Modeljaar: 2024
 
v.a. 32.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Showa Skyhook Technologie

Brembo Stylema Remklauwen

KIPASS

Kawasaki motor met rijder en bijrijder op de weg

Kawasaki Ninja H2 SX SE kopen

De Kawasaki Ninja H2 SX SE. De NINJA H2 SX of de SE-versie? Waar zit 'm het verschil nu in. Voor die extra Euro's mag er ook wel een verschil zijn. En die is er. Zeker voor de motorrijders die vaak op de weg zitten. De SE-versie komt met Brembo Stylema remklauwen en natuurlijk de geavanceerde Showa Skyhook electronisch gecontroleerde vering. Dit betekend dat de vering real-time reageert op wegdek-verschillen.

Verder over de motorfiets. Kawasaki vond dat 200Pk niet alleen op een circuit logisch was, maar ook in de Italiaanse bergen bijvoorbeeld. Zie hier, de Kawasaki Ninja H2 SX. Inclusief diezelfde Supercharged 1000cc viercilinder afkomstig uit de H2.

 

Kawasaki sport tour motor in de bocht

Geavanceerde sport tourer

De nieuwe Kawasaki Ninja H2 SX is de meest geavanceerde Sports Tourer ooit. De ultieme combinatie van technologie, waanzinnige Supercharged prestaties en rijcomfort. Als eerste Japanse motorfiets ooit is de H2 SX voorzien van een ARAS radarsysteem met adaptieve cruise control en dodehoekdetectie. Geïntegreerd in het nieuwe 6,5" TFT-kleurendisplay is Kawasaki's SPIN infotainmentsysteem waarmee een veelvoud aan apps op het scherm getoond kunnen worden.

Kawasaki sport tour motor op de weg met bergen op de achtergrond
Kawasaki sport tour motor in de bocht

Bijzonder maar toch allerdaags

De H2 SX SE is bedacht voor comfort op reis en alledaagse inzetbaarheid. Waar de reis dan ook naartoe gaat. Bijvoorbeeld via de snelweg naar werk. Via een bochtige dijk, of onderweg naar Italië. Ten alle tijden zit je goed. Dat is waar het om gaat bij deze Ninja H2 SX. Kawasaki heeft in elk geval een H2 genomen en daar een ‘alledaagse inzetbaarheid’ sausje overheen gegooid.

De motor is 3 kilo lichter en genereert minder warmte dan die van de H2. Het verbruik is aanzienlijk terug gebracht en zou nu, ondanks zijn motor, net zo veel verbruiken als bijvoorbeeld een Z1000SX (en die zijn zuinig!).

 

Kawasaki motor op de weg met bergen op de achtergrond
Kawasaki sport tour motor met bergen op de achtergrond

KIBS

Aan boord van deze Ninja H2 SX tref je een gigantische lijst met elektronica. Allereerst de ABS. Het zogeheten ‘KIBS’ systeem. Kort voor Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System. In de volksmond vaak ‘Bochten ABS’ genoemd.

Dit ABS systeem houdt ook rekening met de hellingshoek van de motor. KCMF, wat er voor zorgt dat je gemakkelijker een strakke lijn in een bocht rijd. Tractie controle, dat er voor zorgt dat je jezelf niet ondersteboven accelereert. Cruise Control. Dan ben ik nog niet eens op de helft van wat er allemaal aan boord zit van deze Ninja H2 SX.

Kawasaki sport tour motor in de bocht

Monster van een motor

Ook al is dit qua inzetbaarheid en dergelijke meer een ontzettend vriendelijke motorfiets, het vermogen doet toch wel degelijk iets anders suggereren. De Kawasaki Ninja H2 SX is uitgerust met een 998cc tellende viercilinder. Dit vier-in-lijn motorblok drukt bij 12.000 toeren een vermogen van 199 PK op het asfalt. Dit zijn normaliter gesproken Superbike getallen. Dit keer niet, dit keer betreft het een tourfiets.

DE NINJA H2 SX SE PAKKETTEN: PERFORMANCE TOURER, PERFORMANCE, TOURER

Ninja H2 SX SE motor in witte studio
Kawasaki motor in witte studio
Kawasaki sport tourmotor in witte studio

DE KAWASAKI NINJA H2 SX SE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

kawasaki motor in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Ninja 1000SX bij ons kopen. Net als andere sport tour modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Ninja 650 de Kawasaki Ninja 1000SX of de Kawasaki H2 SX . Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een vooorder
Kawasaki Ninja H2 SX SE v.a. 32.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 32.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?