Modeljaar: 2024
 
v.a. 18.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rijk uitgerust

Cruise Control

Compleet met Tourpakket

De Kawasaki Versys 1000 SE kopen

De Kawasaki Versys 1000 SE. Het belangrijkste verschil met de Versys 1000 S bevindt zich in de vering. De high-end Versys 1000 SE is voorzien van nieuwe software voor de semi-actieve elektronische vering. De nieuwe software implementeert Showa’s ‘Skyhook’ filosofie voor een nóg betere rijervaring. De 1.043cc vier-in-lijn, gebouwd voor maximale souplesse, biedt een uitstekende gasrespons, een sterk koppel bij alle toerentallen (vooral in het lage en middelhoge toerengebied) en een prachtig inlaatgeluid. De elektronische gestuurde gaskleppen maken de toevoeging van elektronische Cruise Control mogelijk en dragen tegelijkertijd bij aan een soepele vermogensafgifte.

 

Kawasaki tourmotor met bergen op de achtergrond
Kawasaki tourmotor met rijder en passagier in de bergen

KECS

Sinds 2023 heeft de Kawasaki Versys 1000 SE een update gekregen van zijn KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension). Dankzij Showa's Skyhook technologie, zorgt de nieuwe vering voor een soepeler rijgedrag voor rijder en passagier, wat bijdraagt aan meer comfort en plezier. Het Skyhook-concept stelt zich een haak voor die het verende gewicht van de motorfiets ondersteunt en moduleert de dempingskracht van de vering, zodat de wielen de hoogteverschillen in het wegdek beter kunnen volgen terwijl de verticale positie van de motorfiets met minimale verstoring wordt gehandhaafd.

Kawasaki tourmotor op de weg
Versys 1000 SE op de weg met rijder en passagier

Full Colour TFT-Display

Het compacte, volledig digitale TFT-display geeft de cockpit een hightech uiterlijk. Het hoogwaardige full colour display is voorzien van TFT technologie, wat een hoog niveau van zichtbaarheid oplevert. De achtergrondkleur van het scherm kan worden geselecteerd (zwart of wit) en de helderheid van het scherm wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Naast de scrolbare informatie clusters, biedt het systeem ook twee lay-out mogelijkheden zodat de rijder kan kiezen hoe de informatie gepresenteerd wordt.

Kawasaki motor op de weg met bergen op de achtergrond

KCMF (Kawasaki Cornering Management Function)

Met de meest recente evolutie van Kawasaki's geavanceerde software en de feedback van een compacte Bosch IMU (Inertial Measurement Unit), controleert KCMF de motor- en chassisparameters in elke bocht. Van het begin tot het einde van de bocht worden remkracht en motorvermogen aangepast om een naadloze overgang van acceleratie naar remmen en weer terug te vergemakkelijken. Dit helpt de rijder om zijn gewenste lijn door de bocht te behouden.

Kawasaki tourmotor in de bocht met bergen op de achtergrond
Kawasaki tourmotor met rijder en passagier met bergen

Het tourgevoel van de Kawasaki Versys 1000 SE

Deze waanzinnige Versys 1000 SE kunt uitbreiden met 3 pakketten (beelden onder):
• Versys 1000 Tourer: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen en een tankpad. Van €1099,- voor €799,- excl. montage.
• Versys 1000 Tourer+: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad en mistlampen. Van €1599,- voor €1199,- excl. montage
• Versys 1000 Grand Tourer: dit pakket bevat een, mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, tankpad, mistlampen, 12V contactpunt, GPS steun, Framesliders, Topkoffer met ruggensteun en luxe binnentas. Van €2399,- voor €1699,- excl. montage

Meer lezen over de Kawasaki Tourer pakketten

DE VERSYS 1000 SE PAKKETTEN: GRAND TOURER, TOURER PLUS, TOURER

Kawasaki tourmotor met witte achtergrond
Kawasaki tourmotor met witte achtergrond
Kawasaki tourmotor met witte achtergrond

DE KAWASAKI VERSYS 1000 SE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Kawasaki tourmotor in witte studio
Kawasaki tourmotor in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Versys 1000 SE bij ons kopen. Net als andere adventure tourer modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Versys 650 , de Kawasaki  Versys 1000 S   en de Kawasaki Versys 1000.

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt een proefrit boeken via de onderstaande knop. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Versys 1000 SE v.a. 18.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 18.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?