Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.299,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Koppelrijke motor

Cruise Control

Compleet met Tourpakket

De Kawasaki Versys 1000 kopen

De Kawasaki Versys 1000 “Standaard” heeft een uiterst krachtig en soepel lopend 1.043 cc vier-in-lijn motorblok. De koppelrijke motor levert zijn vermogen zo verfijnd dat het rijden zelfs aan het einde van een lange dag en na honderden kilometers nog steeds moeiteloos is.

Met een goed doordachte ergonomie, comfortabele zadels, verstelbaar windscherm en Cruise Control is geen bestemming te ver. Door zijn lage zwaartepunt, intelligente Traction Control, lange veerwegen en 17-inch wielen geniet je vol vertrouwen van elke bocht. Voor stapt men bij de Versys 1000 af van de Emerald Green kleur, daarvoor krijg je de stoere Metallic Matte Black/Graphensteel Grey voor terug.

 

Kawasaki tourmotor geparkeerd met bergen op achtergrond
Versys 1000 motor in witte studio
Kawasaki tourmotor in witte studio

Flinke features voor een flinke motor

Alhoewel Kawasaki doorgaans geen fan is van elektronica, hebben ze zich gerealiseerd dat een boel mensen daarbuiten dat wel gewoon willen hebben. Laat me even de lijst er bij pakken, allereerst tractie controle. Kawasaki noemt dat dan ‘Kawasaki Traction Control system, kortweg KTC.

Deze is in drie standen te berijden. In principe stel je daarmee in hoe bemoeizuchtig het systeem is. Ten twee rijmodi. Hiermee regel je de gevoeligheid van de gashendel. Daarbovenop krijg je ook nog eens Cruise control, Quickshifter en bochtenmanagement. Dan heb ik nog niet eens alles gehad maar je snapt ons punt.

Kawasaki tourmotor geparkeerd met bergen op de achtergrond.
Kawasaki tourer met witte achtergrond

Elektronische Cruise Control

Met het Cruise Control systeem kan de gewenste snelheid eenvoudig worden vastgehouden met een simpele druk op de knop. Nadat het is geactiveerd, hoeft de bestuurder de gashendel niet constant vast te houden. Dit verlicht de druk op de rechterhand tijdens lange ritten, waardoor ontspannen cruisen mogelijk wordt en bijdraagt aan het hoge rijcomfort van de Versys.

Kawasaki tourer pakketten voor de Kawasaki Versys 1000

Stap aan boord van de legendarische Versys 1000 en bereid je voor op een rit vol avontuur en ontdekkingen. Maar wist je dat je deze al geweldige motor nog epischer kunt maken? Met de nieuwe Kawasaki tourer pakketten is dat nu mogelijk! Of je nu graag lange afstanden aflegt of gewoon wat extra spullen wilt meenemen voor je rit, er is een Tourer pakket dat perfect bij je past.

Versys 1000 tourmotor in witte studio

Lange afstanden tackel je het beste op een Versys 1000

Deze waanzinnige Versys 1000 kunt uitbreiden met 3 pakketten (beelden onder):

  1. Versys 1000 Tourer: dit pakket bevat Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, hoog windscherm en handkappen Van €1099,- voor €799,- excl. montage.

  2. Versys 1000 Tourer+ : dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad en mistlampen. Van €1599,- voor €1199,- excl. montage

  3. Versys 1000 Grand Tourer : dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad, mistlampen, 12V contactpunt, GPS steun, Framesliders, Topkoffer met ruggensteun en luxe binnentas. Van €2399,- voor €1699,- excl. montage.

Op alle bovenstaande Kawasaki tourer pakketten zit een voordeel tot wel €700,-!

Kawasaki Versys 1000 pakketten

Versys 1000 tourmotor in witte studio
Kawasaki tourer met witte achtergrond
Versys 1000 in witte studio

De Kawasaki Versys 1000 is verkrijgbaar in de kleur:

Versys 1000 motor in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Versys 1000 binnenkort bij ons kopen. Net als andere adventure tourer modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Versys 1000 SE , de Kawasaki  Versys 1000 S   en de Kawasaki Versys 650

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt een proefrit boeken via de onderstaande knop. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Versys 1000 v.a. 14.299,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.299,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?