Modeljaar: 2024
 
v.a. 9.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

KYB-vering

Brembo Remmen

Bar-end Spiegels

Ride-by-wire gasklepbediening

700cl-x sport kopen

700CL-X SPORT kopen

De 700CL-X SPORT is onstuimig en energiek. Deze café-racer koppelt eigenheid aan uitstekende prestaties en een verfijnde styling. De CL-X designtaal, met de "X"- elementen in onder andere de koplamp en het achterlicht, de ronde spiegels, het zichtbare frame, de alminium zijpanelen en de slanke vorm van de brandstoftank, doet alle hoofden draaien.

 
 
700cl-x sport kopen
700CL-X sport kopen veldcity Gray

Sportief is z'n 'middle name'

Met de boven de kroonplaat gemonteerde clip-ons, het Maxxis-rubber rond de 17-inch velgen, de wave-type-remschijven en de Brembo Stylema monobloc remklauwen heeft de 700CL-X Sport een duidelijk agressievere houding. Het solo zadel, stoere windscherm en de ronde bar-end spiegels maken het plaatje af.

 
700cl-x sport kopen
CF Moto 700CL-X SPORT parelwit in een stoffige garage

Goed gemeubileerde bike

De 700CL-X SPORT is standaard uitgerust met ride-by-wire gasklepbediening, slipperkoppeling, cruise control, Brembo-remmen, KYB-vering, clip-on bars en LED-verlichting.

Het Brembo-remsysteem met ABS garandeert de veiligheid op alle soorten wegdek. Aan de voorzijde worden de twee 300 mm schijven afgeremd door een stel top-of-the-range radiale Brembo Stylema-vierzuigerremklauwen. Achteraan vind je een 260 mm schijf met daarop een 34 mm Brembo remklauw met enkele zuiger.

De 700CL-X SPORT heeft die geraffineerde SPORTY look in café-racer stijl, vanuit welke hoek je hem ook bekijkt.

DE CF MOTO 700CL-X SPORT IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Productfoto CF Moto 700CL-X SPORT parelwit op witte achtergrond
CF-moto 700CL-X sport kopen

700cl-x sport kopen bij Motorcity Amsterdam

Plaats een voororder voor de CFMoto 450MT bij MotorCity Amsterdam, de dealer voor CF Moto in de regio. Met alle nieuwe modellen en altijd interessante occasions op voorraad kun je bij Motorcity altijd slagen. 

Ook voor service en onderhoud kun je bij ons terecht. Neem contact op als je meer vragen hebt, of boek een proefrit door op de knop hieronder te klikken.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

700 CL-X Sport v.a. 9.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?