Suzuki Hayabusa 25th anniversary

Suzuki Hayabusa 25th Anniversary Edition

Suzuki Hayabusa 25-jarig jubileummodel:
Een Legendarische Motorfiets Die de Tijd en het Lot Tart

Suzuki Hayabusa 25-jarig jubileummodel:
Een Legendarische Motorfiets Die de Tijd en het Lot Tart

Suzuki Hayabusa 25th anniversary

Als motorliefhebber heb je waarschijnlijk al eens gehoord van de Suzuki Hayabusa, een naam die synoniem staat voor snelheid, kracht en ongeëvenaarde prestaties. Dit jaar viert Suzuki het 25-jarig bestaan van deze iconische motorfiets met een exclusief jubileummodel dat van pit getuigt. 

Lees meer
Suzuki Hayabusa 25th anniversary - rear view

Hayabusa 25th anniversary : een legende made special

Terug in 1998 betrad de Suzuki Hayabusa het toneel en veroverde al snel de harten van motorfanaten over de hele wereld. Met zijn introductie vestigde deze legendarische machine meteen een reputatie als een van de snelste en krachtigste motorfietsen ooit gemaakt. Nu, 25 jaar later, blijft de Hayabusa een symbool van pure adrenaline en technologische perfectie.

Het jubileummodel is een eerbetoon aan de geschiedenis en het succes van de Hayabusa. Met zijn unieke en exclusieve oranje/zwarte kleurstelling is deze motorfiets direct herkenbaar als iets bijzonders. De subtiele gravures op de uitlaatdempers en de ketting voegen een vleugje elegantie toe aan het stoere ontwerp. En laten we vooral de goud geanodiseerde details op de achterbrug en de remschijven aan de voorkant niet vergeten, die een vleugje luxe toevoegen aan deze prachtige machine.

De prestaties van de Hayabusa 25th Anniversary

Wat de prestaties betreft, heeft de Hayabusa altijd al indruk gemaakt. Met zijn krachtige motor, geavanceerde aerodynamica en ongekende topsnelheid was deze motorfiets zijn tijd ver vooruit. Gedurende de jaren heeft Suzuki de Hayabusa voortdurend verbeterd en geüpdatet, waardoor het model steeds beter werd.

Met zijn indrukwekkende specificaties en krachtige motor levert de Suzuki Hayabusa ongeëvenaarde prestaties op de weg. De 4-in-lijn motor met een cilinderinhoud van 1340 cm³ levert een maximumvermogen van 190 pk (140 kW), waardoor deze superbike in staat is om adembenemende snelheden te bereiken. De Hayabusa accelereert met verbazingwekkende kracht en biedt een soepele en responsieve rijervaring.

Dankzij de geavanceerde technologieën en het verfijnde ontwerp blijft de Hayabusa de maatstaf voor snelheid en prestaties in de motorwereld. Dit is een motorfiets die gemaakt is om de weg te domineren en elke rit tot een opwindend avontuur te maken.

Van de eerste generatie in 1998 tot de derde generatie die in 2021 werd geïntroduceerd, heeft de Hayabusa een evolutie doorgemaakt die zijn concurrenten ver achter zich laat.

Hayabusa gsx 1300 rr - 25th anniversary model action

25 jaar Hayabusapower

Het 25-jarig jubileummodel is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst. Met zijn geavanceerde technologieën en verfijnde rijervaring belichaamt deze motorfiets het concept van 'The Refined Beast'.

Het Suzuki Intelligent Ride System (SIRS) biedt geavanceerde functies zoals Launch Control System, Motion Track Traction System en Anti-lift Control, die zorgen voor optimale controle en veiligheid tijdens het rijden. Het rijwielgedeelte en de motor zijn verder verfijnd om een sublieme kracht te leveren zonder concessies te doen aan de wendbaarheid en het comfort.

Als fan van de Suzuki Hayabusa kun je niet anders dan enthousiast worden over dit jubileummodel. Het is een eerbetoon aan de erfenis van deze legendarische motorfiets en een viering van 25 jaar pure passie en rijplezier. Hoewel de consumentenprijs nog niet bekend is gemaakt, kunnen we ervan uitgaan dat deze exclusieve machine hoog op het verlanglijstje zal staan van motorliefhebbers over de hele wereld.

Details van de Hayabusa 25th Anniversary

De Nederlandse introductie van het 25-jarig jubileummodel staat gepland voor augustus 2023. Dit is een uitgelezen kans voor enthousiaste Hayabusa-liefhebbers om deze exclusieve motorfiets in levenden lijve te aanschouwen en de kracht en schoonheid ervan te ervaren. Wees er snel bij, want slechts een beperkt aantal exemplaren zal worden geproduceerd.

Als motorliefhebber is het moeilijk om niet onder de indruk te zijn van de Suzuki Hayabusa. Het is een motorfiets die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds de benchmark is waartegen andere superbikes worden gemeten. Of je nu een liefhebber bent van snelheid, technologie, design of gewoonweg het plezier van het rijden op twee wielen, de Hayabusa heeft het allemaal.

Dus, als je de kans krijgt om een glimp op te vangen van het 25-jarig jubileummodel van de Suzuki Hayabusa, laat die dan niet aan je voorbijgaan. Aanschouw en buig voor de legende: Hayabusa. 

GSX1300RRQM4_action_1 suzuki hayabusa

Motorcity, erkend Suzuki dealer

MotorCity Amsterdam is al sinds jaar en dag een erkend verkooppunt van de Suzuki's. Wil je meer van Suzuki ontdekken, bekijk dan onze Suzukipagina.

Ook hebben we altijd mooie Suzuki occasions staan. Kom eens langs onze showroom of neem contact op.

Is jouw Suzuki toe aan onderhoud, dan kan dat via onze werkplaats geregeld worden.