Modeljaar: 2024
 
v.a. 9.299,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Krachtige motor

Drie-dubbele Wave-type remmen

Zuinige motor

Versys 650 in de bocht

De Kawasaki Versys 650 kopen

Wil je de Kawasaki Versys 650 2024 kopen, dan kies je voor een motorfiets die avontuur en technologie combineert. Dit model, bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid, is een favoriet onder zowel stadsrijders als langeafstandstoeristen. De 2024-editie bouwt voort op de sterke reputatie van Kawasaki, met verbeteringen die zowel de rijervaring als het comfort naar een hoger niveau tillen.

Sinds de introductie heeft de Kawasaki Versys 650 naam gemaakt als een veelzijdige, middelzware avontuurlijke motorfiets. Door de jaren heen heeft Kawasaki voortdurend innovaties doorgevoerd, waardoor de Versys 650 steeds geavanceerder en gebruiksvriendelijker is geworden. Met zijn unieke combinatie van kracht, wendbaarheid en rijcomfort is de Versys 650 uitgegroeid tot een betrouwbare keuze voor rijders die een evenwichtige mix van prestaties en functionaliteit zoeken.

Kawasaki tourmotor met bergen op de achtergrond
2 kawasaki's met bergen op de achtergrond

Uitgebreid instrumentenpaneel

Bij de Kawasaki Versys 650, krijgen rijders een motor die indruk maakt op elke weg. Het biedt een uitstekende balans tussen vermogen en wendbaarheid, waardoor het zowel in de stad als op open wegen comfortabel rijdt. De ergonomie van de motor is zorgvuldig ontworpen om langdurig comfort te bieden, wat essentieel is voor lange ritten. De geavanceerde technologieën en het verbeterde motorontwerp zorgen voor een naadloze en responsieve rijervaring, wat deze motor tot een topkeuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren rijders.

De Kawasaki Versys 650 introduceert verschillende nieuwe functies en upgrades. Een van de meest opmerkelijke verbeteringen is het vernieuwde motorontwerp, dat zorgt voor meer vermogen en efficiëntie. Bovendien is het model uitgerust met een geavanceerd elektronisch pakket, inclusief rijmodi en traction control, waardoor de rijder meer controle en aanpassingsvermogen heeft onder verschillende rijomstandigheden. Het design is ook verfijnd, met een modernere uitstraling en verbeterde aerodynamica.

 

Versys 650 rijdend over zandpad met bos op de achtergrond
Kawasaki adventure tourer 650 met bergen op de achtergrond

DE VERSYS 650 IS EXTREEM TOEGANKELIJK

Stadsritten of lange toertripjes, de Kawasaki Versys 650 2024 is een partner om op te bouwen. De Versys 650 is uitgerust met een reeks indrukwekkende specificaties. Het hart van de motor is een krachtige tweecilindermotor, die zowel kracht als efficiency biedt. De ophanging is geoptimaliseerd voor zowel comfort als controle, waardoor rijders in verschillende omgevingen en op verschillende ondergronden kunnen rijden.

De motorfiets beschikt ook over een geavanceerd ABS-systeem, wat de veiligheid aanzienlijk verbetert. Het vernieuwde dashboard met een digitaal scherm biedt duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie, terwijl de LED-verlichting zorgt voor een betere zichtbaarheid en een moderne uitstraling.

Eigenschappen

 • Motortype: Krachtige tweecilindermotor
  Kenmerken: Evenwicht tussen kracht en efficiëntie
 • Ophanging: Geoptimaliseerd voor comfort en controle
 • ABS-systeem: Geavanceerd ABS voor verbeterde veiligheid
 • Dashboard: Vernieuwd digitaal scherm
 • Verlichting: LED-verlichting
Versys 650 in een garage
Kawasaki tourmotor met rijder en passagier in de bocht

De Versys 650 paketten

Met de Versy 650 ABS kom je sportief voor de dag. Deze motor heeft sportieve 17 inch velgen. Zij zorgen ervoor dat de motor licht bestuurbaar is. De dubbele koplampen versterken het slanke uiterlijk van de Versys. Deze motor komt met maar liefst 5 verschillende tourpakketten.

 • Versys 650 Urban: dit pakket bevat een, Topkoffer, extra groot windscherm en universele telefoonhouder, tank pad en TFT Screenprotector. Prijs: €749,- excl. montage

 • Versys 650 Tourer   : dit pakket bevat, zijkoffers met onopvallend montagesysteem, binnentassen, handkappen, tank pad en TFT Screenprotector. Prijs: €999,- excl. montage

 • Versys 650 Tourer+ : dit pakket bevat, zijkoffers met onopvallend montagesysteem, binnentassen, led-mistlampen, handvatverwarming, extra groot windscherm, gps-steun, USB-aansluiting, frame sliders, handkapper, tank pad en TFT Screenprotector. Prijs: €1899,- excl. montage

 • Versys 650 Grand Tourer Kit Edition : dit pakket bevat, topkoffer, Mono-Key Geïntegreerde Zijkoffers, luxe binnentassen, led-mistlampen, handvatverwarming, frame sliders, handkapper, tank pad en TFT Screenprotector. Prijs: €2799,- excl. montage

DE VERSYS 650 PAKKETTEN: GRAND TOURER, TOURER PLUS, TOURER

Versys 650 met koffers en accessoires
Versys 650 tourmotor met koffers in witte studio
Kawasaki tourer plus in witte studio

DE KAWASAKI VERSYS 650 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Kawasaki tourmotor in witte studio
Versys 650 tourmotor metallic spark black in witte studio
Versys 650 in het rood in een witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Versys 650 bij ons kopen. Net als andere adventure tourer modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Versys 1000 SE , de Kawasaki  Versys 1000 S   en de Kawasaki Versys 1000.

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt een proefrit boeken via de onderstaande knop. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Versys 650 v.a. 9.299,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.299,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?