Modeljaar: 2024
 
v.a. 6.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Stabiele Zithouding

Volledige tourpakketten

LCD Display

Royal Enfield motor met rijder, stilstaand.

De Royal Enfield Himalayan 450 kopen

De Royal Enfield Himalayan 450. De roep van het avontuur wordt sterker met de komst van het Royal Enfield Himalayan 450 2024 model. En ook de roep om de motor iets interessanter te maken voor de westerse wegen is gehoord. Royal Enfield, een naam die al decennialang gerespecteerd wordt in de motorwereld, brengt met dit nieuwe model in hun befaamde Himalayan-reeks het erfgoed van avontuurlijk rijden naar nieuwe hoogten.

Dit model is een eerbetoon aan de traditie van Royal Enfield van het creëren van robuuste en betrouwbare motorfietsen, terwijl het ook de moderne behoeften van de hedendaagse avonturiers omarmt. Met een perfecte balans tussen erfgoed en innovatie, is de Himalayan 450 een uitnodiging aan de rijders om het onbekende te verkennen en hun grenzen te verleggen.

Ook geschikt voor de A2 rijder!

Dashboard van een Royal Enfield motor.
Royal Enfield adventure motor.

Een blik op de nieuwe Royal Enfield Himalayan 450

Motor en Prestaties: De belangrijkste vooruitgang is veruit de zwaardere motor. Met een opwaardering van 15 PK (van ongeveer 25PK naar 40PK) en de extra kracht onderin door verhoogde koppel, is de Himalayan klaar om het lichte tot middenklasse toersegment in Nederland aan te vallen.

 De verbeterde motorprestaties garanderen een soepele en responsieve rit, of u nu door stadsstraten cruist of ruige terreinen verkent.

Ontwerp en Ergonomie: Het 2024-model behoudt de tijdloze esthetiek van de Himalayan-reeks, terwijl het een moderne draai geeft met nieuwe kleuropties, een verstelbare zithoogte en verbeterde ergonomie die zorgen voor een comfortabele rit, ongeacht de duur van uw avontuur.

Ophanging en Handling: De verbeterde ophanging en handling van de Himalayan 450 zorgen voor een vertrouwenwekkende en gecontroleerde rijervaring, zelfs op de meest uitdagende terreinen.

Technologie en Instrumentatie: Met toevoegingen zoals ABS, verschillende rijmodi en een modern digitaal display, is de Himalayan 450 een technologisch geavanceerde motorfiets die klaar is voor de avonturen van morgen.

Royal Enfield adventure motor met rijder voor een pand.
Royal Enfield motor, achterband en spatbord.

De Royal Enfield Himalayan 450 pakt op accessoirevlak ook uit

 1. Verlichting en Elektrische Connectiviteit:

  • De motorfiets is uitgerust met volledige LED-verlichting, wat zorgt voor betere zichtbaarheid en een moderne esthetiek.
  • Er is een USB-C-poort toegevoegd, wat erg handig kan zijn voor het opladen van apparaten onderweg.
 2. Motor en Transmissie:

  • Er is een nieuwe motor met een ride-by-wire-gaspedaal, wat zorgt voor nauwkeurigere gasregeling en kan bijdragen aan de brandstofefficiëntie en emissies van de motorfiets.
  • De motor is gekoppeld aan een zesversnellingsbak die is ontworpen met een lichtere koppelingshendeltrekking voor eenvoudiger rijden.
 3. Rijmodi en ABS:

  • Meerdere rijmodi zijn nu standaard op de Himalayan 450, waardoor rijders de prestaties van de motorfiets kunnen aanpassen aan verschillende rijomstandigheden.
  • De motorfiets beschikt ook over schakelbare ABS, die kan worden uitgeschakeld voor off-road rijden, waardoor rijders meer controle hebben in verschillende terreinen.

Connectivity en bagage

 1. Instrumentatie en Connectiviteit:

  • De Himalayan 450 kan een nieuw instrumentenpaneel bevatten met een digitaal display dat cruciale gegevens toont, zoals navigatie, reisinformatie en brandstofbereik. Dit nieuwe digitale display is een significante upgrade ten opzichte van de analoge displays van de vorige modellen.
  • Connectiviteitstechnologieën kunnen ook worden geïntroduceerd om de algehele rijervaring te verbeteren, hoewel de specificaties van deze technologieën niet in detail zijn uitgewerkt.
 2. Zitplaatsen en Bagage-accommodatie:

  • De motorfiets beschikt over een gesplitste zitting in plaats van de modulaire bankunit die op de huidige motorfiets te zien is, samen met nieuwe hardware en bevestigingspunten om een grotere verscheidenheid aan bagage te accommoderen.
Royal Enfield motor met rijder voor een pand.

De Royal Enfield Himalayan 450 is beschikbaar in de volgende kleuren:

Royal Enfield motor in een witte studio.
Royal Enfield motor in een witte studio.
Royal Enfield motor in een witte studio.
Royal Enfield motor in een witte studio.

Royal Enfield Himalayan 450 koop je bij Motorcity Amsterdam

MotorCity is de Royal Enfield dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Royal Enfield motoren. Je kunt deze Royal Enfield Himalayan 450 bij ons bekijken en proefrijden! Of misschien ben je op zoek naar een ander Royal Enfield model zoals de Scram 411 , de Interceptor 650 of de Hunter 350.

 Zoek je een ander Royal Enfield-model dan verwijzen we je graag naar onze Royal Enfield-pagina. Ben je opzoek naar Royal Enfield occasions, deze vind je door op deze link te klikken.

Wil je de Royal Enfield motoren bewonderen in onze showroom? Wij heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Royal Enfield Himalayan 450 v.a. 6.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 6.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?