Modeljaar: 2024
 
v.a. 16.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rijk uitgerust

Cruise Control

Compleet met Tourpakket

De Kawasaki Versys 1000 S kopen

De Kawasaki Versys 1000 S is standaard zeer rijk uitgerust met features en functionaliteiten die voorheen alleen op het top of the range SE-model beschikbaar waren. De Versys 1000 S heeft een soepele 1.043cc viercilinder krachtbron. Dit krachtige en koppelrijke motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een nog soepelere vermogensafgifte. De Versys S is standaard uitgerust met Cruise Control en een indrukwekkende lijst aan veiligheidssystemen waaronder; Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie.

Allen ondergebracht in 4 rijmodi. Aan de binnenzijde van het lichtgewicht Trellis frame van de Versys 1000 S tref je een 1043cc sterke viercilinder aan. Dit motorblok is afgesteld op flexibiliteit en een uitstekende gasrespons. Met flexibiliteit denken wij dat Kawasaki zijn brede inzetbaarheid bedoeld. Niet alleen voor op de snelweg, maar ook in de drukke steden. Het motorblok van de Versys 1000 S drukt bij zijn piekvermogen een slordige 120 Paardenkrachten richting de grond. Meer dan zat natuurlijk voor verschillende doeleinden.

Kawasaki tourmotor in witte studio
Kawasaki tourmotor in witte studio
Kawasaki tourmotor in witte studio

Flinke features voor een flinke motor

Alhoewel Kawasaki doorgaans geen fan is van elektronica, hebben ze zich gerealiseerd dat een boel mensen daarbuiten dat wel gewoon willen hebben. Laat me even de lijst er bij pakken, allereerst tractie controle. Kawasaki noemt dat dan ‘Kawasaki Traction Control system, kortweg KTC. Deze is in drie standen te berijden.

In principe stel je daarmee in hoe bemoeizuchtig het systeem is. Ten twee rijmodi. Hiermee regel je de gevoeligheid van de gashendel. Daarbovenop krijg je ook nog eens Cruise control, Quickshifter en bochtenmanagement. Dan heb ik nog niet eens alles gehad, maar je snapt ons punt.

Kawasaki tourmotor in witte studio
Kawasaki tourmotor

LANGE AFSTANDEN TACKEL JE HET BESTE OP EEN VERSYS 1000 S

Mocht dat nog niet duidelijk zijn, de Versys 1000 S is voor de langeafstandsrijder. Alles is ingericht op ritten verder dan het einde van de straat zeg maar. De zitpositie is zo ingericht dat elk van jouw ledematen zo ontspannen mogelijk kan blijven zitten tijdens het rijden. Deze waanzinnige Versys 1000 S kunt uitbreiden met 3 pakketten (beelden onder):

  • Versys 1000 S Tourer: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen en een tankpad. Van €1099,- voor €799,- excl. montage.

  • Versys 1000 S Tourer+: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad en mistlampen. Van €1599,- voor €1199,- excl. montage

  • Versys 1000 S Grand Tourer: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad, mistlampen, 12V contactpunt, GPS steun, Framesliders, Topkoffer met ruggensteun en luxe binnentas. Van €2399,- voor €1699,- excl. montage

Kawasaki Tourer pakketten

Pakketten Versys 1000 S: Grand Tourer, Tourer Plus en de Tourer

Kawasaki tourmotor in witte studio
Versys 1000 S in witte studio
Versys 1000 S in witte studio

DE KAWASAKI VERSYS 1000 S IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Kawasaki tourmotor in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Versys 1000 S bij ons kopen. Net als andere adventure tourer modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Versys 1000 SE , de Kawasaki  Versys 1000   en de Kawasaki Versys 650. 

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt een proefrit boeken via de onderstaande knop. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Versys 1000 S v.a. 16.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 16.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?