn standaard uitgerust met een superieure reeks originele motoraccessoires, waardoor ze niet alleen stijlvoller, maar ook praktischer zijn voor de lange afstand.

Denk hierbij aan afneembare zijtassen, een touring zadel, compacte motorbeschermers, carterbeschermers, een kort getint windscherm, CNC-bewerkte spiegels en olievuldop voor de Thunder Edition Continental GT 650 en afneembare zijtassen, een touring zadel, compacte motorbeschermers, aluminium carterbeschermer, een hoog flyscreen, touring spiegels en CNC-olievuldop voor de Lightning Edition Interceptor 650.

Wat deze edities extra speciaal maakt, zijn de kleurstellingen geïnspireerd op het rijke erfgoed van Royal Enfield en de retro Interceptor- en Continental GT-modellen van de afgelopen decennia.

De Thunder Edition Continental GT 650 is verkrijgbaar in monocolor - Rocker Red en British Racing Green, bicolor - Ventura Storm en Dux Delux en chrome - MR Clean.

De Lightning Edition Interceptor 650 is verkrijgbaar in monocolor - Canyon Red, Ventura Blue en Orange Crush, bicolor - Sunset Strip, Downtown Drag en Baker Express, en chrome - Mark II.

thunder en lightning edition royal enfield

Royal Enfield dealer

Ik kan niet wachten om deze speciale edities te zien en ze te bewonderen tijdens de Motorbeurs Utrecht van 24 tot en met 26 februari.

De lancering van deze edities zorgt voor nog meer opwinding en enthousiasme onder motorliefhebbers en mocht jij nu geïnteresseerd zijn in de Royal Enfield interceptor 650 of de Royal Enfield continental GT bekijk dan hier onze royal enfield modellen.

Je bent natuurlijk ook welkom bij ons in de showroom of plaats een pre order door contact met ons op te nemen via onderstaande knop.

 

Contact